Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sabır güzel kiscem.ins hersey daha güzel olacak Yawrun ve senin için. Rabbim kuzumun sifasinı verecek inş. Dualarım Yawrun la olacak.op benim yerime kuzunu.

Bizde senden haber almalıyız meddcezirim.findiklari merak ederiz. Ay hele bi doğum haberini duydukmu tamamdır inş. bi an once 10.ay.bebeklerini konuşalım napiyolar.ne diye.rabbim herkese yazarsın dünyanın en güzel duygusunu.ilk bu topiğe geldiğimizde hiçbirimiz bebeği yoktu.simdi nerdeyse bebeği olmayan yada hamile olmayan kalmadı gibi.ne gunletdi regl tarihleri hesaplardik.bi kiscenin bati yaklastimi nolacak diye heyecanlanirdik.simdiyse bebeklerimizi konusur olduk.olmayanlarida rabbim daha fazla bekletmesin ins:26:

Habibtelerimmmmmmmmmmm nasilsinizzzzz.....gecmsi okudummm..allah herkese bu guzel.duyguyu yasatsin...ben bu ay dusuk.yapmisim.kizlar lavaboya girince gordum uff gormeseydim.keske etkisinde kaldimmm.rabbim.bilir en iyisini..saglik olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım zaten zaman su gibi akıp geçiyor. Daha dün gibi hamis olduğumu öğreneli
Simdi futbol topu gibi göbüşüm var 4bucuk ayı geride bıraktık bileee inş kucagimiza aldığımız günleri de görürüz.
Dediğin gibi Rabbim herkese nasip etsin inş♥
Ayy biz de tayin istedik nolurrr dualarinda bizi de unutma hayırlısıyla daha mutlu olabileceğimiz bi yere çıksın tayinimiz. Burasi kisin cok soguk -35 -40 hep. Doğru dürüst dr yok. Kisin millet hasta olmaya korkuyo o derece yani. Bi de annemlere biraz daha yakın olmak istiyorum. Malum 2 çocuğu tek başıma büyütmek zor. Seneye dogum izni ve ücretsiz izin alcam. Sonra ki sene izin bitince basliycam mecbur. Ayyy hayırlısı, Rabbim burdan gidipte burayı aratmasın ins dua et olur mu bitanem

habersiz bırakmam bitanem, size danisacagim cok şey olcak hem sizi de metak ederim şekerimmmm ♥
Bazen gecmise bakıyorum. Karamsarliga düştüğümuz günler, hesaplamalar, belirtiler... ah ahh neler yasamisiz neler paylasmisiz cooooooook seviyorum hepinizi yaa ♥ topigimiz herkese sans getirdi. Birbirimizi tanimadan ettiğimiz dualarimizi Rabbim geri cevirmedi. Sadece3-4 arkadaşımız kaldı. Yürekten inanıyorum ki onlar da Rabbimin uygun gördüğü doğru zamanı bekliyo. Bebisi olmayan kalmayacak bu sitede

Amin alpinimm.. kuzum sen nerden anladın düşük yaptığını. Adet olalı 3-5 gün olmadı mi? E bebis olsa adet olduğun ilk zamanda düşmez miydi? Bi de adetin kac gun gecti ki?6 haftalikken kese görünmüyo muydu, sy telaş yaptım sıkma canını ama o düşük değildir bence. Eminsen mutlaka dr git içerde parça filan kalmasın

Canlarım tayin istedik haftaya belli olcak. Nolur dua edin de bebislerimizle mutlu huzurlu olacağımız iyi bi yere hayırlısıyla çıksın tayinimiz

Cnm haklısın cok zor 2 çocuk bide sogukta hasta olma derdi inşallah guzel bi yre tayininiz cikar tabikide ederim ne demek

nasi yaniinasi oldu habibtem parca etmi gördün cok agrilimi oldu reglin :44:
insss tayin olursunuz bencede ailenize yakin olmaniz gerek..kolay degil iki bebek..seninde dinlenmeye ihtiyacin olacak süt üretimi ne icin
birakma zaten meddcezirim insan merak ediyo noldu ne diye...bagimiz kopmasin..cogu kis hamile kaldi dogurdu gelmiyo artik..sadece hamile kalmak icin gelenler varmis bi selam bile verme geregi duymadilarr.hani yogun olabilirler ama ne bilim bi selam vermek bu kadar zor olmammaliydi neyse canlari sagolsunins isteyen herkes anne olsun...
Canlarım tayin istedik haftaya belli olcak. Nolur dua edin de bebislerimizle mutlu huzurlu olacağımız iyi bi yere hayırlısıyla çıksın tayinimiz

dularim sizle güzel meddcezirim.rabbim hakkinizda hayirlisini versinnn

Evetttt yaskahayalmmmmmmmm

Evet cok agrili oldu adetim 5 gun gecikmisti snaiirim.tuttamadi...lavaboda.gordum yaaa

Evet cok agrili oldu adetim 5 gun gecikmisti snaiirim.tuttamadi...lavaboda.gordum yaaa

Çok erken düşüşlerde bi sorun var demektir.saglikli embriyo olsa tutunurdu. Bunla geçmiş olsun habibtem:26:

Geldim bitanem, seminer bugün son. Bugün memlekete gidiyoruz. Bu arada tayinimiz cikmadi ((((((((((

Hoşgeldiniz meddcezirimGüle güle gidin meddcezirim Of tayin işinize. Çok üzüldüm:26:rabbim hı kapı açar yavrularıniz la size.demek hayırlısı buymuş. :26:sen şu an kuzularinda düşün. Takma maya çalış işi. Beni habersiz bırakma. Çok iyi bakin kendinize

kızçelerrr nasılsınız benim doğumuma cok az kaldı hem günler gecmek bilmiyo hem de geçtikce benim korkum artıyo:18::18::18::18: düne kadar işe gidip geldim şükür planladıgım gibi oldu hep diyodum son 2 haftam kalana kadar calıscam dıye ölede oldu artık zamanın gelmesini beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…