• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor

malesef beni 2 sene beklettiler bir şey yok diye 3. senede tedaviye aldılar bu 6. senem ve tüp bebeğe dayandık 2. denememiz muhakkak doktora gidin ve tek doktorla kalmayın tavsiyem sonra süreç uzuyor. inşallah bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.

sen öle san sekerim.. bi çuval bamya, hem burdakilere yetistim, az iş mi benim yaptığım , arada kalkıp içerdeki islerede bakıyom,. he arada tlefonlarada cvp veriom .. hay maşşallahh :D :52::52::52:
ben ne kadar terbiyesiz bi insanmışım bu kadar becerikli bi kadına yavaş dedim :19:
doru söylüyon....:27::27::27:

he he :)
iyimiş
karı kolayı bulmuş:27:
bnde kocama duygusalım patlıcana kıyamadım desem bana kızmaz dimi yemek yapmadım diye:26:

ben ne kadar terbiyesiz bi insanmışım bu kadar becerikli bi kadına yavaş dedim :19:

karı kolayı bulmuş:27:
bnde kocama duygusalım patlıcana kıyamadım desem bana kızmaz dimi yemek yapmadım diye:26:

gumusüm demez uygula bu taktigi...ben yapmadigim zaman öyle yaparim hep....:9::9::9::9::9::9:

kiz gumus sadece melek kocan icin degil bu taktigi yakinlarin,komsularin ve kaynanan icin de kullana bilirsin...mesala bana biri su cevizi dövde bana ver deyince hayir ben yapamam siddete karsiyim diyorum....:52::52:yani is yapmak istemedigim zaman isime yariyo....:8:

Son düzenleme:
kiz gumus sadece melek kocan icin degil bu taktigi yakinlarin,komsularin ve kaynanan icin de kullana bilirsin...mesala bana biri su cevizi dövde bana ver deyince hayir ben yapamam siddete karsiyim diyorum....:52::52:
kaynanama uygulayıım onun işi hç bitmez ama yemez o bu numarayı:31:

Kızlar kendi tecrübemi aktarmak isityorum..Bnede sizin gibiydim.Şimdi böyle konuları gördükçe yazma ihtiyacı duyuyorum.

ocakta çalışmalara başlamıştık marrta hamiş olduğumu öğrendim.

hamiş kaldığım ay çok stratejik bir yol izledim.Şöyleki.

1.kural:Gün aşırı ilişki yaşamayacaksınız.Çünkü kocişlerinizin sperlerini zayıflatırsınız.Kaliteli sperm için çok fazla ilişki olmaması gerek.
2.kural :1 ay içinde sadece yumurtlama günlerinde ilişkiye gireceksiniz.Yani bir ayda 3 kere.Yumurtlama gününüzü internetteki yada cep telefonlarındaki takip programından yapabilirsiniz.Ayrıca gelen akıntının çokluğundanda anlayabilirsiniz.
3.kural: ayda 3 olan bu ilişki genelde sabah 6 da erkeklerin spermlerinin en kaliteli olduğu saatte olacak..Ben kocişi bi gece önceden onu kaldıracağım saati tembihlemiştim.oda hiç sesi çıkmadan tamam dedi.
4.Kural:besmele çekip içinizden bebişinizi geçirmeyi unutmayın.Strese girmeyin demiyorum.Ama bu tariflere göre olacağına inanarak ilişki yaşayın.

ve bukurallara göre davranıp hamiş kalan olursa ltüfen beni haberdar etsin::16:

gözün aydın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 3.kural hariç uyguluyorum benim kocam horul horul uyuyor ya:50:

Back
X