- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.301
ahhhh ahhhh nerde o günler
allahtan ev dublex üst kat benim iki oda bir banyo wc
birtek mutfak ortak alan
ahh cnm 1,5 yılda ben yaşadım ayrı ev gibisi yok dublex yine iyi biz 2 oda evde yaşadık sürekli dipdibe allahtan çalışıyodumda akşamdan akşama beraberdikah ahhhhh ben kaynanamla yaşıyorum
var mı bana da bir tavsiye :)
bak şimdi oldumu buvallamıyasakhayal ve gümüş
yaaaa sümeyye, hayalot, yasakhayal, rose_1903 nerdesinizzzz çok özledimmmmm:84:
offf ben nasıl okuyacağım asıl yaaaaaaaben geldimya ben nasıl okuyacağım şimdik
kuzummmben arada gırıyorum cok aqrım var adet oldm daa
çok şükürr rosecuğumm.senin adına çok sevindim..inşallah bu son kırmızılar olur..
daha bıdahakı ay olur cnm bız bı sure ara verdıksızlerdn hayrlı haberler beklıyorummm ona goreeeeeeeeeeeee
tatlım ara verme..akışına bırak sadece..olur olmaz diye bekleme..ama dinlenmek istiyorsan o ayrı..1 ay beklersin..sonra yola devammmolmazmııı
bizde başladık bakalım bu ay ne olacak..batım tam arefe yada bayram..bayram müjdesi bekliyorum Rabbimden hem kendim hem tüm arkadaşlarım için
yaa kızlar ben geliyorum siz yoksunuz..ben çıkıyorum geliyorsunuz off yaaa ağlıycam haaaa
çok bahtsızım ama..neyse gelirseniz okursanız herkese selamlarr..ben yine arada gelicemmmm..
bu arada çılgınsınız..öğlenki muhabbetiniz süpermişşştam okuyamadım ama şimdi nooldu o zavallı bamyalara
ahh cnm 1,5 yılda ben yaşadım ayrı ev gibisi yok dublex yine iyi biz 2 oda evde yaşadık sürekli dipdibe allahtan çalışıyodumda akşamdan akşama beraberdik
bak şimdi oldumu bu
yaaaa sümeyye, hayalot, yasakhayal, rose_1903 nerdesinizzzz çok özledimmmmm:84:
ne öpecekmiymisben o bölümü kacirmisim....
bize sapka temizletti hayalotu öpecek demek
olmadi umudum bak simdi...
geçmişi okumadım umarım sataşan fln olmamıştır karılar cok açım sizlen uğraşamam kavga etcek enerjim yok o bakımdan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?