Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhaba canım, hoşgeldin topiğimizeee :)) senin de dediğin gibi eminim vardır doğru bir zamanı... İnşallah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir Rabbim bize.. Yapmamız gereken en önemli şey hayatımızdan stresi çıkarmak ve bebiş olayını takmamak ama nerdeeeee :))) Hepimiz bebişlerimize kavuşmak için sabırsızlanıyoruz , inş çok bekletmezler bizi :)))

Canım Allah yardıcın olsun, üzülme vardır bi hayır diyeceğim ama çok zor biliyorum.. Umarım hiç bir şeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir bebişin sanaa....

öncelikle çok geçmiş olsun canım.rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.hamilelikte olabilir olmayabilirde ama bu ay bende çok belirti yaşadım test yaptım çıkmadı şimdi bat 11 gun geçıyo artık yeni kan verdım yarın cıkcak inş.umarım hamile çıkarsın ama bekle önce test yap sonra düşün yoksa insan cok yıkılıyo canım

yettim gayri kaynatmaya baslayalim gecikenler okuyamasin.....

Ayy dün kaynattıklarınızı okuyayım dedim, yarım saat sürdü nerdeyseee ay bi de inadım tuttu okuycam diyee, çok zorlandım:) sonradan gelenlere yyazık olcakk

medd_cezir canim bugün erken geldigine iyi etmissin..yoksa hizimiza yetisemezdin...

nasıl olım canım heyecan var bıraz testten dolayı bises negatif yine diyo bisesde olabılır dıyo.kurtan geldım sımdı yemek yedık dırek actım pc yi

İyi düşünelim iyi olsuuunn yarın güzel haberlerini alcaz inşallaah hem ümidimizi kaybetmek yookk.. Bu ay olmazsa diğer ay diye diye hayırlı zamanda kavuşacağız bebişlerimize inşşşş

hayalot testin sonucunu almadin mi? Meraklandirma bizi....

İyi düşünelim iyi olsuuunn yarın güzel haberlerini alcaz inşallaah hem ümidimizi kaybetmek yookk.. Bu ay olmazsa diğer ay diye diye hayırlı zamanda kavuşacağız bebişlerimize inşşşş

ya canım sizdede böylemi bilmiyorum tuhaf ama ben idrarda çıkmayınca çok üzülüyorum ama kan testi yaptırınca çok soğuk kanlı oluyorum diğer ay olcak inşallah diyorum .bu tek bendemi var acaba?:44:

ya canım sizdede böylemi bilmiyorum tuhaf ama ben idrarda çıkmayınca çok üzülüyorum ama kan testi yaptırınca çok soğuk kanlı oluyorum diğer ay olcak inşallah diyorum .bu tek bendemi var acaba?:44:

ben hic kan testi yaptirmadim,nedense idrar testlerine güveniyorum cünkü beni hic yaniltmadilar...bu yüzden canim sorunu cevaplayamayacagim....:18:

Son düzenleme:

Sanırım herkeste aynı yaa, burdan çok okudum çünkü ben henüz hiç idrar testi yapmadım bu 5. denememiz olacak inş bu kez bebişten dolayı adetim gecikir de ilk testimde pozitif olur Ben direkt kantesti yaptırdım 2 kez ikisinde de negatif oldu ve gariptir dediğin gibi çok soğukkanlıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…