- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.641
Hadi hayırlısı olsun inş :))))
medddd git uyu yeter sana internettt vee uykusuz ginlerin cok olacakkk git uyu benden demesiii ah uyku diye gezersinnn
merhaba kızlar nasılsınız ? 1 haftadır tokattaydım muayne oldum kloemn+çatlatma iğnesi oldu bu ay yne bugün iğne olalı 9. gün 12. gün test yapabilirsin dedi doktor. bakalım bekliyorum haftayada taşıncaz tokata şuanda yozgattayım bugün geldim offf beklemek zor geliyor....
hayalot nerelerdesin???
seremcem canım çok sevindim demek ikizler geliyorhaa :)))
alpinim canım inşallah 2. meleğinde bekletmez seni...
karam canım nasıılsın yaa geçmiş olsun....
meddim canım dikkt et kendine fazla yorma az kaldı gerçi bende gün sayıyorum bi kapansaydı okullar..:)))
yasak hayal sen nasılsın bebeşinide inşallah iydir...
prioride büyüttü yağızı gezmelerde mi yoksam
nsga nerelerde pek girmiyor ve beste kızçe uğramaz oldular ve adını sayamadığım diğer kızçeler nerelerdesiniz???
merhaba kızlar nasılsınız ? 1 haftadır tokattaydım muayne oldum kloemn+çatlatma iğnesi oldu bu ay yne bugün iğne olalı 9. gün 12. gün test yapabilirsin dedi doktor. bakalım bekliyorum haftayada taşıncaz tokata şuanda yozgattayım bugün geldim offf beklemek zor geliyor....
hayalot nerelerdesin???
meddim canım dikkt et kendine fazla yorma az kaldı gerçi bende gün sayıyorum bi kapansaydı okullar..:)))
nsga nerelerde pek girmiyor ve beste kızçe uğramaz oldular ve adını sayamadığım diğer kızçeler nerelerdesiniz???
hayalot nerelerdesin???
canım hadi hayırlısı... Tebrik ederim şimdiden...Evet cnm tedavi ile tup bebek inşallah aminn tam kesinlesmedi ama degere gore ikiz olabilir dedi doktorum carsamba gunu kese görmeye gitcez o gun belli olabilir cok tesekkur ederim inşallah kucagima alip buyutmeyide nasip eder Rabbim seninde ikinci bekletmeden gelir inşallah
slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımmbugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee
medceziirimmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm burdamisinnn ses ver benimmmminiklerim nasilll annelerini yoruyorlar miiii kurban olurummm onlaraaaa canlarimmm benimmmmmm[/B]
piorummmmmm sagol habibtemmmmmm dualar edin bana bakalim bu ay neler olacak benim yumurtaciklar alacakmi sspermi naz yapma kiz alhadi birini
kızlar nolur dua edin bana da bu ay gelsin artık bebeğim 2 yıl olcak
Keserimmmmmm.insallahhh bebisin seninledir...dualarim.seninle tatlimm...az.kaldi hemen yapma.bekle biraz adetin gecsin olur mu😍😍😍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
piorummmmmm sagol habibtemmmmmm dualar edin bana bakalim bu ay neler olacak benim yumurtaciklar alacakmi sspermi naz yapma kiz alhadi birini
Keserimmmmmm.insallahhh bebisin seninledir...dualarim.seninle tatlimm...az.kaldi hemen yapma.bekle biraz adetin gecsin olur mu������
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yerim ben onlari
Oğlum da iyi şükür teyzesi.şimdi muhammed ismine kesin karar verdinizmi
Bence hiç tereddutte kalmayın meddcezirim.harika bi isim.oglumu hiçte etkilemedi .Hani bazen ağır isim ne diyolarya ozaman napalım hic kimse koymasin mi Peygamberimizin ismini bunu bi biz Türkler diyoruz.araplar çoğunlukla hep koyuyor bu ismi. adı hayırlı olsun kuzumun Adıyla yaşasın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?