- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.281
ne yiyosunuz siz canım.çiğ sebze falan mı :)
duygularimdan dolayi bisey yiyemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yiyosunuz siz canım.çiğ sebze falan mı :)
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
gumus bitermi bu bamya isi hicne iskenceler yapti savunmasizlara
....ben diyim cin sende baska iskence....:18::18::18::18:
kız anlamadınmı bahane yapıyo yemek yapmamak için![]()
kız anlamadınmı bahane yapıyo yemek yapmamak için![]()
duygularimdan dolayi bisey yiyemiyorumsüt ve yogurtla idare ediyorum iste.....
![]()
ben ne kadar terbiyesiz bi insanmışım bu kadar becerikli bi kadına yavaş dedimsen öle san sekerim.. bi çuval bamya, hem burdakilere yetistim, az iş mi benim yaptığım , arada kalkıp içerdeki islerede bakıyom,. he arada tlefonlarada cvp veriom .. hay maşşallahh![]()
![]()
doru söylüyon....![]()
karı kolayı bulmuşhe he :)
iyimiş
ben ne kadar terbiyesiz bi insanmışım bu kadar becerikli bi kadına yavaş dedim
karı kolayı bulmuş
bnde kocama duygusalım patlıcana kıyamadım desem bana kızmaz dimi yemek yapmadım diye:26:
akıllım zarf attım zaten benm kocam bana hiç kızmaz yemek yapmadım desem ndn yapmadın bile demez melek kocam canım kocam :123::123:gumusüm demez uygula bu taktigi...ben yapmadigim zaman öyle yaparim hep....![]()
akıllım zarf attım zaten benm kocam bana hiç kızmaz yemek yapmadım desem ndn yapmadın bile demez melek kocam canım kocam :123::123:
kaynanama uygulayıım onun işi hç bitmez ama yemez o bu numarayıkiz gumus sadece melek kocan icin degil bu taktigi yakinlarin,komsularin ve kaynanan icin de kullana bilirsin...mesala bana biri su cevizi dövde bana ver deyince hayir ben yapamam siddete karsiyim diyorum....![]()
kaynanama uygulayıım onun işi hç bitmez ama yemez o bu numarayı![]()
ah ahhhhh ben kaynanamla yaşıyorum
var mı bana da bir tavsiye :)
valla canim benim tek ve tavsiyem su olabilir kesinlikle imkanin varsa ayril....![]()
hayalot gel kız buraya, öpecem seni![]()
Kızlar kendi tecrübemi aktarmak isityorum..Bnede sizin gibiydim.Şimdi böyle konuları gördükçe yazma ihtiyacı duyuyorum.
ocakta çalışmalara başlamıştık marrta hamiş olduğumu öğrendim.
hamiş kaldığım ay çok stratejik bir yol izledim.Şöyleki.
1.kural:Gün aşırı ilişki yaşamayacaksınız.Çünkü kocişlerinizin sperlerini zayıflatırsınız.Kaliteli sperm için çok fazla ilişki olmaması gerek.
2.kural :1 ay içinde sadece yumurtlama günlerinde ilişkiye gireceksiniz.Yani bir ayda 3 kere.Yumurtlama gününüzü internetteki yada cep telefonlarındaki takip programından yapabilirsiniz.Ayrıca gelen akıntının çokluğundanda anlayabilirsiniz.
3.kural: ayda 3 olan bu ilişki genelde sabah 6 da erkeklerin spermlerinin en kaliteli olduğu saatte olacak..Ben kocişi bi gece önceden onu kaldıracağım saati tembihlemiştim.oda hiç sesi çıkmadan tamam dedi.
4.Kural:besmele çekip içinizden bebişinizi geçirmeyi unutmayın.Strese girmeyin demiyorum.Ama bu tariflere göre olacağına inanarak ilişki yaşayın.
ve bukurallara göre davranıp hamiş kalan olursa ltüfen beni haberdar etsin:![]()
selam kızlarr muhabbet hızla ılerlemıs yıne
ben reqll oldum sonundaa![]()
![]()