• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar :D ya siz napmışınız böyle keşke şu korkum olmasaydıda uyumasaydım ne güzel konular açılmış hep kıskandım ya :DDD bu arada aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :DDD onun haricindede yazdıklarınıza cevap vericem tabi ama önce kocacımın kavaltı yapması gerek yoksa pc falan kalmıcak çok kıskanıyo artık bu kulübü :DDDDD

Son düzenleme:
iyi geceler canım..tatlı rüyalarrr..rüyanda bebişi gör bizimiçin de öppp:16:söyle annesi bekliyo ama arkaşları da bekliyo haberini:16:

dün gece göremedim ama elbet görürüm bi gece ozaman söylerim canım.genelde rüyamda gördüğüm zaman doğurmuş oluyorum hastanedeyım hep ama hıc sancı cekmıyorum bebeğim gelirken rüya iste yada 1 yaşlarında falan görüyorum hep :DDDD hep bonus kafa ve zeytın gıbı siyah gozlerı oluyo beyaz tenli hep aynı bebek acaba bıgün hamile kalsam rüyamdaki bebek mi olcak çok merak ediyorum :DDDD

cok doru :)) ama benm gıbı bırı ıcın onlar cok zor :D Allahm senn bebısınede uzun omurler versın :)

stres tok canım relax .(bunu ben sana söylediğime inanamıyorum :DDD) sonra hamile değilken kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bu durumda daha çok üzülüyoruz.oyüzden kendimizi artık sınırlamamız gerekiyor.belkide olacağı varken bu yüzden olmuyor düşümekten. rabbim bizleri boş çevirirmi hiç .elbet bi zamanı vardır

kizlar o kadar cok kaynatmissiniz ki hiziniza yetisemedim:10:hepsini okuyamadim:37:

Su duymak istedigimiz haberi veren yokmu halen.....:49:

ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını doldursun..

hoşgeldinnnnn:16:

dün gece göremedim ama elbet görürüm bi gece ozaman söylerim canım.genelde rüyamda gördüğüm zaman doğurmuş oluyorum hastanedeyım hep ama hıc sancı cekmıyorum bebeğim gelirken rüya iste yada 1 yaşlarında falan görüyorum hep :DDDD hep bonus kafa ve zeytın gıbı siyah gozlerı oluyo beyaz tenli hep aynı bebek acaba bıgün hamile kalsam rüyamdaki bebek mi olcak çok merak ediyorum :DDDD

bende bir kere doğurduğumu görmüştüm..ama böyle ciddi normaldoğum yaptım rüyamda:18:
bidaha da bişey görmedim..belki de senin rüyana gelen gerçekten bebişindir canımmm..oyy ne tatlıdır kimbilirrrrr:emir_bebek:

bende bir kere doğurduğumu görmüştüm..ama böyle ciddi normaldoğum yaptım rüyamda:18:
bidaha da bişey görmedim..belki de senin rüyana gelen gerçekten bebişindir canımmm..oyy ne tatlıdır kimbilirrrrr:emir_bebek:

insaallah rüyanizda gördügünüzü gercek hayattada yasarsiniz....:21:

Back