- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
cünkü cogunluk laf pesinde ,nasil olsa kendinin cocuklari var bizi anlamazlar ki ancak araya birkac laf sokarak üzerler.
hic unutmam bir ortamdaydik en yakin akrabamizdan biri ne desin böyle bebekten falan bahsediyorlardi.saglam agacin saglam meyvesi olur dedi hayatimda duydugum ilk atasözünün ne demek oldugunu o zaman anladim...
sana iyi onu demişler benim suratıma senin daha çocuğun olmaz dediler zamanındarabbim kımseyı evladıyla sınamasın.bılmeden yada bilerek çok kalp kırıyolar
Net düzeldi çok şükürr... Kendini bilmezin tekiymiş ya, o nasıl laf öyle(
sana iyi onu demişler benim suratıma senin daha çocuğun olmaz dediler zamanındarabbim kımseyı evladıyla sınamasın.bılmeden yada bilerek çok kalp kırıyolar
inanamiyorum ya bizi yaratan onlarmi bilmiyorlarki bu sözleriyle yaratana sirk kostuklarini.Allahim birsey demiyorun sadece sana havale ediyorum....
Zaten böyle konularda bilen bilmeyen herkes ancak konuşmayı bilir.. Bide lafa ''Bizim bi tanıdık vardı o da böyle oldu da bidaha da çocuğu olmadı'' diye başlarlar yaaaa kadın doğum uzmanı kesilir hepsi sonra, ne sinir bozucu...
dogru söylüyorsun her kafadan bir ses cikar bilip bilmeden iyi doktora suraya buraya gidin diye ancak laf kalabaligi yapip basini agritirlar...
Selamunaleykum arkadaslar
aynen öylei kulak tıkamaktan başka çare yok... Neyse canlarım ben kaçıyorum, çok yorgunum uyuycam hemen.. Hepinize iyi gecelerrr tatlı rüyalaarrr çoook öpüyorum. İYİ Kİ VARSINIZ
aynen öylei kulak tıkamaktan başka çare yok... Neyse canlarım ben kaçıyorum, çok yorgunum uyuycam hemen.. Hepinize iyi gecelerrr tatlı rüyalaarrr çoook öpüyorum. İYİ Kİ VARSINIZ
bizim yüzümüzden kk sitesi cökebilir haberiniz olsun....
bencede 5 günde kafayı yedi .en sonunda onuda delirtmeyi başardık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?