- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.581
8scorpions beni görmedinedenki acep
cnmm.. günün erken gelmeye başlıyosa ... bu ne demek :26:
adet süren kısalıyorsa demek galiba. benim ki baya kısaldı 28 e indi. Normalde hep 3-35 felan olurdu. Hatta bir ay 47 yi bilr gördüm ama 4 kilo verince normale döndü. Şimdiyse dediğim gibi 28. kocakarı laflarına inansam mı
cnmm.. günün erken gelmeye başlıyosa ... bu ne demek :26:
olsun canım benim görüştük ya sen ona bakcnm telden giriyorum.wireles cok uzakta.arada çekiyo.kusuruma bakma neolurburada gòrünsemde burada olamiyorum yaniiii
hayalotum hsgeldin cnmnasılsın
iyi sayılırım tatlım sizin yanınızdanormalde biraz asabiyim bugün akşamı bekliyorum patlamak için sen nasılsın canım
canlarım ben çıkıyorum biraz test çözmem gerek sınava 11 gün kaldıöpüyorum hepinizi akşam görüşürüz artık
sen nasılsın canım
iyi sayılırım tatlım sizin yanınızdanormalde biraz asabiyim bugün akşamı bekliyorum patlamak için sen nasılsın canım
hayalotum yardima ihtiycin varmi?Bilirsin hemen atlayip gelirim....
seni üzen bizi üzmüstür
yaa iyiyimde, bisey daha sorimm.. bu adet günlerim hep bigün öncesine kayıyorsa, bu ne demektir bilen var mııııı :26::26:
normaldir canım bence bi sorun yoktur düzenli olduğun takdirde.kaç günde bir döngü gerçekleşiyorki senin
hayalotum yardima ihtiycin varmi?Bilirsin hemen atlayip gelirim....
seni üzen bizi üzmüstür
loorim bebek düsünüp regline az kalanlar topigine bi gelsene .umudum neler yapiyo bana bi gör......
loorim bebek düsünüp regline az kalanlar topigine bi gelsene .umudum neler yapiyo bana bi gör......
Yasakhayal bulamadim ya :18:
bulma bosvre, zaten o canı sıkılmıs, seni oraya sürüklemek istemistir , uyma sen ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?