- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.061
evet evet
zaten 2 kilo almışım kendimi protesto ediyorum
herkes böyle güzel diyo ama.. keşke hamilelikten olsaydı oooyyyy
evet bende bu ay onun sayesinde 27. gün hastalandım:))
zaten cok düzenlidir Adetlerim maşallah
28-29 günde bir olurum..
bakalım ya kısmet bide onu deniyelim..
preeseed bende isterim aslında ama cok pahalı yaaaaa
ıyamam bensana .üzme bukadar kendinibaşka bi kulda başlıyabilecekmisin hemen
okadar sey denıyoruz cnmm her ayy halay kırıklıgı yasamaktansaa bıkere alıp denemekta fayda varr zaten bır ayda bıtmıyorr kalıyorr :26: 130 tl sanırımm
inş davul gibi göbeklerimiz olur bigünevet evet
zaten 2 kilo almışım kendimi protesto ediyorum
herkes böyle güzel diyo ama.. keşke hamilelikten olsaydı oooyyyy
evet bende bu ay onun sayesinde 27. gün hastalandım:))
zaten cok düzenlidir Adetlerim maşallah
28-29 günde bir olurum..
bakalım ya kısmet bide onu deniyelim..
preeseed bende isterim aslında ama cok pahalı yaaaaa
bnde merak ettmbugünden sonra kendim, sıfırlasam hamile görünce umursamadan gecsem yapabilirim inş
yok canım göremedim onudaçatlıyacağım meraktan
hiç sanmıyorum canım hevesim kaçtı valla...ben de çocuk yapıp ona bakarım artık...olursa tabi
hakikaten pahalıymış.ama bir sitede onu alınca yanında istiridye inci kolye hediye ediyorlarmış.belki açığı kapatır :)
hakikaten pahalıymış.ama bir sitede onu alınca yanında istiridye inci kolye hediye ediyorlarmış.belki açığı kapatır :)
hehhe
yok aslındq130 tl b cok da alınamayacak gibi değilde bu ay cok masraf yaptık ondan dolayı....
artık sadece bal tarcın işe yarasın yaaa
ben rahim filmi cektirmek istiyorum ama devlet hastanesinde nasıl yapıyorlar bu işi hiç bilmiyorum
ne zaman doktora gideyim.....
bilen var mıı???????
hım anladım bu ay alamam malesef..
daha bal alcam....
neyse artık o da eksik kalsın....
kısmet belki başka ay alırız...
inş davul gibi göbeklerimiz olur bigün
bnde merak ettm
benı dün hıc mrk ettınmı acabaa gümüş hanımm
ben ankarada zekai tahirde çektirdim rahim flmini randevu veriyolar 5 dk sürüyo dayanılmıycak derecede bi acıda değildi yani aslında bnde cok dayanıklıyım cok şey atlattık dayanıklı olmakda zorundayım aslında neyse ara bi çektirceğin hastaneyi bakalım ne diycek onlarhehhe
yok aslındq130 tl b cok da alınamayacak gibi değilde bu ay cok masraf yaptık ondan dolayı....
ben rahim filmi cektirmek istiyorum ama devlet hastanesinde nasıl yapıyorlar bu işi hiç bilmiyorum
bilen var mıı???????
kız kanka bayılırım hediyeli bişeyler almaya gecen fırın kağıdı aldım baktım yanında fırca hediyeli olanı var hemen değiştirdim fırcalıyı aldımeevet ıyı hatırlattın bnaada yolamıslardı unuttum kutuya bakmamıstım hıcc bı bakımm
ya bu arada ben sanırım artık kasım anne adayı oluyorumyanlış yere mi demir artık :))))
kanka ayıp ettin valla aklıma geldn ama kociş face kapalı biliyo diye ses etmedim eniştem gezdiriyodur kankaı deidm yanlışmıyıminş davul gibi göbeklerimiz olur bigün
benı dün hıc mrk ettınmı acabaa gümüş hanımm
kızlar bana müsaade.yarın doktor randevum var güzellik salonuna doğru yola çıkmam lazım.mazoşistmiyim neyim bana işkence ediyorlar ben de onlara para veriyorum.neyse kadın olmak zor.görüşmek üzere.kendinize iyi bakın.öpüldünüz :)
bnce hala uyuyodurkızlar yasakhayal dan haberi olan var mı ? bu saate olması lazımdı sanki, sen biliyo musun hayalot , haftasonu olmayınca ben :)
hehhe
bilen var mıı???????
bnce hala uyuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?