Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ooo onlari uyguluyorum:) fazlasini bile

inş. valla kararsızım. aklımda olan isimler;

kerem, yusuf, hamza, yiğit, kıvanç, emre, deniz, kerim... sen olsan hangini seçerdin..? ya da var mı hoşuna giden isim?

Valla benim bebegim olmeseydi talha koycaktm adini:) seninkilerin hepsi guzel ya bide ben cift isimden yusuf berat ismini seviyorum ndense:))

Valla benim bebegim olmeseydi talha koycaktm adini:) seninkilerin hepsi guzel ya bide ben cift isimden yusuf berat ismini seviyorum ndense:))

ben iki isim istemiyorum bakıcaz artık biri kısmeti ama hangisi ?? seninde başın sağolsun karnında kaybettin sanırım. herşeyin hayırlısı ne denir herşey Allah tan.

ben iki isim istemiyorum bakıcaz artık biri kısmeti ama hangisi ?? seninde başın sağolsun karnında kaybettin sanırım. herşeyin hayırlısı ne denir herşey Allah tan.

Aynen oyle hersey allahtan. yusuf koy bence bu zamana kadar onlarca yusuf tanidim hz yusuf gibi duru güzellikleri ve ahlaki mukemmel oluyo isimin cok onemi var. tabii siz bilirsiniz

Aynen oyle hersey allahtan. yusuf koy bence bu zamana kadar onlarca yusuf tanidim hz yusuf gibi duru güzellikleri ve ahlaki mukemmel oluyo isimin cok onemi var. tabii siz bilirsiniz

zaten o yüzden düşünmüştüm o ismi. bakalım kısmet. ben biraz yoruldum artık sizlere iyi geceler dilerim.

İyi gcwler bebek sagligi icin uyu cnm bu saate kalma:)

ah ah yaşayınca anlıcaksın bi uyuyabilsem dön allah dön. bi sıcak olur bi serin. zırt pırt çişim gelir. velhasıl iyice pert olup öyle atıyom kendimi yatağa deliksiz uyumak için. hadi bakalım bye byeeee...

bakalm cıkmassa ben ne komalara gırcem :)))

Ya isin tuhaf olan yani gebelik testlerini ben hep esime aldrdm 5eczanesi var bi ona gidio bi ona. simdi diyorum ki millet seni taniyo kısır karisi var heralde diyolar cabuk aczanelerini degistir diye tartisma gecti aramizda bana diyoki bana eczaneyi degistir dicene bir koli test al desene diyo ya pisss:))))))

benıde tanımıstı eczanedekıler bende ınternetten sıparıs verıodum ama artık o pıs testlerdn bıktm hepsı yalancı en guzelı kan testı

benıde tanımıstı eczanedekıler bende ınrnetten sıparıs verıodum ama artık o pıs testlerdn bıktm hepsı yalancı en guzelı kan testı

Ne kan nede test midem sabahlari bulanana kadar kusana kadar yok bana bisey:)))cnm bnde yatiyim sabah ümite kahvalti hazrliuorum ise gonderiyorum yatmam lazm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…