• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla temiz kaldığım 20. günü oluyodum, bundan yıllar öncesi 20 yi de geçiyodu. 21-22-23 fln ..
ama smdi 19. günde oluyorum :27:

yani 1 gün düşme olmuş anladığım kadarıyla oda olabilir zaten .mesela benim çok geç oluyodu kistlerdende önce .35 günde bir yada 40 .hiç bişey yokkende düzensizdi.şimdi zaten kist var olamıyorum:50:ama benimki gibi çok çıkıp aniden düşerse bi sor doktora:51:

yani 1 gün düşme olmuş anladığım kadarıyla oda olabilir zaten .mesela benim çok geç oluyodu kistlerdende önce .35 günde bir yada 40 .hiç bişey yokkende düzensizdi.şimdi zaten kist var olamıyorum:50:ama benimki gibi çok çıkıp aniden düşerse bi sor doktora:51:

hmm zaten bu aralar tekrar gitmeyi istiom dr a, son ki muayneden sonra tekrar gel demisti. :34:

başta canı kocacım:47:sonra sevgili kaynanacığım ve kanki olan eltim:47:ve bir takım herşeye burnunu sokan komşular ama akraba desek daha doğru:47::47:

aman hayalotum bu ne böyle olmadik yok yani seni üzenler arasin:53::53::53::53::53:sana güveniyorum sen hepsinin hakkindan gelirsin....:46::46:

bu stresle bu kiz simdi nasil regl görsün alla alla...:ssz::ssz::ssz:

loorim sen bunlara bakma...:27::27::27:kadin dogum bölümünde yani simdiki forumla ayni bölümde...:ssz::ssz::ssz:

yav aslinda ben cok güzel anlatirim....umuduma bu smilelerin yerini buldurduysam sana hemen buldurmam lazimdi.....:52::52::52::52::52:

loorim sen bunlara bakma...:27::27::27:kadin dogum bölümünde yani simdiki forumla ayni bölümde...:ssz::ssz::ssz:

yav aslinda ben cok güzel anlatirim....umuduma bu smilelerin yerini buldurduysam sana hemen buldurmam lazimdi.....:52::52::52::52::52:

yasakhayal, konus sen konuss emi.. çenesi düşesice.. ben sana bulduracam :52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X