- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.721
Hoşgeldiniz meddcezirimGüle güle gidin meddcezirim Of tayin işinize. Çok üzüldüm:26:rabbim hı kapı açar yavrularıniz la size.demek hayırlısı buymuş. :26:sen şu an kuzularinda düşün. Takma maya çalış işi. Beni habersiz bırakma. Çok iyi bakin kendinize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz de cok üzüldük kuzum da napalim Rabbim böylesini münasip görmüş. Calyon dir bunda da bi hikmet. Kuzucuklarimin da musu göreceği varmis :)
Siz napiyosunuz bakalım bu arada hayırlı Ramazanlar Bitanemmmmm
slm kızlar
uzun bi aradan sonra sayfaya bir bakayım dedım ve cogu arkadasımın güzel haberlerini gördüm ve cokk mutlu oldum..bana gelince hala bebis yok
esimde hareketlılık sorunu ve morfoloji sorunu var ve bende pconun 5 faktöründen 2sini tasıyormusum :44::44::44::44:
suanda esim vitamin kullanıyo banada aprednisolon 5 mg verildi galiba yumurtalarım icin net bilmiyorum
insallah rabbim hayırlısıyla bana ve benim gibi bekleyen herkese saglıklı hayırlı bir bebek nasip eder
slm kızlar
uzun bi aradan sonra sayfaya bir bakayım dedım ve cogu arkadasımın güzel haberlerini gördüm ve cokk mutlu oldum..bana gelince hala bebis yok
esimde hareketlılık sorunu ve morfoloji sorunu var ve bende pconun 5 faktöründen 2sini tasıyormusum :44::44::44::44:
suanda esim vitamin kullanıyo banada aprednisolon 5 mg verildi galiba yumurtalarım icin net bilmiyorum
insallah rabbim hayırlısıyla bana ve benim gibi bekleyen herkese saglıklı hayırlı bir bebek nasip eder
slm kızlar
Memlekete gelince geçti bütün hüznüm kuzum. Napalım kısmet değilmiş. Ayy kuzum cok iyi geldi memleket havası. Ramazan da geldi ya içimi bi huzur kapladi. Bu ramazan oruc tutamıyorum ama atmosferi bile cok güzel. Rabbim ibadetlerimizi kabum etsin. Sen ne zaman geleceksin Türkiyeye. Demek oruc tutuyosun maşallah ama emzirirken zor olmuyo mu bitanemYerim seni uzulmemeye. çalış. çünkü dünyanın en güzel varlıklarını tasıyorsunmemleketindesin demi meddcezirim. şükür ordasin. dinlenmeye ihtiyacın vardı çünkü. böyle yaz merak ettirme. bende oruç tutuyorum. Şükür rabbim sabrını veriyor.sanada hayırlı ramazanlar
Memlekete gelince geçti bütün hüznüm kuzum. Napalım kısmet değilmiş. Ayy kuzum cok iyi geldi memleket havası. Ramazan da geldi ya içimi bi huzur kapladi. Bu ramazan oruc tutamıyorum ama atmosferi bile cok güzel. Rabbim ibadetlerimizi kabum etsin. Sen ne zaman geleceksin Türkiyeye. Demek oruc tutuyosun maşallah ama emzirirken zor olmuyo mu bitanemYerim seni uzulmemeye. çalış. çünkü dünyanın en güzel varlıklarını tasıyorsunmemleketindesin demi meddcezirim. şükür ordasin. dinlenmeye ihtiyacın vardı çünkü. böyle yaz merak ettirme. bende oruç tutuyorum. Şükür rabbim sabrını veriyor.sanada hayırlı ramazanlar
kızçelerrr nasılsınızbenim doğumuma cok az kaldı hem günler gecmek bilmiyo hem de geçtikce benim korkum artıyo:18::18::18::18: düne kadar işe gidip geldim şükür planladıgım gibi oldu hep diyodum son 2 haftam kalana kadar calıscam dıye ölede oldu artık zamanın gelmesini beklıyorum
Memlekete gelince geçti bütün hüznüm kuzum. Napalım kısmet değilmiş. Ayy kuzum cok iyi geldi memleket havası. Ramazan da geldi ya içimi bi huzur kapladi. Bu ramazan oruc tutamıyorum ama atmosferi bile cok güzel. Rabbim ibadetlerimizi kabum etsin. Sen ne zaman geleceksin Türkiyeye. Demek oruc tutuyosun maşallah ama emzirirken zor olmuyo mu bitanem
Çok sevindim senin için meddcezirimevet canım benim oruç tutuyorum.gecen yılda tutmamistim. iki yıl borç olsun istemedim. Yoğurt pure ne verdiğim için birazda ek gıdaya guvendim.bide buzluga sağip attığım sutlerimde var azalır sa bunlarla takviye veririm diye düşündüm. Şimdilik şükür bi sorun yok.rabbim sabrını gerçekten veriyormuş. Normalde anne sütü verirken ne çok acikir susardim. Şimdi hiç açlığı susuzlugu aramiyorum. amin meddcezirim herkesin ibadeti kabul olur inş. türkiyeye eylül ayında gelmeyi düşünüyorum nasipse. Muhammed emirim de bi memleket havası alsın. kendine kuzularinda ii bak. bole yaz osletme kendini.
Slm kızlar nabersiniz.bende izne ayrldm evdeyim kizimi beklemekteyim :)Bu arada herkese hayrli ramazanlar. .
Maşallah canım çok şükür Rabbim sabrini da veriyo, , Allah kabul etsin bitanem
Demek eylülde geleceksiniz. Sizin memleket neresiydi bitanem, bende B12 eksikliği mi vat nedir bu ara hetseyi unutur oldum :)
ankarali yim meddcezirim:2:hamilelikte öyle oluyo.unutkanlik yapıyo hamilelik normal
Aa sen ankaralimisin ankaranin neresine geleceksin memleketli ciktik iyi mi)
As canim benim hosgeldiiiiiinn ♥ drmek az kaldi meleğinin gelmesine maşallah bitanem :nwzar: Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin ins. Sezaryen mi düşünüyosun kuzum hadi hayirlisi
slm kızlar
slm kızlar nasılsınız? ben iim şükür yerleştim tamamen evime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?