Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Uzun bir aradan sonra herkeslere merhaba ..

inanın şu sayfayı açmak için pc yarımsaat oldu anca açtı.. pc de ben gibi yavaş ilerliyo.

Bize kalan bu dünyada, elde edemediğini ödemek, böyle geldi böyle gidecek diye arada bir vuruyor aklıma çok kötü oluyorum.... öncekinin borcu bitmedi daha, yeni bir tedavi olur mu önümüzde ki yıllar da, çok zor şu durumda .. bazen diyorum, yok mu bi hayırsever.....

zaman sadece alıştırıyo , epey kabullendim olmuyo iste, olmayacak naaptıysak olmadı diye (((

kendimi boş boş yaşayan biri gibi hissediyorum, hiç bi amacım yok gibi .. yanlızlık gerçekten çok zor, bir dala tutunmak istiyor insan .. gözünün göreceği minicik bi ses olsun istiyor insan .. offffffffffffff yine boğazım düğümlendi bunları yazdım :'(((

yine taşınma işimiz var, esimin işi dolayısıyla .. birde taşınma çıktı, geçen seneden böyle olacağını bilseydik hiç kıpırdamazdık yerimizden. zaten önümüz ramazan, anca bayram sonrası olur taşınma..

Bebisli annelere Rabbim kolaylık versin ins.

Yeni Anne adaylarına da hayırlı doğum versin ins Rabbim

kendinize iyi bakın, hosçakalın .. Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız ben çok yoğunum cuma günü evi taşıycaz yarın temizliycez birde kırmızılar geldi dün onla mücadele ediyorum... hayırlısı ile atlatayım da bi taşınmayı bakalım...

geldım geldım kuzum maşallah 2.heben cesaret edemıyorum daha cok ıstıyorum ama o gucu kendımde goremıyorumrabbım gonlune gore versın ıns kuzum bu ay hastalanmısın ama onumuzdekı aya ıns he he baba cıldırsın kudursun ıns
kuzum yerım ben senı ruh ıkızım benımevet duydum ben de 2-3 yas olayını ama ıltıhap olmassa bu sureyı erteleyebılırım tabı ama rabbım nasıp ederse gormek ıstıyorum o kıyafetle tasıyabılsın ıstıyorum:26:hayırlısı tabı herseyden once bakalım suan ıcın bı sorunumuz yok sukur pipide
umudum hg kuzumtasınıyosunuz demek hayırlısı olsun dıleklerın e kocaman b ır amın dıyorum darsııs sızlere ınscanı gonulden ıstıyorum bunu..enişteme çok çok selamlarımı soyle ..
hadı bakalım yaz geldı tasınmalar basladı hayırlısı olsun agız tadıyla oturun ınsdualarım senınle

ben geldımmmm
çınarı kontrole goturdum hersey yolunda cok sukur bu ay sonunda kadar yogurt ve kavaltıya gecmıs olcaz nasıpse
hergun yenı yenı seyler öğrenıyor cınarcık darısı sızlere kuzucuklarım
gelmeyen merak ettıgım cok kızçe var karamım ngasgım durumlar nasıl ıyımısınız :26::26:
yasakhayalde gelmemıs sanırım topıge:44:

masallah kücük adama aylar ilerledikce degisiyolarrr

ooo ek gidalar almis basini gidiyo bende bi ay sonra tam anlamiyla gececem ins kiscemmsimdi sadece meyve emdiriyom karpuz suyu ne veriyomm

sünnet konusunda benim kafamda karisik..aslinda ben simdi heen istiyom olsun kurtulsun diyommm ama destek yok arkamda ..herif korkuyo bayiltilcak diyeee..doktor daha kücük 2 yasina doru yaptir diyo..herifin arkadasi konussun yürüsün bi yasini bekle diyo kardesimin iki oglu var bir yasinda yaptirdiiyani yalnizim erken yaptirma konusunda

hayalotum 3 olmaz 0-2 yas arasi yada 6 yasindan sonra yaptirabilirsin..2 ile 6 yas arasi önerilmiyo erkek cocuklarinin cinsel organlarinin tal gelisme dönemleriymis cünkü bu yas araligiben asla 6 yasi bekleme..akli ermesin o yasta kestirenlerde hep cocuklarda psikolojik sorun olusuyomus..unutamiyolarmiss...bakim simdi yaptiramazsam kesin nasipse bir yasina girince gidecek bu fazlalikk baska yolu yok..ah cok pismanim keske 2 aylikken ne yaptirsaydim o zaman sadece lokal yapiliyomus uyusturularak simdi ise hareketli olduklari icin bayiltiliyomus genel anestezi ile

sükür meddcezirimmmmayyy sende muhakkak güzel seyler yazmissindirrrrrpeki meddcezirim memleke gidince netin olacakmi bizden bagin kopmayacak degilmi..merak ederim bizi habersiz birakmaa

dubaiden vazmi gectiniz habibtemmniye yaw ordan vazgeculirmi ah o firsat bide bizim elimize gecse adi yeter dubaiiiiiiiii

wawww demek tatil haa senin herif akillandi bak ikinci cocuk planindan sonraaa

erkek takintisi varmi halen farketmezmi diyo

Son düzenleme:
Yasakhayalimmmmmm erkek.istiyor tabiki ama saglikli olsun farketme de diyor manyak.bu adam.takmiyorum.hahahahh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dubaiye gitmeyekim.canim.hem.kayjnbabam hemfe esasoglan orda.olacak.yine.rahat olamiycam.ama.tatile gidecegiz :)

Yasakhayalimmmmmm erkek.istiyor tabiki ama saglikli olsun farketme de diyor manyak.bu adam.takmiyorum.hahahahh :)

takmaaa bencedeyaw ins sagliklibi oglunuz olurda cenesi kapanirrr
Dubaiye gitmeyekim.canim.hem.kayjnbabam hemfe esasoglan orda.olacak.yine.rahat olamiycam.ama.tatile gidecegiz :)

o zaman hic giprasmayin arabistandan ne kadar uzak oka iyi

benim herif diyoki senin habibte arkadasin riyadin bi resimlerini atsada baksam

adam arabistan hastasi gitmeyi cok istiyo bi gün tutup götürecem elinden

millet amerika panama adasi tatil yerini ister bide arabistani hayal ediyo allam yarappimbogazliycam az kaldi

hoşgeldin canım ne güzel maşallah iyi gidiyormş her şey maalesef şükür sağlıklı hareketli ama kilo almıyor geçen ay 250 gr almıştı ama bu ay 150 gr almış hem anne sütü hemde mama alıyor ama alamıyor elime aldığımda hep kemik 5 kiloya yeni ulaştık daha ne bileym öyle işte canım

Merhaba guzel bayanlar.baya uzun zaman oldu girmeyeli.daha dogrusu bebegim hastanede yatti.sonrasinda surekli hastaneler falan giremedim.ama unuttunuz beni galiba.artik firsat buldukca gircem ins

Rabbim beterinden korusun ins.hepimizin evladina saglik sihhat versin
canım hem hoşgeldin hem de çoooook geçmiş olsun. Rabbim şifa ve sağlık versin kuzucuğuna

kuzum hep aklımdasınız. Rabbim sağlık versin de sağlıklı olsun dakiloyu sonra da alır annesi. Rabbim yardımcınız olsun bitanem

hayırlısı keserim siz bi düzeninizi kurun taşının yerleşin yeni şehir, yeni ortam iyi gelir bi bakarsın meleğin göbüşüne konmuş bile
dualarımdasın bitanem öpüyorummmm

iyi olmanıza çoook sevindim bitanem, ben de sana katılıyorum. Ne bileyim belki 5-6 yaş zor olur ama miniğinin hafızasında da sünnet düğünü olsun bence. Önceden sağlıklı bi psikolojiyle hazırlarsanız bişeycik olmaz inş. Hado bakalım hayırlı zamanda inş

oy ben yer yer bitiririm o paşayı. Ben de heyecanla bekliyorum miniklerimi teyzesi. Etraftan abuk subuk konuşanlar var '' ay ikiz mii Allah düşmanıma vermesin çok zor'' ne aptalca bi cümle di mi? Rabbim sabrını verir diye düşünüyorum. Hem bilmiyolar ki biz miniklerimize ulaşabilmek için ne aşamalardan geçtik. Hiç umrumda diil söylenenler, biz eşimle halimizden memnunuz ya önemli olan da bu bence

Ayy evet bitanem ağlayarak okuduk eşimle. Ben yazdım ama sanki ilk defa okuyomuş gibi bi kez daha ağladım
Güzel duygular Rabbim herkese nasip etin inşş bu arada yazın tlfndan yazarım ben kuzum, irtibatımız kopmaz merak etme. Hem ben sizden haber almadan duramam ki

Cnm sana bqkmak icin girdim ne yalan söyleyeyim umutluydum senden bu ay..ama nolur uzme kendini ne diyeceğim bilmiyorum inşallah onumuzdeki ay süpriz yapar melegin

bitanem görüşemedik. Bebişin kalp atışlarını dinlediniz mi, ikiz mi tek mi? hadi hayırlısı

hayırlısı bitanem, tatilini yap kafanı dağıt sonra doğru zamanda gelir inş meleğin öpüyorum bitanemmmm

Saol cnm.seninde gozun aydin olsun.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebislerini

Cnm guzel haberlerle geldim bugun pit pitlari duydum tek tutmuş hersey yolunda yani sadece bulantı var onada ilaç verdi iyiyim şükür sen nasılsın minnaklari hissediyomusun artik..kalp atimi nasi hizli atiyo Rabbim tüm isteyen herkese yasatsin bu duyguyu kucağımiza alip buyutmeyi de nasip etsin inşallah

Saol cnm.seninde gozun aydin olsun.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebislerini

Çok teşekkür ederim canım ya. Ins sorunsuz bir şekilde kucagimiza almayi da nasip eder Rabbim. Bu arada senin miniğin ismi ne, benbi sure gitmedim topige de biraz kopuk kaldım kusura bakma:)

Ay çok şükür bitanem çooook sevindim :))))
Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayi nasip etsin inş♥
Biz iyiyiz teyzesi, miniklerimi bayadir hissediyorum. tabi öyle dışardan hissedilecek kadar yogun değil Rabbimin mucizesi ya mükemmel bir duygu, burdaki herkese her namazimda dua ediyorum. Yalniz kendimi nasıl kaptiriyosam arada hala senin ve karamimin ismini de anıyorum sonra düzeltiyor onlara hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kulaklarına almayi nasip et diyorum :)))

ayy ne guzel bende hissedecegim gunleri iplr çekiyorum inşallah cnm herkes icin bol bol dua ediyorum bende keserim umudum sernesim daha da kim vardı alpinim herkese dua ediyorum insallah cnm kucağımiza aliriz hele o gunun hayalleriyle yasiyorum su gibi akıp gecsin zaman alalim kucağımiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…