Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum kiz yedin bitirdin umutlarimi

bi katili sevmisim...:18::18::18:

offf bu hayat bana hep oyunmu oynayacak....

heya çatlarım tabiki , zaten haftasonu yokdum, benm topiğin canına okumuşsunuz elbirilği edip

anam bize diyenede bakin.hem öldürüyo zavallilari:18::18::18: hemde bize laf yetistiriyo....

Yazikk hic bamyalarin yerinde olmayi istemezdim valla ama kesin onlarda bi cikis yolu bulmaya calisiyodur
cık cık bi bamyayı bitiremedi 2 saattir ben etrafı dolaştım geldm hala bamya yavaşsın kuzum yavaş

gumus bitermi bu bamya isi hicne iskenceler yapti savunmasizlara....ben diyim cin sende baska iskence....:18::18::18::18:

anam gördüm umudum geldi:18::18::18:ayagimi denk almam lazim....

e nasilsin umutcum....

Son düzenleme:
gumus bitermi bu bamya isi hicne iskenceler yapti savunmasizlara....ben diyim cin sende baska iskence....:18::18::18::18:
bide benm üstüme yıkacaktı ceza fln diye pehhh yemezler
kiz ben demedim balik burcuyum cok duygusalim diye...

sen ne diyon bu yüzden yemek bilem pismez bizim evde....
tavuklar canlancakmı zannediyosun
ama bamyanın kaderi bu naaapimm :26:
yenecek o bamya başka yolu yok

cık cık bi bamyayı bitiremedi 2 saattir ben etrafı dolaştım geldm hala bamya yavaşsın kuzum yavaş

sen öle san sekerim.. bi çuval bamya, hem burdakilere yetistim, az iş mi benim yaptığım , arada kalkıp içerdeki islerede bakıyom,. he arada tlefonlarada cvp veriom .. hay maşşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…