- Konu Sahibi medd_cezir
-
ya benimki sorun çıkarmasa dayanırımda korkuyorum bılgısayarımdan ayırcak beniD ama en geç 12 buçuğa kadar burdayım oda yeter sonuçta hafta içleri sabah 9 aksam 12 bucuk ben hep burdayım DDD
OOOO canim ya senin özel hayatin kalmiyor ne zaman bebek yapacan
ben iki grubada uyarımda gececiler sabahlıyo arkadaş.ama oh olsun onlarda gelince aaaaa nolmuş burda diyecekler diyeceklerDD
bizim öğlen yaşadığımız bunalımı onlarda akşam yaşayacakkkk..yaşasınnnnnnnnn
Ütümü yapıp gelene kadar kimse kalmamış yaf
ohh sefan olsun canım..ben hafta içi az takılabilicem..malum iş ev yemek vs derkennn..arada gelicem yanınıza.gündüz bazen telden gelirim inşallah..
valla yaa zaman bırakmadın bebişe
eminim ki hayalot bizim bilmedigimiz ama onun planladigi bir zaman vardir o zaman yapacaktir bebegi...
canim bizi kimseden saymiyormusunburdayiz isteee
tatkı kızçeler ben azcık annişkoma gideyim..grip oldu 1 haftadır bi bakayım bişeye ihtiyacı varmı..işi gücü varmıı..en geç akşama yine buralarda olucammm
haaa çok kaynatıp beni yormayın akşamaaaa
E hani nerdesiin
Bu ne yaf her tıkladığım yerlerde gün gün hamilelik takvimi çıkıyo nispet yapar gibi
OOOO canim ya senin özel hayatin kalmiyor ne zaman bebek yapacan
allah iyiliğinizi versin emi.DDD yorumsuz DDD eee arada reklam arası vermek lazım yemekti bılaşıktı temizlikti bebiş çalışmalarını aralarda yapamıyorum zaten anca gece D aile apartmanı kapı çalındığı zaman açmıyorum bazen inadına çalınıyo sanki oyuzden zaten 12 ve sonrası oluyo canım DD
olur canim senin icin kaynatmayacagizcok fazla seni yormayalim ki baska islerde yorul....
hay allah iyiliğini versinşimdilik sadece ev işleri yorabilir beni bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?