- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.541
ben kendi adıma dedim .. sen bi yerden baslamak lazım deyince ..
Ne demek tatlim cok dolmussun belli kendini uzup harab etme herseyi akisina birak. Kendin mutlu neseli ol diyebilmek isterdim ama kiviramiyorum iste yalan soyleyemiyorum insan gercekten boyle oluyor. Anlayabiliyorum ama yikilma dik dur. Hersey olacagina varir.
kızlar benden size bi tavsiye çocuğunz olmuyorsa gidin bi tiroidlerinize baktırın. hamileliğe çok büyük engeltiroid
kızlar benden size bi tavsiye çocuğunz olmuyorsa gidin bi tiroidlerinize baktırın. hamileliğe çok büyük engeltiroid
selam canim Sende varmi bebis.?
malesef yok canım bi sene olacak nerdeyse ama gelmio bebiş
benim sebep %90 tiroid
bi çok tanıdığım var hamile kalamayıp sebebinin tiriod olduğunu öğrenen o yüzden size de yazmak istedim
kızlar sonunda buldum, forum ayarlarımda bi değisiklik varmıs,. onu buldum eski bir forumcu olaraktan, smdi yasakhayal smileyleri halen bulamadın mı, yazdığımız yerin hemen altında olması lazımdı diyemicek , kızdırmasın beni bütün smileyleri tıklarım ona buraya
kızlar sonunda buldum, forum ayarlarımda bi değisiklik varmıs,. onu buldum eski bir forumcu olaraktan, smdi yasakhayal smileyleri halen bulamadın mı, yazdığımız yerin hemen altında olması lazımdı diyemicek , kızdırmasın beni bütün smileyleri tıklarım ona buraya
bende de yok nerden yaptın ayarı kii
Yasakhayal in bi tarafinda pireler ucusuyoBaksana haleen yatiyo kalk kiz geliyorum yoksa he
Evdeyim canim. Sen ?
işte ne yazıkkii
teşekkürler tatlım, istanbul da yaşıyorum ve özel bir lab. da çalışıyorum 29 yaşındayım sen?Hmm kolay gelsin o zaman nerden bu arada ve ne yapiyosun biraz kendini anlatirmisin ??
aybish .... bak simdi
Kullanıcı kontrol paneli TIKLA
ayarlarım da, seçenekleri düzenle ye TIKLA
altta ÇESİTLİ SEÇENEKLER var
orada GELİSMİS DÜZENLEYİCİ Yİ seç.
DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET tıkla..
islem tamamdır :)
tamamdır tabii baaaak ne güzel oldu
teşekkürler tatlım, istanbul da yaşıyorum ve özel bir lab. da çalışıyorum 29 yaşındayım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?