Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Net düzeldi çok şükürr... Kendini bilmezin tekiymiş ya, o nasıl laf öyle (

sana iyi onu demişler benim suratıma senin daha çocuğun olmaz dediler zamanındarabbim kımseyı evladıyla sınamasın.bılmeden yada bilerek çok kalp kırıyolar

inanamiyorum ya bizi yaratan onlarmi bilmiyorlarki bu sözleriyle yaratana sirk kostuklarini.Allahim birsey demiyorun sadece sana havale ediyorum....

sana iyi onu demişler benim suratıma senin daha çocuğun olmaz dediler zamanındarabbim kımseyı evladıyla sınamasın.bılmeden yada bilerek çok kalp kırıyolar

Zaten böyle konularda bilen bilmeyen herkes ancak konuşmayı bilir.. Bide lafa ''Bizim bi tanıdık vardı o da böyle oldu da bidaha da çocuğu olmadı'' diye başlarlar yaaaa kadın doğum uzmanı kesilir hepsi sonra, ne sinir bozucu...

dogru söylüyorsun her kafadan bir ses cikar bilip bilmeden iyi doktora suraya buraya gidin diye ancak laf kalabaligi yapip basini agritirlar...

dogru söylüyorsun her kafadan bir ses cikar bilip bilmeden iyi doktora suraya buraya gidin diye ancak laf kalabaligi yapip basini agritirlar...

aynen öylei kulak tıkamaktan başka çare yok... Neyse canlarım ben kaçıyorum, çok yorgunum uyuycam hemen.. Hepinize iyi gecelerrr tatlı rüyalaarrr çoook öpüyorum. İYİ Kİ VARSINIZ

kizlar yogun ilgiden dolayi sayfalar bazen zorlaniyor....

aynen öylei kulak tıkamaktan başka çare yok... Neyse canlarım ben kaçıyorum, çok yorgunum uyuycam hemen.. Hepinize iyi gecelerrr tatlı rüyalaarrr çoook öpüyorum. İYİ Kİ VARSINIZ

iyi geceler ,tatli rüyalar görürsün insaallah...

bu gün galiba 100.sayfamiza ulasacagiz,pasta olsada kessek....

umtsmyye canim benim sesin cikmiyor gecmis sayfalari okuyosun galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…