- Konu Sahibi medd_cezir
-
ay balım hoş geldingeçmiş olsun canım dünden uykusuzmusun hayırdır
arada tutuyo benim başağrım regl döneminde canım..şu an pc ekranı bile yoruyo beni..o yüzden gidip yatsam süper olucak..öptüm sizi.kızlara da selamlarr...
ısın kotu yanı bebek ıstedıgımızden kımsenın haberı yok ve kımseylede paylasamıyorum cok konusmaya ıhtıyacım var sanırım
ısın kotu yanı bebek ıstedıgımızden kımsenın haberı yok ve kımseylede paylasamıyorum cok konusmaya ıhtıyacım var sanırım
hoş geldin canım aramızavalla bizde ne ararsan var bi bebek yok
banada öyle geliyor
zaten sakin söyleme bu seferde daha yokmu diye basinin etini yerler.ben istedigimizi söylemiyorum.soranlarada su an düsünmüyorum diyorum...
yok canım ya regl donemıydı onun unuttum ben.
Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin dilerim hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız , B'nde bu ay ilk tüp bebeği deneyeceğim bakalım geçen sene aşılama yaptık olmadı tedavi süreci nasıl geçiyor bana biraz bahsedermisiniz çok heyecanlıyım dilerim ilk denememde tutar...
Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin dilerim hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız , B'nde bu ay ilk tüp bebeği deneyeceğim bakalım geçen sene aşılama yaptık olmadı tedavi süreci nasıl geçiyor bana biraz bahsedermisiniz çok heyecanlıyım dilerim ilk denememde tutar...
bende adet dönemindeyim,demekki 8scorpions ile asagi yukari ayni günlere denk gelecek calisma günlerimiz....
Bence de söylememek lazım kimseye, ben bi ay hamileyim sanıyodum heyecanla söyledim millete şimdi çok pişmanım.. İnş her ay soru yağmuruna tutulmak zorunda kalmadan bebiş haberlerini veriririiiiiizzzzz...
aboooobana bakın bitince fazla oyalanmayın buralarda saat 10 deyınce yatın uyuyun hemen canım
cünkü cogunluk laf pesinde ,nasil olsa kendinin cocuklari var bizi anlamazlar ki ancak araya birkac laf sokarak üzerler.
hic unutmam bir ortamdaydik en yakin akrabamizdan biri ne desin böyle bebekten falan bahsediyorlardi.saglam agacin saglam meyvesi olur dedi hayatimda duydugum ilk atasözünün ne demek oldugunu o zaman anladim...
Kızlarrr yazdıklarınızı okuyamıyorum sayfa 91den ileri gitmiyyoooo sinir oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?