Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gece amma kaynatmışsınız biz yattıktansonra..ne okumaya yetişebiliyorum ne cevap yazmaya
bundan sonra herkes aynı saatte yatacakkkkkk

gerçekten çok üzüldüm kaybetmek zordur peki kayıpların neden oluyo araştırıldımı?bu gerçekten önemli sağlıkçı olduğum için soruyorum.bazen atlanan çok basit bi tetkik nedeniyle bakıplar oluyo.acaba atlanmış olabilir mi ?mesela guatr
testleri.sakın yanlış anlama sadece üzüldüm.çünkü bende 2 aydır uğraşıyorum.o kadar çok bebek istiyorum ki seni anlayabiliyorum

yok canim benim nicin anlis anlayayim merak ettigin herseyi sorabilirsin. ilk hamileligim mol gebelikti.doktor teste falan gerek görmedi.olabilir dedi ,ikincisi incelendi tam kesin degil ama kromozom bozuklugundan süphelendik dediler.doktorum kromozom testi yaptirdi ben ve esimde hic bir sorun cikmadi .kan pihtilasma testi yaptirdik her ikimizdede ayni faktörde pihtilasma cikti.igne olacaksin dediler .daha sonra bu ocak ayinda tekrar hamile kadim ,hemen igne kullanmaya basladim ama oglumu 15.haftada evde dogum yaparak kaybettim, incelenmeye gitti plasentasinda sorun olmus yeterince büyüyememis diye sonuclar geldi...tekrar iki ay önce hamile kaldim igne dozum artirildi ama hic keseyi falan görmden 5.haftada kaybettim. simdi ise kendi doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi . su an tüm tesler tekrar yapiliyor.

gece amma kaynatmışsınız biz yattıktansonra..ne okumaya yetişebiliyorum ne cevap yazmaya
bundan sonra herkes aynı saatte yatacakkkkkk

ya sorma sabah bir actım sayfa 50 küsürlere gelmiş D oku oku bitiremedim ya cevap yazsam olmaz okusam olmaz ama sonunda yetişebildim DD

bende iyiyim canım nolsun aynı işte D sabırsızım biraz yarın kan tasti yaptırcam sonucu bılıyorum aslında negatif ama içimden bi sesde pozitifde olabilir diyo DD öyle işte

hadi hayirlisi olsun lütfen pozitif düsün iyi düsünelim ki basimiza iyi seyler gelsin....

rabbim gönlüne göre sağlıklı evlat versin.hayırlısıyla kucağına alırsın bu sefer inşallah:)

canım çok geçmiş olsun aslında geçmişi okudukça hikayelerinizi az çok bılıyorum ama üzücem korkusuyle tekrar hatırlatmım dıyorum .inşallah hamile kaldıgında sag salım bebegıne kucagına alırsın busefer rabbım tekrar yasatmasın sana ve bu durumları yaşayan arkadaşlarımıza

rojmin Amin canim benim ,insaallah rabbim hepimize nasip eder.cünkü bir insanin yavrusu olmamasi o güzel duyguyu tatmamasi cok üzücü, Allahim insaallah bizleri evlat yoklugu ile imtihan etmesin....

Kizlar bizlerde baya kaynattik gececi arkadaslarda bizim hizimiza yetisemeyecek bu gidisle onlar gececi biz gündüzcüyüz(sanki vardiyali calisiyoruz)

Kizlar bizlerde baya kaynattik gececi arkadaslarda bizim hizimiza yetisemeyecek bu gidisle onlar gececi biz gündüzcüyüz(sanki vardiyali calisiyoruz)

ben iki grubada uyarımda gececiler sabahlıyo arkadaş.ama oh olsun onlarda gelince aaaaa nolmuş burda diyecekler diyecekler DD

bende bazen vardiyami degistirip gececi olmayi deneyecegim ,bakalim dayanabilecekmiyim?

bende bazen vardiyami degistirip gececi olmayi deneyecegim ,bakalim dayanabilecekmiyim?

ya benimki sorun çıkarmasa dayanırımda korkuyorum bılgısayarımdan ayırcak beni D ama en geç 12 buçuğa kadar burdayım oda yeter sonuçta hafta içleri sabah 9 aksam 12 bucuk ben hep burdayım DDD

ya benimki sorun çıkarmasa dayanırımda korkuyorum bılgısayarımdan ayırcak beni D ama en geç 12 buçuğa kadar burdayım oda yeter sonuçta hafta içleri sabah 9 aksam 12 bucuk ben hep burdayım DDD

OOOO canim ya senin özel hayatin kalmiyor ne zaman bebek yapacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…