- Konu Sahibi medd_cezir
-
Bu 4. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
ay takıldı ya çok özür dilerim kızlar bi sayfa doldurdum tek başıma
selam kızlar nasılsınız bakalım ekim ayı başladı herkese kolay gelsinbende bugün kan verdim sabah yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç içimde hiç umut yok ama belli olmaz allahın işi çok heyecanlıyım ben ya yarın olsada bir an önce olumlu olumsuz öğrensem artık
Ne için kan verdin hcg değeri içinmi hemen veren tıp merkezleri var oraya niye yaptırmadın kızzz
​Kızlar özel tahlil için de ayrı bi ücret mi alıyoo
canım benim gittiğim hastanede 28 tl muane 30 küsürde kan tahliliydi yanlız bir muane bir kontrol diye devam ediyo kontrolde para almıyo.bende tahlilleri dışarda yaptırıyorum öyle gidiyorum doktorum tavsiye etti aslında şüphe duymayana kadar devlette yaptırıp getirebilirsin demişti
hosbulduk canim benim.valla oku okubitmiyooooo..anca aksama okurummm8scorpions hoş gelgin canım nasılsın?
canım benim gittiğim hastanede 28 tl muane 30 küsürde kan tahliliydi yanlız bir muane bir kontrol diye devam ediyo kontrolde para almıyo.bende tahlilleri dışarda yaptırıyorum öyle gidiyorum doktorum tavsiye etti aslında şüphe duymayana kadar devlette yaptırıp getirebilirsin demişti
selam kızlar nasılsınız bakalım ekim ayı başladı herkese kolay gelsinbende bugün kan verdim sabah yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç içimde hiç umut yok ama belli olmaz allahın işi çok heyecanlıyım ben ya yarın olsada bir an önce olumlu olumsuz öğrensem artık
ya canım özele gidicem randevuya elimde bulunsun dedim tekrar para verip yaptırmıyım dedim negatif çıkıyo hep verdiğim paralarla kalıyorumsağlık ocağı beleş ya oyüzden orda yaptırdım geçen yaptırdığımda 35 verdim bi teste
güvencen olduğu halde mii
bizim burada test 25 tl bende bıldıgım ıcın emın olmak için yaptırmıstım zaten devlete gittiğimde yenilediler , benım nasıl gitsin zorlu süreç umarım 3 ay sonrasında biter
kızlar birşey sorucam.. burda herkesin ilk bebeğimi yoksa 2. olacaklarda ver mı benim gibi? varsa ilk cocukları kaç yasında? ya uzmanlar 4 yas olmalı falan diyormus arada da benimde ona kafam takıldı bır taraftan diyorum erken mı ama mesela kadın doğumcum ve oglumun doktoruda bence gayet normal diyorlar? cok kafam karıstı
hadi bakalım canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. ilk müjdemiz senden olur:)
hosbulduk canim benim.valla oku okubitmiyooooo..anca aksama okurummmsen nasilsin keyifler iidir inşallahhh
benim ilk çocugum olcak inşallah canım hamile kalırsamama bi olsa valla bende peşpeşe yaparım beklemem yani arkadaş olur yavruma:13:ilk zamanlar biraz kıskanabilir oda gayet normal zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?