Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medddd git uyu yeter sana internettt vee uykusuz ginlerin cok olacakkk git uyu benden demesiii ah uyku diye gezersinnn

merhaba kızlar nasılsınız ? 1 haftadır tokattaydım muayne oldum kloemn+çatlatma iğnesi oldu bu ay yne bugün iğne olalı 9. gün 12. gün test yapabilirsin dedi doktor. bakalım bekliyorum haftayada taşıncaz tokata şuanda yozgattayım bugün geldim offf beklemek zor geliyor....
hayalot nerelerdesin???

seremcem canım çok sevindim demek ikizler geliyorhaa :)))

alpinim canım inşallah 2. meleğinde bekletmez seni...

karam canım nasıılsın yaa geçmiş olsun....

meddim canım dikkt et kendine fazla yorma az kaldı gerçi bende gün sayıyorum bi kapansaydı okullar..:)))

yasak hayal sen nasılsın bebeşinide inşallah iydir...

prioride büyüttü yağızı gezmelerde mi yoksam

nsga nerelerde pek girmiyor ve beste kızçe uğramaz oldular ve adını sayamadığım diğer kızçeler nerelerdesiniz???

sende hosgeldinnnhadi hakkinda hayirlisi olsun ins hamilesindirrbizde sükür iyiz oglumda büyüyoo onla ugrasip duruyorum..rabbim böyle güzel ufraslari sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Canım hadi hayırlısı olsun... geziyoruz oğlunla.. Can sıkıntısı.. Anası babası gibi totoşu yer görmeyecek.. Alışsın o da

canım hadi hayırlısı... Tebrik ederim şimdiden...

Tatlım çok geçmiş olsun.. Moralini yüksek tut kuzum ... Sağlıkla kavuşacaksın inşallah kuzuna

medceziirimmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm burdamisinnn ses ver benimmmminiklerim nasilll annelerini yoruyorlar miiii kurban olurummm onlaraaaa canlarimmm benimmmmmm[/B]

Tatlım hakkında hayırlısı olsun.. Rabbim gönlüne göre versin

piorummmmmm sagol habibtemmmmmm dualar edin bana bakalim bu ay neler olacak benim yumurtaciklar alacakmi sspermi naz yapma kiz alhadi birini

Keserimmmmmm.insallahhh bebisin seninledir...dualarim.seninle tatlimm...az.kaldi hemen yapma.bekle biraz adetin gecsin olur mu😍😍😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keserimmmmmm.insallahhh bebisin seninledir...dualarim.seninle tatlimm...az.kaldi hemen yapma.bekle biraz adetin gecsin olur mu😍😍😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

habbitem ins sende hamilesindirrrr

kiscem olmadimi netin daha yaww

nasilsiniz cinar nasil sünnet oldumuu

teldendemi giremiyosun bi iki kelime yazsan merakta birakmasan bizi:44:

bende sünnet düsünüyorumda gelsende biraz fikir versen

canım doktorumla konuştum cuma günü kanda baktır haberleşelim dedi:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
bugun adet olmam lazimmdi sirtim agririypr ama adet olabilirim bakalimmm...keserimmmmmmmmmmmmmmmm insallah hamilesindir bebisim catlatma ignesimi vurulduin yoksa edavisiz mi

hatırladığım kadarıyla hristyanlar ve yahudiler muhammed ismi çogalmasın diye bazı şeyler uydurmuşlar aklıma gelmedi şimdi ama muhammed ismi her aileden mutlaka bir cocukta olmalıymış hee şimdi hatırladım efendimizin ismini duymamak için bazı yalanlar uydurmuşlar aksine çogalması lazım salavat falanda getirmenize gerek yok biz çocugumuzu çağırırken efendimizi niyet almıyoruz ki evet araplarların her isminin başında var birde kimi niyet alarak koyarsan onun ahlakını alıyor bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…