- Konu Sahibi medd_cezir
- #58.661
slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımmbugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee
![]()
canınm benim hamileliğimdede olmuştu ben yattım dinlendim 1 hafta sadece tuvalete kalktım bebek hareket ettikçe yukarı çıktı inşallah seninkide çıkar rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuştursun