Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla temiz kaldığım 20. günü oluyodum, bundan yıllar öncesi 20 yi de geçiyodu. 21-22-23 fln ..
ama smdi 19. günde oluyorum

yani 1 gün düşme olmuş anladığım kadarıyla oda olabilir zaten .mesela benim çok geç oluyodu kistlerdende önce .35 günde bir yada 40 .hiç bişey yokkende düzensizdi.şimdi zaten kist var olamıyorumama benimki gibi çok çıkıp aniden düşerse bi sor doktora

hmm zaten bu aralar tekrar gitmeyi istiom dr a, son ki muayneden sonra tekrar gel demisti.

başta canı kocacımsonra sevgili kaynanacığım ve kanki olan eltimve bir takım herşeye burnunu sokan komşular ama akraba desek daha doğru

aman hayalotum bu ne böyle olmadik yok yani seni üzenler arasinsana güveniyorum sen hepsinin hakkindan gelirsin....

bu stresle bu kiz simdi nasil regl görsün alla alla...

loorim sen bunlara bakma...kadin dogum bölümünde yani simdiki forumla ayni bölümde...

yav aslinda ben cok güzel anlatirim....umuduma bu smilelerin yerini buldurduysam sana hemen buldurmam lazimdi.....

loorim sen bunlara bakma...kadin dogum bölümünde yani simdiki forumla ayni bölümde...

yav aslinda ben cok güzel anlatirim....umuduma bu smilelerin yerini buldurduysam sana hemen buldurmam lazimdi.....

yasakhayal, konus sen konuss emi.. çenesi düşesice.. ben sana bulduracam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…