Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ne için kan verdin hcg değeri içinmi hemen veren tıp merkezleri var oraya niye yaptırmadın kızzz

Ne için kan verdin hcg değeri içinmi hemen veren tıp merkezleri var oraya niye yaptırmadın kızzz

ya canım özele gidicem randevuya elimde bulunsun dedim tekrar para verip yaptırmıyım dedim negatif çıkıyo hep verdiğim paralarla kalıyorum sağlık ocağı beleş ya oyüzden orda yaptırdım geçen yaptırdığımda 35 verdim bi teste

​Kızlar özel tahlil için de ayrı bi ücret mi alıyoo

canım benim gittiğim hastanede 28 tl muane 30 küsürde kan tahliliydi yanlız bir muane bir kontrol diye devam ediyo kontrolde para almıyo.bende tahlilleri dışarda yaptırıyorum öyle gidiyorum doktorum tavsiye etti aslında şüphe duymayana kadar devlette yaptırıp getirebilirsin demişti

güvencen olduğu halde mii

ben medicalparka gidiyorum.ssk ya 80tl.benim ozel sigortam var 20 tl oduyorum.bende tahilleri disarda yapicam.vok pahali hastane.doktora söyliycem bende

hadi bakalım canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. ilk müjdemiz senden olur:)

bizim burada test 25 tl bende bıldıgım ıcın emın olmak için yaptırmıstım zaten devlete gittiğimde yenilediler , benım nasıl gitsin zorlu süreç umarım 3 ay sonrasında biter

kızlar birşey sorucam.. burda herkesin ilk bebeğimi yoksa 2. olacaklarda ver mı benim gibi? varsa ilk cocukları kaç yasında? ya uzmanlar 4 yas olmalı falan diyormus arada da benimde ona kafam takıldı bır taraftan diyorum erken mı ama mesela kadın doğumcum ve oglumun doktoruda bence gayet normal diyorlar? cok kafam karıstı

bizim burada test 25 tl bende bıldıgım ıcın emın olmak için yaptırmıstım zaten devlete gittiğimde yenilediler , benım nasıl gitsin zorlu süreç umarım 3 ay sonrasında biter

düzelir canım sen içini ferah tut .sana bişey diyiimmi şu idrarda çıkmış olsaydı hiç beklemezdim isterse 100 olsun gider yaptırırdım ama malesef bi umut işte yine

benim ilk çocugum olcak inşallah canım hamile kalırsam ama bi olsa valla bende peşpeşe yaparım beklemem yaniarkadaş olur yavruma:13:ilk zamanlar biraz kıskanabilir oda gayet normal zaten

hosbulduk canim benim.valla oku okubitmiyooooo..anca aksama okurummmsen nasilsin keyifler iidir inşallahhh

iyiyim canım çok şükür.evdeyim işte temizlik falan .bugün koltukları değiştirceklerdi sorun çıktı garantisi bitmeden çagırayım dedim .hala gelmediler onları bekliyorum

benim ilk çocugum olcak inşallah canım hamile kalırsam ama bi olsa valla bende peşpeşe yaparım beklemem yaniarkadaş olur yavruma:13:ilk zamanlar biraz kıskanabilir oda gayet normal zaten

bana da arkadas olurlar gibi geliyor.. zaten büyüdükçe anladıkça kıskanclıkta ona göre artacaktır. birde benim oğlum cok aklıbasında ve sıcakkanlı sakin yapıda bir çocuk. doktoruda böyle rahat bir oğlunuz varken bence cok sanslısınız sorun yasayacagınızı hiç sanmıyorum diyoer inşallahta öle olur bakalım.. birde ben 31 esim 34 yasında o yuzdende daha ertelemek istemiyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…