- Konu Sahibi medd_cezir
-
allah iyiliğinizi versin emi.DDD yorumsuz DDD eee arada reklam arası vermek lazım yemekti bılaşıktı temizlikti bebiş çalışmalarını aralarda yapamıyorum zaten anca gece D aile apartmanı kapı çalındığı zaman açmıyorum bazen inadına çalınıyo sanki oyuzden zaten 12 ve sonrası oluyo canım DD
demek gece ***12 densonra ha.....
seni bu saatten sonra aramizda göremeyecegiz demekki...
demek gece 12 densonra ha.....
seni bu saatten sonra aramizda göremeyecegiz demekki...
ya bende geldim kimse yok( ütü dedinde bende ütümü yapım yemek yapım akşam görüşürüz kızlar DD
yani, kapıyı çalanda kabahat canım..töbe töbeee..aile apt. olsa da akşam çok lazım bişeyde telefon açsınlar yaniiii
heee rahatsız etmeyelim biz gençleri o zaman..geceleri foruma takılmak yokkkk anlaşıldımı hayalot cuuummmmm
yani, kapıyı çalanda kabahat canım..töbe töbeee..aile apt. olsa da akşam çok lazım bişeyde telefon açsınlar yaniiii
heee rahatsız etmeyelim biz gençleri o zaman..geceleri foruma takılmak yokkkk anlaşıldımı hayalot cuuummmmm
kizlar ara sira ben de cikabilir.cünkü patlicanlar karninin yarilmasi icin bekliyor....yemek yapmam lazim .iyi beslenelim ki ekim ayina sunun surasinda ne kaldi...güc kazanmamiz lazim...
Kızlar ben diyet yapıyorum sizce iyi mi yapıyorum kötü mü etkiler mi bebiş olayınıı
fazlanmı var canım ki yapıyosun ? vitaminsiz kalırsın ama kilo fazlan çoksa hamilelik öncesi doktorlar öneriyor.ama hamileyken asla
utandımmı ne canlarımDD
gülmekten ***karnim agridi ya allah senide güldürsün...
Kızlar ben diyet yapıyorum sizce iyi mi yapıyorum kötü mü etkiler mi bebiş olayınıı
kac kilosun? Ona göre cevap verecemde....
Beş kilo falan versem iyi olur aşırı kilom yok ama beş kilo fazlam var balık durumundayım yani
Beş kilo falan versem iyi olur aşırı kilom yok ama beş kilo fazlam var balık durumundayım yani
diyet yapma canım..sadece sağlıklı beslen..kızartma ve hamur işinden uzak dur..yemekleri fınında yap mümkünse..sebzeyi bol bol ye..yeşillik bol bol ye..ki omega 3 yeşillikte taze cevizde ve bazı balıklarda var..yoğurt ve sütü de eksik etme ..benimde 5 kilo fazlam var..amann napalım..bebişten sonra veririz..Allah büyük..
diyet yapma canım..sadece sağlıklı beslen..kızartma ve hamur işinden uzak dur..yemekleri fınında yap mümkünse..sebzeyi bol bol ye..yeşillik bol bol ye..ki omega 3 yeşillikte taze cevizde ve bazı balıklarda var..yoğurt ve sütü de eksik etme ..benimde 5 kilo fazlam var..amann napalım..bebişten sonra veririz..Allah büyük..
valla kızlar ben yemek yemiyoken su içsem yarıyodu ama son 8 aydır camış gibi yiyorum tık yok sabit 55 hep bide üstüne kilo verdim 62den.galiba düzenli yedim ve kafama taktım ondan oldu bende hiç bişi anlamadımDD
kesinlikle vitamin şart canım..folik asit kullanıyormusun?Hiç bakmıyorum valla kendime yoğurt süt hak getire haklısın aslında vitamin almak da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?