- Konu Sahibi medd_cezir
-
cnm hiçbir şey yok bildigim yumurtlama günleri harici.. dediğim gibi oğlum zaten korunmasız ilk ilişkide oldu benim. haa birde bgn biyerde okurken ilişkiden sonra 15 dk kalkmadan sırtüstü yatın diyordu. ama ne kadar doğrudur bilemem..
iyi gecelerr :)))ben yatıyım oglum birazdan uyanır tekrar biraz uyuyum barı bende.. iyi geceler hepinize..
inş. valla kararsızım. aklımda olan isimler;
kerem, yusuf, hamza, yiğit, kıvanç, emre, deniz, kerim... sen olsan hangini seçerdin..? ya da var mı hoşuna giden isim?
al bendende okadarr
Canm ya benimde adet olmama on gun kala goguslerim hassas oluodu simdi tik yok hayrdir insallah
Valla benim bebegim olmeseydi talha koycaktm adini:) seninkilerin hepsi guzel ya bide ben cift isimden yusuf berat ismini seviyorum ndense:))
benımde oyle oluodu 1 hafta kala dokunamazdım okadar acırdı.. sımdı sadece şişler ://// gecen gebelıgımdede ole olmustu... o yuzden ıcım bıraz heyecanlı bısı varmı dıe
Kiz bnde mi yaptrsam:) kan testi
ben iki isim istemiyorum bakıcaz artık biri kısmeti ama hangisi ?? seninde başın sağolsun karnında kaybettin sanırım. herşeyin hayırlısı ne denir herşey Allah tan.
Aynen oyle hersey allahtan. yusuf koy bence bu zamana kadar onlarca yusuf tanidim hz yusuf gibi duru güzellikleri ve ahlaki mukemmel oluyo isimin cok onemi var. tabii siz bilirsiniz
kac gun varkı senn adetınebak sukadar kaldıda demıo hıc.. bekı ıkımızde gzl haber verırızz ne qzllllll
zaten o yüzden düşünmüştüm o ismi. bakalım kısmet. ben biraz yoruldum artık sizlere iyi geceler dilerim.
La bir sattir ne diyorum on gun var adetime diye kòr olmussun kuzum sen ii oku:)) bebek aşkindan ne olduk biz yaa
hahhh sıyırdım ben10 gun varsa cıkarmıkı bılmıorm.. 5 gun varken kesın sonucta ..
Neyse ben gene bekliyim sonra üzüntuden komaya giriyorum:)))
İyi gcwler bebek sagligi icin uyu cnm bu saate kalma:)
bakalm cıkmassa ben ne komalara gırcem :)))
Ya isin tuhaf olan yani gebelik testlerini ben hep esime aldrdm 5eczanesi var bi ona gidio bi ona. simdi diyorum ki millet seni taniyo kısır karisi var heralde diyolar cabuk aczanelerini degistir diye tartisma gecti aramizda bana diyoki bana eczaneyi degistir dicene bir koli test al desene diyo ya pisss:))))))
benıde tanımıstı eczanedekıler bende ınrnetten sıparıs verıodumama artık o pıs testlerdn bıktm hepsı yalancı en guzelı kan testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?