- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.601
valla temiz kaldığım 20. günü oluyodum, bundan yıllar öncesi 20 yi de geçiyodu. 21-22-23 fln ..
ama smdi 19. günde oluyorum
bulma bosvre, zaten o canı sıkılmıs, seni oraya sürüklemek istemistir , uyma sen ona[/QUOTE
yani 1 gün düşme olmuş anladığım kadarıyla oda olabilir zaten .mesela benim çok geç oluyodu kistlerdende önce .35 günde bir yada 40 .hiç bişey yokkende düzensizdi.şimdi zaten kist var olamıyorumama benimki gibi çok çıkıp aniden düşerse bi sor doktora
hmm zaten bu aralar tekrar gitmeyi istiom dr a, son ki muayneden sonra tekrar gel demisti.
aman canım muane aksatmak yok günü gününe kaçırmadanhepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
başta canı kocacımsonra sevgili kaynanacığım ve kanki olan eltim ve bir takım herşeye burnunu sokan komşular ama akraba desek daha doğru
Aha burayada ulastin korkulur senden
aman hayalotum bu ne böyle olmadik yok yani seni üzenler arasinsana güveniyorum sen hepsinin hakkindan gelirsin....
bu stresle bu kiz simdi nasil regl görsün alla alla...
ha şööle loorimm.. sonunda anladın beni
bulma bosvre, zaten o canı sıkılmıs, seni oraya sürüklemek istemistir , uyma sen ona
loorim sen bunlara bakma...kadin dogum bölümünde yani simdiki forumla ayni bölümde...
yav aslinda ben cok güzel anlatirim....umuduma bu smilelerin yerini buldurduysam sana hemen buldurmam lazimdi.....
demi bana yaptigin delilleri kaybedecen.....
dün sapkalilara yaptigin gibim....:18::18::18:
Aynen yasakhayal bosuna demiyo yani
yasakhayal, konus sen konuss emi.. çenesi düşesice.. ben sana bulduracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?