• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ısın kotu yanı bebek ıstedıgımızden kımsenın haberı yok ve kımseylede paylasamıyorum cok konusmaya ıhtıyacım var sanırım

arada tutuyo benim başağrım regl döneminde canım..şu an pc ekranı bile yoruyo beni..o yüzden gidip yatsam süper olucak..öptüm sizi.kızlara da selamlarr...

Regl dönemimde benimde olur hep, yat uyu dinlen canımcım... Öpüyoru iyi geceleerrr :16:

ısın kotu yanı bebek ıstedıgımızden kımsenın haberı yok ve kımseylede paylasamıyorum cok konusmaya ıhtıyacım var sanırım

zaten sakin söyleme bu seferde daha yokmu diye basinin etini yerler:47:.ben istedigimizi söylemiyorum.soranlarada su an düsünmüyorum diyorum...:3:

bencede kımseye soyleme canım en yakının hariç enfazla 1 veya 2 sonra çok kalp kırabılıyorlar ben çok yaşıyorum:43:.ama burada dert sıkıntı neşeli butun duygularını bızlere anlatabılırsın seve seve dınlerız ben ve arkadaşlarım:16:

Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin dilerim hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız , B'nde bu ay ilk tüp bebeği deneyeceğim bakalım geçen sene aşılama yaptık olmadı tedavi süreci nasıl geçiyor bana biraz bahsedermisiniz çok heyecanlıyım dilerim ilk denememde tutar...

zaten sakin söyleme bu seferde daha yokmu diye basinin etini yerler:47:.ben istedigimizi söylemiyorum.soranlarada su an düsünmüyorum diyorum...:3:

Bence de söylememek lazım kimseye, ben bi ay hamileyim sanıyodum heyecanla söyledim millete şimdi çok pişmanım.. İnş her ay soru yağmuruna tutulmak zorunda kalmadan bebiş haberlerini veriririiiiiizzzzz...

Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin dilerim hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız , B'nde bu ay ilk tüp bebeği deneyeceğim bakalım geçen sene aşılama yaptık olmadı tedavi süreci nasıl geçiyor bana biraz bahsedermisiniz çok heyecanlıyım dilerim ilk denememde tutar...

Canım bu konuda pek bilgim yok ama aramıza hoşgeldinnn :) İnş senin de güzel haberlerini alırız burdaaann :16:

tesekkürler insaallah hepimizin rabbim gönlümüze göre versin.canim benim ben hic yaptirmadigim icin yardimci olamayacagim, o sürecleri bilmiyorum.insaallah ilk denemdende tutarda rabbim sizi fazla bekletmez...:16:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza:34:umarım bu ay tutar canım ama bu süreci bilmiyorum malesef .rabbim gönlüne göre versin

bende adet dönemindeyim,demekki 8scorpions ile asagi yukari ayni günlere denk gelecek calisma günlerimiz....:17::52:

Bence de söylememek lazım kimseye, ben bi ay hamileyim sanıyodum heyecanla söyledim millete şimdi çok pişmanım.. İnş her ay soru yağmuruna tutulmak zorunda kalmadan bebiş haberlerini veriririiiiiizzzzz...

cünkü cogunluk laf pesinde ,nasil olsa kendinin cocuklari var bizi anlamazlar ki ancak araya birkac laf sokarak üzerler.

hic unutmam bir ortamdaydik en yakin akrabamizdan biri ne desin böyle bebekten falan bahsediyorlardi.saglam agacin saglam meyvesi olur dedi hayatimda duydugum ilk atasözünün ne demek oldugunu o zaman anladim...:47:

Son düzenleme:
Kızlarrr yazdıklarınızı okuyamıyorum sayfa 91den ileri gitmiyyoooo sinir oldummm

cünkü cogunluk laf pesinde ,nasil olsa kendinin cocuklari var bizi anlamazlar ki ancak araya birkac laf sokarak üzerler.

hic unutmam bir ortamdaydik en yakin akrabamizdan biri ne desin böyle bebekten falan bahsediyorlardi.saglam agacin saglam meyvesi olur dedi hayatimda duydugum ilk atasözünün ne demek oldugunu o zaman anladim...:47:

sana iyi onu demişler benim suratıma senin daha çocuğun olmaz dediler zamanında:43:rabbim kımseyı evladıyla sınamasın.bılmeden yada bilerek çok kalp kırıyolar:50:

Back