- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.341
tatlım valla ben nazire yapiyordum yaa alindiysan ozurrr:26:bend geziyorum baska toppiklerde ama bura gözbebegim.hem sizi kimselere degismemmmAlıntı 8scorpions kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
yasakhayal&hayalot&sümeyye&rose_1903 nerelerdesiniz ayoll.başka forumlara mı daldınız valla bozulurum haaaa
yok yok anladım sizin mesainiz daha başlamadıben sizi sabah takipederim anacım..bayyyy
BU BIR SAVUNMA MESAJIDIR:LÜTFEN HERKES OKUSUN:::
ben kendi adima konusayim.ben buradan baska hicbir yere gitmedim...sizi baska topiktekilerle hic aldatmadim... isim vermeyeyim ama baska forumlara girenler var aramizda.kizlar yapmayin hani hep burda olacakdik allaalla burasi benim ilk ve son göz agrim.baska yerde rastlamazsiniz bana.varsada ancak ayni nicki kullanan baska kisiler olabilir....yani ben degilimdir......
imza :YASAKHAYALINIZ
tatlım valla ben nazire yapiyordum yaa alindiysan ozurrr:26:bend geziyorum baska toppiklerde ama bura gözbebegim.hem sizi kimselere degismemmm
yav nasil takilmayayimhamislik beklediklerim var,regli gelmeyenler,yumurtlamasi catlamayanlar var var varda var , aklim hep onlarda baska seye konsantre olamiyorum
alllahım allahım çok mutluyum ya
alllahım allahım çok mutluyum ya
anam hamile kalsam ancak sevinirdim...
eee bizin de senden beklentimiz var.sen calismazsan nolceekkk
Ama ben simdi coook merak ettim ya :18:
ben calismasamda olurkendimi sizin icin feda ettim bu ay....
ben calismasamda olurkendimi sizin icin feda ettim bu ay....
loorim sen neyi merak ettin....:44::44::44:
umudum aksamlari takilmaz herhalde:44::44::44:
öldürdüklerinin delillerini kaybetmekle mesguldur:18:
kız ben senin kızaran yanaklarını öpem
hemde bi cuval...
ancak yarin ögle ugrar o zaman buraya
geldim geldim , birisi beni mi aramışş :44:
Hayalot cok mutluyum dedi de bende onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?