- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.661
slm kızlar nasılsınız öncelikle seremcemim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ben zorlu bi hamilelik geçiriyorum kızlar yinede çok şükür meleğim benimle 3 gün hastanede yattımm. şiddetli bulantı kusmayla gittim hastanede kanamam olduu çok korktumm kimselere anlatamam rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne başkasınaaa... progestanı sadece bi kere almadım tesadüf mü bilmiyorum ama hemen tekrar başladık iğnne falan yaptılar... meddim sen progestana devam ediyo musun? bulantıyı unuttum razıyım bulantıya yeter ki kanama olmasınnnn... doktorum muayene etti plasenta gelişmiş rahim ağzına yakınn o yüzden ucundan kanama oluşmuş olabilir rahimde kanama alanı yok dedii... plasenta zamanla yukarı çıkarmış inşallah çıkar rahat nefes alırımm... tek iyi şeyy kanamadan sonra yavrumu görmemdi kollarını bacaklarını oynatışıydıı... zaten o an kendimden geçtim ağlamaya başladımmbugün çıktık çok şükür evimdeyim kanama durdu. yürüyüşü ev dışında yasakladı doktorum yatak istirahati yapacaksın dedii... Dularınızda unuttmayın eksit etmeyim kuzumla benim üzerimdende canlarımmm... öpüyorumm çokkk... alpinim bu arada dualrım seninle inşallah tez vakitte kavuşursun ikinci meleğineee
merhaba kızlar nasılsınız ? 1 haftadır tokattaydım muayne oldum kloemn+çatlatma iğnesi oldu bu ay yne bugün iğne olalı 9. gün 12. gün test yapabilirsin dedi doktor. bakalım bekliyorum haftayada taşıncaz tokata şuanda yozgattayım bugün geldim offf beklemek zor geliyor....
hayalot nerelerdesin???
seremcem canım çok sevindim demek ikizler geliyorhaa :)))
alpinim canım inşallah 2. meleğinde bekletmez seni...
karam canım nasıılsın yaa geçmiş olsun....
meddim canım dikkt et kendine fazla yorma az kaldı gerçi bende gün sayıyorum bi kapansaydı okullar..:)))
yasak hayal sen nasılsın bebeşinide inşallah iydir...
prioride büyüttü yağızı gezmelerde mi yoksam
nsga nerelerde pek girmiyor ve beste kızçe uğramaz oldular ve adını sayamadığım diğer kızçeler nerelerdesiniz???
hatırladığım kadarıyla hristyanlar ve yahudiler muhammed ismi çogalmasın diye bazı şeyler uydurmuşlar aklıma gelmedi şimdi ama muhammed ismi her aileden mutlaka bir cocukta olmalıymış hee şimdi hatırladım efendimizin ismini duymamak için bazı yalanlar uydurmuşlar aksine çogalması lazım salavat falanda getirmenize gerek yok biz çocugumuzu çağırırken efendimizi niyet almıyoruz ki evet araplarların her isminin başında var birde kimi niyet alarak koyarsan onun ahlakını alıyor bebek
medddd git uyu yeter sana internettt vee uykusuz ginlerin cok olacakkk git uyu benden demesiii ah uyku diye gezersinnn
merhaba kızlar nasılsınız ? 1 haftadır tokattaydım muayne oldum kloemn+çatlatma iğnesi oldu bu ay yne bugün iğne olalı 9. gün 12. gün test yapabilirsin dedi doktor. bakalım bekliyorum haftayada taşıncaz tokata şuanda yozgattayım bugün geldim offf beklemek zor geliyor....
hayalot nerelerdesin???
seremcem canım çok sevindim demek ikizler geliyorhaa :)))
alpinim canım inşallah 2. meleğinde bekletmez seni...
karam canım nasıılsın yaa geçmiş olsun....
meddim canım dikkt et kendine fazla yorma az kaldı gerçi bende gün sayıyorum bi kapansaydı okullar..:)))
yasak hayal sen nasılsın bebeşinide inşallah iydir...
prioride büyüttü yağızı gezmelerde mi yoksam
nsga nerelerde pek girmiyor ve beste kızçe uğramaz oldular ve adını sayamadığım diğer kızçeler nerelerdesiniz???
kızlar nolur dua edin bana da bu ay gelsin artık bebeğim 2 yıl olcak
meddcezirim nasilsin kiscem ses verrr
Hoşgeldin fındıklarimin annesiGeldim canimcim bu hafta karne işlerinden dolayı gelemedim kuzummmm. Neyseki bitti cok şükür. Şimdi de esime babalar günü hediyesi olarak ne alsam diye kara kara düşünüyorum. Bebislerin ağzından duygusal bir mektup hazirladim. Bi de hediye olsun diyorum ama bulamadım bisey
Bana akıl verin lütfen.
Bu arada muhammed ismini kesin koycaz şekerim. Yanına ekleyecegimiz ikinci isim belli degil. Kızımızın ismi de ona göre sekillencek.hayirlisiii ♥
Sen neler yapıyorsun tatlım. Hayalot hala gelemedi di mi
Cnm sana bqkmak icin girdim ne yalan söyleyeyim umutluydum senden bu ay..ama nolur uzme kendini ne diyeceğim bilmiyorum inşallah onumuzdeki ay süpriz yapar meleginkızlar benim bu ayda olmadı sonucum 0,827 çıktı kısmet artık diğer aylara kaldı ama üzülmüyorum hele şu evimi taşıyım da sonra bakcaz çaresine
kızlar benim bu ayda olmadı sonucum 0,827 çıktı kısmet artık diğer aylara kaldı ama üzülmüyorum hele şu evimi taşıyım da sonra bakcaz çaresine
Hoşgeldin fındıklarimin annesiadını yirim onların ben şükür bitti okullar Bence sen verilecek en gusel hediyeyi düşünmüşsun ama bişeye almak istiyosan ne bilim parfüm olabilir kalıcı olsun diyosun giyim tarzına göre bişeyler alabilirsin hayalotumdan da ses ne yok. anlamadigim telden niye bişeyler yazmıyor pc sisi yoksa:44:
Medcezirimmm habibtmmmm.hoageldinnnn...findiklar nasilll🐥🐥🐥🐤🐤🐤
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyyy öldüm bitttim geldimmm yettim gayreee
nasılsınız canbonlarım pcm bozuldu yawyaw tam herseyı yoluna koyuyorum dıyom olmuyo olmuyooo
nasılsınız napıyosunuz ahanda sımdı bakıcam anca gecmısee hepınızı cocooooooooooookkk cokkkkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkk özledimmkırgınlıklar olmuş haberler geldi bana ama yazamadım pc yoktuu nonoldu yıne cok üzüldümm
yasagım kızçelerim çok merak etmısınız yıne benı ama su herıfım pcyı yaptıramadıkii
ayy ne yazam bılemedım heyecanlanıyom bu kkya gelınce
çınar ıyı teyzeleri sünnetı bız baya baya ertelemiş durumdayız şuan için.sanıyorum pipide iltihap kalmayınca erteledik inş bidaha cıkmaz pişman olmayız bu kararımızdan.ama 2-3 yaşlarında yapıcaz eger ıltıhap tekrarlamassa.:26:yarın doktor kontrolumuz var 5 aylık olduk bu aradaek gıdaya gecelı tam 1 ay oldu bayagı bayagı yıyoruz artık ek gıdaları severek ama bu seferde biberon istemıyor bununla dertlıyız sımdıde kaşığa alıştıgı ıcın bıberondan cekmek istemıyor sıpa bu ay sanıyorum yıne kılo almadık yarın net belli olur saglık dururumuz fena degıl ama sukur sadece diş çıkarmaya basladık kabartıla huzursuzlar dız boyu şebek küçük bıdıgım buyuyor darsıı olmayanlara ıns yurumek ıstıyor artık kollarından tutuyor gıdıyor bıdı bıdı kahkaha atıyor cok komık ama cok huysuz bı oglum var bılmıyorum ne olacak bundan sonra karar verdım 2-3-4-5-6. bebelerımı yapmaya basladıgımda nisan ayında calısmaya baslamıycam ocak bebeklerı boyle oluyomus cunku ngasgım bıdıgın nasıl o yaramazda ocak bebesı yasagım emirim nasıl meddım canların ıyı dıme kuzum gulbısım karamım hersey yolundamı sernesım sen nasılsın keserım uzulme onumuzdekı ay ıns dualarım sızlerle habıbtem fıstık buyudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?