Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

off ya bu ne kardesim bu kadarda kaynatilmaz kiokuyamam bu kadar sayfayi

en son hangi sayfadaydim onu bile unuttum...

Son düzenleme:

yaşınız genç daha ama bi sorun çıkıcağını sanmıyorum abi adayıda usluymuş daha ne o oyun oynar sızde bebişi uyutursunuz ikisi beraber büyür gider ama zor taraflarıda vardır elbet burayı geçmemek gerek tabi

kızlar benim ilk sayfalarda yorumum vardı
beşinci tüp bebek tedavimdeyim yazmıştım
bu denememde iptal oldu
6 buçuk yıllık evliyim 6 yıldırda bu yolda mücadele ediyoruz
çok yorucu çok üzücü ama Allahtan gelene boynumuz kıldan ince .........

canim benim biliyorum su an biz ne desek senin icin yine aciyacakcünkü hem maddi yönden hemde manevi yönden yipraniyorsun,tek dilegim rabbimin yavrunu sana en kisa zamanda dogal yoldan göndermesi....

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım.nedesem boş biliyorum .rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni inşallah.o açan elleri boş çevirrirmi hiç.bundada vardır bi hayır vardır elbet bi zamanı.tekrar başlıcakmısınız denemeye peki?

Bu 4. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

medd_cezir merhaba, ben de 3 aydır deniyorum ama olmadı adetimin 3. günündeyim. Her işte bir hayır vardır, doğru zamanda gebe kalırım diye düşünüyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor acaba bebek sahibi olamayacak mıyım diye(

Allah sabır versın cnm en kısa zamanda anne olmanı ümid edıyorum ://

canımmmm en az senin kadar heyecanlıyımmm..ekimin müjdecisi olacaksın inşallahhhhh

merhaba cnm aramıza hoşgeldin..bende 2 aydır deniyorum..benimde bugün 4. günüm..içini ferah tut bayrama güzel haberlerle yeni umutlarla giricez inşallahhhhh

merhaba cnm..Allah yardımcınız olsun..zor bir süreç ama Rabbim mükafatını hem bu dünyada hem öbür dünyada verecek..öyle düşünelim..vakti zamanı gelince alıcaz bebişleri kucağımıza

Merabalar.Öncelikle ekim ayı hepinize hayırlı olsun.
İsteyen herkese bebek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla.
Ben de mayıs ayında ve eylül ayında iki düşük yaptım.
5 haftalıktı ve kendiliğinden düştü.Yani kürtaj olmadım.
Biz bir an önce bebeğimiz olmasını istediğimizden dr da
tavsiyesiyle eylül ayında yaptığım düşük sonrrası hemen denemelere basladik.
13 eylulde dusuk kanamam basladi bes gun surdu.kanamam
biter bitmez tekrar denedik bu gune kadar
bugun ise bir gariplik var bende.agzimda acayip bir acilik
ve midemde kazinma var.bunun sebebi ne olabilir acaba

testte pozıtıfı gormeden hıcbırseye takılma canm..

Eylul ayinda gebelik testimin pozitif ciktigi gun de
boyle olmustum.tabi cok cok erken ama yine de acaba mi
demeden edemiyorum.test yapsam da cikmaz zaten

Eylul ayinda gebelik testimin pozitif ciktigi gun de
boyle olmustum.tabi cok cok erken ama yine de acaba mi
demeden edemiyorum.test yapsam da cikmaz zaten

canım bendekı belırtılerı bı gorseydın kesın hamılesın derdın sende.. bugun adetım gecıkelı3.gunu 4 e gırcek hala olmadım ama testımde negatıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…