Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

malesef beni 2 sene beklettiler bir şey yok diye 3. senede tedaviye aldılar bu 6. senem ve tüp bebeğe dayandık 2. denememiz muhakkak doktora gidin ve tek doktorla kalmayın tavsiyem sonra süreç uzuyor. inşallah bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.

sen öle san sekerim.. bi çuval bamya, hem burdakilere yetistim, az iş mi benim yaptığım , arada kalkıp içerdeki islerede bakıyom,. he arada tlefonlarada cvp veriom .. hay maşşallahh
ben ne kadar terbiyesiz bi insanmışım bu kadar becerikli bi kadına yavaş dedim
doru söylüyon....

he he :)
iyimiş
karı kolayı bulmuş
bnde kocama duygusalım patlıcana kıyamadım desem bana kızmaz dimi yemek yapmadım diye:26:

ben ne kadar terbiyesiz bi insanmışım bu kadar becerikli bi kadına yavaş dedim

karı kolayı bulmuş
bnde kocama duygusalım patlıcana kıyamadım desem bana kızmaz dimi yemek yapmadım diye:26:

gumusüm demez uygula bu taktigi...ben yapmadigim zaman öyle yaparim hep....

kiz gumus sadece melek kocan icin degil bu taktigi yakinlarin,komsularin ve kaynanan icin de kullana bilirsin...mesala bana biri su cevizi dövde bana ver deyince hayir ben yapamam siddete karsiyim diyorum....yani is yapmak istemedigim zaman isime yariyo....

Son düzenleme:
kiz gumus sadece melek kocan icin degil bu taktigi yakinlarin,komsularin ve kaynanan icin de kullana bilirsin...mesala bana biri su cevizi dövde bana ver deyince hayir ben yapamam siddete karsiyim diyorum....
kaynanama uygulayıım onun işi hç bitmez ama yemez o bu numarayı

gözün aydın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 3.kural hariç uyguluyorum benim kocam horul horul uyuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…