- Konu Sahibi medd_cezir
-
Ne kan nede test midem sabahlari bulanana kadar kusana kadar yok bana bisey:)))cnm bnde yatiyim sabah ümite kahvalti hazrliuorum ise gonderiyorum yatmam lazm:)))
mıde bulantısı tamamen psıkolojık)) tamm cnm ıyı gecelerr Allah emant ol...
Sende Allaha emanet ol cnm uyu sendee
ben sabah namazını kıldktn sonra uyuyorum o zaamana kadar uykum gelmıor
Yuuuhh:) cnm senin adin ne ya kanka olduk ama. adini bilmiyorm
İyi düşün iyi olsun canımcım, unut kistleri bebiştendir o bebişteeeennnn
iyi geceler canım..tatlı rüyalarrr..rüyanda bebişi gör bizimiçin de öpppsöyle annesi bekliyo ama arkaşları da bekliyo haberini
İyi diyelim iyi olsn pazartesi yatick iste hastahaneye bekliyoruz
cok doru :)) ama benm gıbı bırı ıcın onlar cok zorAllahm senn bebısınede uzun omurler versın :)
ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını doldursun..
kizlar o kadar cok kaynatmissiniz ki hiziniza yetisemedimhepsini okuyamadim
Su duymak istedigimiz haberi veren yokmu halen.....
merhaba kızlar nasılsınız?
ayyy bende azimliyim okuycam diyeeeeeee
dün gece göremedim ama elbet görürüm bi gece ozaman söylerim canım.genelde rüyamda gördüğüm zaman doğurmuş oluyorum hastanedeyım hep ama hıc sancı cekmıyorum bebeğim gelirken rüya iste yada 1 yaşlarında falan görüyorum hepDDD hep bonus kafa ve zeytın gıbı siyah gozlerı oluyo beyaz tenli hep aynı bebek acaba bıgün hamile kalsam rüyamdaki bebek mi olcak çok merak ediyorum DDD
merhaba kızlar nasılsınız?
bende bir kere doğurduğumu görmüştüm..ama böyle ciddi normaldoğum yaptım rüyamda:18:
bidaha da bişey görmedim..belki de senin rüyana gelen gerçekten bebişindir canımmm..oyy ne tatlıdır kimbilirrrrr
bugun 1. senemızı doldurduk yanı artık ben 1 yıllık evlıyım :) 84 dogumluyum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?