Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canınm benim hamileliğimdede olmuştu ben yattım dinlendim 1 hafta sadece tuvalete kalktım bebek hareket ettikçe yukarı çıktı inşallah seninkide çıkar rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuştursun

giremiyorum bu aralar canım kalp hastahanelerine gidip duruyoruz istanbula sen nasılsın sonuç ne çok merak ediyorm bizi habersiz bırakma inş. meleğin seninledir

cok güzel aciklamisisn canim aynen katiliyorum.neymis agir olmazmiymis..sanki sirtinda yük tasiyo...biz koymuycazda kim koyacakk peygamberimizin adini..iykide koymusum cok memnunum ismindenn...

Evet kesetim gün itibariyle okullar yarin kapaniyooooo, , darısı seminerleriin basinaa :) ayyy ins tayinimiz de cikar da tam olur eksik yanimiz. Hakkımızda hayırlısı.
Keserimmmmmm inş hamissindir kuzummm, ins meleğin gobusundedirrr ♥

meddcezirim nasilsin kiscem ses verrr

Geldim canimcim bu hafta karne işlerinden dolayı gelemedim kuzummmm. Neyseki bitti cok şükür. Şimdi de esime babalar günü hediyesi olarak ne alsam diye kara kara düşünüyorum. Bebislerin ağzından duygusal bir mektup hazirladim. Bi de hediye olsun diyorum ama bulamadım bisey
Bana akıl verin lütfen.
Bu arada muhammed ismini kesin koycaz şekerim. Yanına ekleyecegimiz ikinci isim belli degil. Kızımızın ismi de ona göre sekillencek.hayirlisiii ♥
Sen neler yapıyorsun tatlım. Hayalot hala gelemedi di mi

Hoşgeldin fındıklarimin annesiadını yirim onların benşükür bitti okullar Bence sen verilecek en gusel hediyeyi düşünmüşsunama bişeye almak istiyosan ne bilim parfüm olabilirkalıcı olsun diyosun giyim tarzına göre bişeyler alabilirsinhayalotumdan da ses ne yok.anlamadigim telden niye bişeyler yazmıyor pc sisi yoksa:44:

Medcezirimmm habibtmmmm.hoageldinnnn...findiklar nasilll🐥🐥🐥🐤🐤🐤

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benim bu ayda olmadı sonucum 0,827 çıktı kısmet artık diğer aylara kaldı ama üzülmüyorum hele şu evimi taşıyım da sonra bakcaz çaresine

oyyyy öldüm bitttim geldimmm yettim gayreee
nasılsınız canbonlarım pcm bozuldu yaw yaw tam herseyı yoluna koyuyorum dıyom olmuyo olmuyooo
nasılsınız napıyosunuz ahanda sımdı bakıcam anca gecmısee hepınızı cocooooooooooookkk cokkkkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkk özledimmkırgınlıklar olmuş haberler geldi bana ama yazamadım pc yoktuu nonoldu yıne cok üzüldümm
yasagım kızçelerim çok merak etmısınız yıne benı ama su herıfım pcyı yaptıramadıkii
ayy ne yazam bılemedım heyecanlanıyom bu kkya gelınce
çınar ıyı teyzeleri sünnetı bız baya baya ertelemiş durumdayız şuan için.sanıyorum pipide iltihap kalmayınca erteledik inş bidaha cıkmaz pişman olmayız bu kararımızdan.ama 2-3 yaşlarında yapıcaz eger ıltıhap tekrarlamassa.:26:yarın doktor kontrolumuz var 5 aylık olduk bu arada ek gıdaya gecelı tam 1 ay oldu bayagı bayagı yıyoruz artık ek gıdaları severekama bu seferde biberon istemıyor bununla dertlıyız sımdıde kaşığa alıştıgı ıcın bıberondan cekmek istemıyor sıpabu ay sanıyorum yıne kılo almadık yarın net belli olur saglık dururumuz fena degıl ama sukur sadece diş çıkarmaya basladık kabartıla huzursuzlar dız boyu şebek küçük bıdıgım buyuyor darsıı olmayanlara ınsyurumek ıstıyor artık kollarından tutuyor gıdıyor bıdı bıdıkahkaha atıyor cok komıkama cok huysuz bı oglum var bılmıyorum ne olacak bundan sonra karar verdım 2-3-4-5-6. bebelerımı yapmaya basladıgımda nisan ayında calısmaya baslamıycam ocak bebeklerı boyle oluyomus cunkungasgım bıdıgın nasıl o yaramazda ocak bebesıyasagım emirim nasıl meddım canların ıyı dıme kuzum gulbısım karamım hersey yolundamısernesım sen nasılsın keserım uzulme onumuzdekı ay ıns dualarım sızlerle habıbtem fıstık buyudumu

Hayalotummmmm gelmisass heyooooooooo.hg habibtemmmm.buyudu yaa teyzesi ikinciyi dusunuyorummmmmmmmmm...adetim 2 gun gecikti bakalimmmmm.hayirlisi tatlimmmmm..kizim.vok hareketli.ama yaramaz degil cok.sukur..biz yemekte sorun cekmedik heerseyiiii severek yiyor biberon da aliyorrrr...masallah cadimaa..dis sekeri.yaptireim ve ciciler aldimmm.kokos seyler cok tatali.bende kendime yaptirsum anali.kizli susleniri babamizda cildirir hahahahhah😁😁😁😁

Cinarimmmaa kurban olurummmm..annesi huyu bu zamanlarda degisir kendine gelir..merak etmeee yeerim onu yerrrrrr😀😀😀😉

kızlar benim bu ayda olmadı sonucum 0,827 çıktı kısmet artık diğer aylara kaldı ama üzülmüyorum hele şu evimi taşıyım da sonra bakcaz çaresine
Cnm sana bqkmak icin girdim ne yalan söyleyeyim umutluydum senden bu ay..ama nolur uzme kendini ne diyeceğim bilmiyorum inşallah onumuzdeki ay süpriz yapar melegin

Keserimmm üzülmemekle en iyisini yapiyosun kuzumm, çünkü canını siktikca isiniz zorlasir. Senden yana içim rahat kuzum yaa hayırlısıyla gelecek meleğin ins ♥

Aynen kuzum okullar kapandi rahatladuk cok şükür. 2 hafta seminer var ondan sonra da memlekete gitcez inş :)
Bu arada babamız mektubumuzu cok beğendi. Internetten hediye de aldim ama henüz gelmedi.
Hayalotum da gelmiş hosgelmissss :))))

Medcezirimmm habibtmmmm.hoageldinnnn...findiklar nasilll🐥🐥🐥🐤🐤🐤

Hosbulduk bitanemmmm ♥ findiklari bugun gördük teyzesi. Iyilerdi şükürler olsun.
Sen napiyosun dubaiye ne zaman gidiyosunuz? Naz iremim nasıl? Bu arada en son adetin 2 gun gecmistiii şuan ne durumdasin habibteeeeeemmm :))

Kuzuuuummm şükürler olsun ya çoooook merak ettik seni ♥
Iyi olmaniza sevindim canim şükür ki çınarimin da iyi olmasina cçoooook sevindim canım. Bitanrm sünnet isi 2-3 yas için çocuk psikolojosi icin iyi degil diye biliyorum.ya cok küçükken yapilmali yada 5-6 yaslarinda yine bi araştırın derim ben.
Bu arada çoooook ozledim seni ruh ikizimm :)))

Habbibtelerim.adet oldummmmmm malesef saglik.olsunn bu ay dusunmeyecemmm gebeligi artik..kizim.gelecek ay 1 yasinda olacakkk..dubaiye gitiuyoruz gidersek.tatile gidecrgiz...arabistandayum.yine ama riyatta olacagim.artik

Niye kimsecikler yok nerdesiniz habibtelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…