Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahhhh ahhhh nerde o günler
allahtan ev dublex üst kat benim iki oda bir banyo wc
birtek mutfak ortak alan

ay canım ya sen beni şimdi can damarımdan vurdun kızbende yaşadım tam 2.5 sene bizimde dublexti alt kat benım onunki ust kat ortak alanlar aynı benım 1 odam 1 banyom vardı.zordur yaşamak.bide ben 15 ay eşimi bekledim kayınvalımdelerle beraberama çok şükür sonra kiraya çıktım şimdi son bır senedır dublexi böldük .huzurumuz yerindedarısı senin başına canım

geçmişi okumadım umarım sataşan fln olmamıştır karılar cok açım sizlen uğraşamam kavga etcek enerjim yok o bakımdan yani

yaaaa sümeyye, hayalot, yasakhayal, rose_1903 nerdesinizzzz çok özledimmmmm:84:

daha bıdahakı ay olur cnm bız bı sure ara verdık sızlerdn hayrlı haberler beklıyorummm ona goreeeeeeeeeeeee

tatlım ara verme..akışına bırak sadece..olur olmaz diye bekleme..ama dinlenmek istiyorsan o ayrı..1 ay beklersin..sonra yola devammmolmazmııı
bizde başladık bakalım bu ay ne olacak..batım tam arefe yada bayram..bayram müjdesi bekliyorum Rabbimden hem kendim hem tüm arkadaşlarım için

yaa kızlar ben geliyorum siz yoksunuz..ben çıkıyorum geliyorsunuz off yaaa ağlıycam haaaa
çok bahtsızım ama..neyse gelirseniz okursanız herkese selamlarr..ben yine arada gelicemmmm..
bu arada çılgınsınız..öğlenki muhabbetiniz süpermişşştam okuyamadım ama şimdi nooldu o zavallı bamyalara

ınsallahhh Bayram şekerın sennle olur tatLımmmmm :))))))))))))))))) eşim bu sefer korktu daha once dıs gebelık gecırmıstım ya dun benden kahverengı lekeler gorunce yıne tekrarmı aynı selerı yasıcaz dıe korktu :) bı sure ıstemıom dedı. ama benm saqm solm bellı olmaz ama buyuk sozume tovbe bıdaha kafama hayatta takmam olursa olur olmassa olmaz rabbım bılır artık ben karısmıcam PPPP

hepsi tahtali köye gitti

engel olamadik

ahh cnm 1,5 yılda ben yaşadım ayrı ev gibisi yok dublex yine iyi biz 2 oda evde yaşadık sürekli dipdibe allahtan çalışıyodumda akşamdan akşama beraberdik

bak şimdi oldumu bu

ne öpecekmiymisben o bölümü kacirmisim....

bize sapka temizletti hayalotu öpecek demek

olmadi umudum bak simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…