Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya benimki sorun çıkarmasa dayanırımda korkuyorum bılgısayarımdan ayırcak beni D ama en geç 12 buçuğa kadar burdayım oda yeter sonuçta hafta içleri sabah 9 aksam 12 bucuk ben hep burdayım DDD

ohh sefan olsun canım..ben hafta içi az takılabilicem..malum iş ev yemek vs derkennn..arada gelicem yanınıza.gündüz bazen telden gelirim inşallah..

OOOO canim ya senin özel hayatin kalmiyor ne zaman bebek yapacan

valla yaa zaman bırakmadın bebişe

ohh sefan olsun canım..ben hafta içi az takılabilicem..malum iş ev yemek vs derkennn..arada gelicem yanınıza.gündüz bazen telden gelirim inşallah..

valla yaa zaman bırakmadın bebişe

eminim ki hayalot bizim bilmedigimiz ama onun planladigi bir zaman vardir o zaman yapacaktir bebegi...

tatkı kızçeler ben azcık annişkoma gideyim..grip oldu 1 haftadır bi bakayım bişeye ihtiyacı varmı..işi gücü varmıı..en geç akşama yine buralarda olucammm
haaa çok kaynatıp beni yormayın akşamaaaa

olur canim senin icin kaynatmayacagiz cok fazla seni yormayalim ki baska islerde yorul....

OOOO canim ya senin özel hayatin kalmiyor ne zaman bebek yapacan

allah iyiliğinizi versin emi.DDD yorumsuz DDD eee arada reklam arası vermek lazım yemekti bılaşıktı temizlikti bebiş çalışmalarını aralarda yapamıyorum zaten anca gece D aile apartmanı kapı çalındığı zaman açmıyorum bazen inadına çalınıyo sanki oyuzden zaten 12 ve sonrası oluyo canım DD

demek gece 12 den sonra ha.....

seni bu saatten sonra aramizda göremeyecegiz demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…