Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar ya siz napmışınız böyle keşke şu korkum olmasaydıda uyumasaydım ne güzel konular açılmış hep kıskandım ya DD bu arada aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz DD onun haricindede yazdıklarınıza cevap vericem tabi ama önce kocacımın kavaltı yapması gerek yoksa pc falan kalmıcak çok kıskanıyo artık bu kulübü DDDD

Son düzenleme:
iyi geceler canım..tatlı rüyalarrr..rüyanda bebişi gör bizimiçin de öpppsöyle annesi bekliyo ama arkaşları da bekliyo haberini

dün gece göremedim ama elbet görürüm bi gece ozaman söylerim canım.genelde rüyamda gördüğüm zaman doğurmuş oluyorum hastanedeyım hep ama hıc sancı cekmıyorum bebeğim gelirken rüya iste yada 1 yaşlarında falan görüyorum hep DDD hep bonus kafa ve zeytın gıbı siyah gozlerı oluyo beyaz tenli hep aynı bebek acaba bıgün hamile kalsam rüyamdaki bebek mi olcak çok merak ediyorum DDD

cok doru :)) ama benm gıbı bırı ıcın onlar cok zor Allahm senn bebısınede uzun omurler versın :)

stres tok canım relax .(bunu ben sana söylediğime inanamıyorum DD) sonra hamile değilken kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bu durumda daha çok üzülüyoruz.oyüzden kendimizi artık sınırlamamız gerekiyor.belkide olacağı varken bu yüzden olmuyor düşümekten. rabbim bizleri boş çevirirmi hiç .elbet bi zamanı vardır

kizlar o kadar cok kaynatmissiniz ki hiziniza yetisemedimhepsini okuyamadim

Su duymak istedigimiz haberi veren yokmu halen.....

hoşgeldinnnnn

bende bir kere doğurduğumu görmüştüm..ama böyle ciddi normaldoğum yaptım rüyamda:18:
bidaha da bişey görmedim..belki de senin rüyana gelen gerçekten bebişindir canımmm..oyy ne tatlıdır kimbilirrrrr

insaallah rüyanizda gördügünüzü gercek hayattada yasarsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…