• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım malesef sağlık ocağında yaptırdığım için yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç.:50: bu arada kızlar yarın sabahtan aneme gıdıcem orda gırerım ama yazarım mutlaka sonucu:34:

Sabahları giremiyorum nete ama inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş akşam güzel haberlerini okurum burdaaann :16:

Sabahları giremiyorum nete ama inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş akşam güzel haberlerini okurum burdaaann :16:

ay inşallah canlarım ya:34:kendimi:49:düşününce ay deli gibi oluyorum düşünmesi bile çok güzel .ama napalım kısmet değilde hamile değilsem elbet zamanı gelince gelcek bebeğim,bebeklerimiz:emir_bebek::emir_bebek:

ay inşallah canlarım ya:34:kendimi:49:düşününce ay deli gibi oluyorum düşünmesi bile çok güzel .ama napalım kısmet değilde hamile değilsem elbet zamanı gelince gelcek bebeğim,bebeklerimiz:emir_bebek::emir_bebek:

Kısmet canım benim, kimbilir bebişlerimizin kısmeti ne zaman bu dünyada... Sağlıklı bir şekilde gelsinler hayırlı zamanda olsunlar ve bize de hayırlı olsunlar daaa biz bekleriz onlarıı :16:

evet ama malesef 5 gün oluyodur herhalde yapalı ama negatif:43:

Canım 5 gün önce yapılan idrar testi kesin sonuç veriyor mu ki, benim bildiğim idrar testinde çıkması için adetinin geçmiş olması lazım... Yanlış mı biliyorumm

demek ki adetinde gecmis belki simdi yapsan da cikabilirdi ,cünkü daha önce erkenden yapmissin,ama neyse zaten kanda baktirmissin insalah bu arada yarin güzel haberlerinin yazisini okuruz...:16:

Son düzenleme:
Ayy dün kaynattıklarınızı okuyayım dedim, yarım saat sürdü nerdeyseee :D ay bi de inadım tuttu okuycam diyee, çok zorlandım:) sonradan gelenlere yyazık olcakk

bende sabah geldim inan korka korka açtım pcyi:53:ama ne görim 2 sayfa bile yazamamışlar:52::52::52:uykuları geliş kızçelerin:ssz:

demek ki adetinde gecmis belki simdi yapsan da cikabilirdi ,cünkü daha önce erkenden yapmissin,ama neyse zaten kanda baktirmissin insalah bu arada yarin güzel haberlerinin yazisini okuruz...:16:

inşallah canım inşallah hamileyimdir yoks gidince yine tedavi vericek bana bu arada d.kontrol vericek :50:tek korkum bu aslında.

selam kızlarrr hayalot yasakhayal medd_cezir ve diğer kızlarrrr..geldim ama çokk uykum var başımda çok ağrıyo bugünnn:43:

Canım 5 gün önce yapılan idrar testi kesin sonuç veriyor mu ki, benim bildiğim idrar testinde çıkması için adetinin geçmiş olması lazım... Yanlış mı biliyorumm

yaptığım zaman 6. gündü erken olabilir evet oyuzden bıraz umutluyum aslında bazen cıkmayabılıyomus

merhabalar bende uzun uzun forumları okuduktan sonra yanınıza yenı katıldım benımde reglıme 5 gun var ama nedense kendımı tuhaf hıssedıyorum belırtıler bır var bır yok oluyor sızdekı belırtılerı yazarmısınız

merhabalar bende uzun uzun forumları okuduktan sonra yanınıza yenı katıldım benımde reglıme 5 gun var ama nedense kendımı tuhaf hıssedıyorum belırtıler bır var bır yok oluyor sızdekı belırtılerı yazarmısınız

aydinaz ne demek canim artik davetlimizsin hosgeldin.canim ya bence belirtilere hic takilma okadar cok belirti yasayan varki hamilelik cikmayinca hayal kirikligi yasiyoruz o yüzden regl gününü bekle test yap .o nederse dogrudur...:16:

hoş geldin canım aramıza:3: valla bizde ne ararsan var bi bebek yok:1:

Back