• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kizlar ben simdi cikiyorum Kocis uyandi kahvalti fln filn derken ogleden sora girerim opuyorum hepinizi.:54::54::54::54:

arkadaşlar ben yeni evliyim. yaşım 33. bir yerde okudum kadın ve erkek sağlıklı bile olsa 30 yaş altı 1 sene, 30 yaş üstü kadınlarsa 2 sene bebek için bekleyebiliyomuş. Bu doğrumudur sizce , hiç 30 yaş üstü ilk hamileliğini yaşayan var mı deneyimlerine ihtiyacım var.

ayrıca eşimle ilk ilişkimiz, geçen hafta yaşadık adetime birkaç gü var, kasık ve bacaklarımda daha önce olmayan korkunç bir ağrı var, sanki şu an adet oluyorum gibi, korkunç ağrıyor, bunun anlamını bilen ?

selam cnm 32yaşindayim.doktorum normalde 1yıl bekliyoruz ama senin yasinda 6ay deneyin olmazsa arstiricaz eşinle seni dedi.ama bu 3. ay.olmazsa gidicez eşime kontroller yapilsin istiyorum zaman kaybi çùnkü.birde biz 5,5 yillik evliyiz.o yüzden çok ta oyalanmamak lazım.sen doktora gittinmi.muayene smear yapilmali.folik asit baslanmali.

henüz doktora gitmedim , en iyisi deneme yapmadan önce doktora gitmek olur değil mi, en azından önlemler alınır haklısın.

iyiyim hayalotum canımsınnn.öglen tatili kaçamağì yaptim azcık..sen nasılsın napyosunnn?keyiler iyimi.bizim kìzlar gece kuşu olmuş iyicee:10:

iyiyim canım kurs saatimi bekliyorum :51:biraz sinirliyim eşime ve ailesine uzun hikaye:47:görüşemedik bayadır bizimkiler tam gececi saylır artık bende ortada işte:21:

Back
X