• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amanın kızlar ben gidiyorum şu hayıtı bulmaya:10::10:

hayalotcuğum hayıt tohumunu ben migrostan aktar kısmı var ordan almıştım...sen eğer aktardan alacaksan mutlaka öğütsünler onları...hep okuuyorum havada dövün diyo..ben bi aktara sormuştum o da evet bizde öğütüp satıyoruz çoğunlukla dedi..aklında bulunsun canım:16:

8scorpionsum,meddcezircim,sümeyyem,yasakhayalim,rosecim,ve loori nerdesiniz kızlar bak okuyamıycaksınız sonra:9::9::9::9::52::52: bu arada yeni katılan arkadaşlarımda hoşgeldiniz:16:

demek adetle anlasılmıyormuss cnmmm :53::53: ıyı yapmıssın ınsallahhhh en kısa zamandaa müjdeyii verirsin anladıgım kadarıyla sen hamıle kalmakta zorluk cekıyosun :5::5: nezamandır hamıle kalamadın cnmm??

ben 3 yıllık evliyim.2 yıldır uğraşıyoruz bakalım.inşallah yediğimiz içtiğimiz herşeyin faydası olur da biz de anne oluruz.

hayalotcuğum hayıt tohumunu ben migrostan aktar kısmı var ordan almıştım...sen eğer aktardan alacaksan mutlaka öğütsünler onları...hep okuuyorum havada dövün diyo..ben bi aktara sormuştum o da evet bizde öğütüp satıyoruz çoğunlukla dedi..aklında bulunsun canım:16:

bence tohumunu almayın.miktarını dığru ayarlasanız bile tadı ve kokusu yüzünden içemeyen insanlar var.ben de bu yüzden suyunu içiyorum zaten.gayet temiz şişelenmiş ve ambalajlanmış.tavsiye ederim

ya ben içemiyorum evdede var civan perçemi falan deniyorum olmuyo bıraktım valla:50:iç ama faydasını görürsün inşallah canım benim:49:ben daha hasta olmadım gelmiyo bi türlü büyük ihtimal kasımın başına kalcam ama sizlerden kesin bekliyorum :49:haberlerinizi:52::52::52:

yaa bened civanperçemine yeni basılcam da, uff valla insan bıkıveriyo, biseyleri içipte, istedğin seylere kavusmak istemek ne zor yaaa :s :((

vayy şu çok duduğumuz kanka gelmiş:46::46::46:geçmiş olsun bir gün yakalıcaz kızlar sabır sabır sabır üzülmek yok ne verirse rabbimden herşey:16:
bugünden sonra kendim, sıfırlasam hamile görünce umursamadan gecsem yapabilirim inş
amanın kızlar ben gidiyorum şu hayıtı bulmaya:10::10:
sende pko mu var cnm yada adet düzensizliği fln :26:
daha çok bayramlar göreceğiz kızlar bak hamile kalınca kızlarla buluşup toplu bebek mağazasına dalıcaz:9::9::9::9::nazar:
inş ne güzel dedin valla kız karen naptı msj yok dimi :26::26:

ben 3 yıllık evliyim.2 yıldır uğraşıyoruz bakalım.inşallah yediğimiz içtiğimiz herşeyin faydası olur da biz de anne oluruz.

cnmm faydası olur dıye soyleyım dedımm ben 1.5 yıl hamıle kalamamıstım sonra preseed dıye bı jel var onu aldım netten kulladıgım ayy hamıle kalmıstımm ama 6 aylıkken kaybettm:43::43: amaılk denememde faydası olmustuu eger sende nedensız hamıle kalamıyorsan bı dene ıstersennn hıc bı zararı yokk tamamen dogall bısey :26::26::26:

kızlar benim çıkmam lazım:50:eltimin bebeğine bakıyorum bugün 1 günlük annelik yapıyorum uyutmuştum uykudan kalktı:emir_bebek::55:

niyet önemli diyosun yani:51::51:

evet evet

:7:

zaten 2 kilo almışım kendimi protesto ediyorum :D

herkes böyle güzel diyo ama.. keşke hamilelikten olsaydı oooyyyy

heee kızz oo cok faydalııı haaaa bendee bı ara yemıstımm o ay hamıle kaldım ama preseed de kullanmıstımm hangısının daha cok etkısı olduu bılemıyorumm :26::26: eger bebegım yasasaydıı ıkı aylık olacaktı bayramdada kucagımda olacaktııı :43::43::43: seneye inşallaaah :5:

evet bende bu ay onun sayesinde 27. gün hastalandım:))
zaten cok düzenlidir Adetlerim maşallah
28-29 günde bir olurum..
bakalım ya kısmet bide onu deniyelim..
preeseed bende isterim aslında ama cok pahalı yaaaaa

cnmm faydası olur dıye soyleyım dedımm ben 1.5 yıl hamıle kalamamıstım sonra preseed dıye bı jel var onu aldım netten kulladıgım ayy hamıle kalmıstımm ama 6 aylıkken kaybettm:43::43: amaılk denememde faydası olmustuu eger sende nedensız hamıle kalamıyorsan bı dene ıstersennn hıc bı zararı yokk tamamen dogall bısey :26::26::26:

teşekkür ederim.araştırayım bakalım.bakma araştırayım dediğime.bunun çevirisi hemen alıp kullanırım demektir :)

evet evet

:7:

zaten 2 kilo almışım kendimi protesto ediyorum :D

herkes böyle güzel diyo ama.. keşke hamilelikten olsaydı oooyyyy

evet bende bu ay onun sayesinde 27. gün hastalandım:))
zaten cok düzenlidir Adetlerim maşallah
28-29 günde bir olurum..
bakalım ya kısmet bide onu deniyelim..
preeseed bende isterim aslında ama cok pahalı yaaaaa

okadar sey denıyoruz cnmm her ayy halay kırıklıgı yasamaktansaa bıkere alıp denemekta fayda varr zaten bır ayda bıtmıyorr kalıyorr :26: 130 tl sanırımm

işten ayrıldım..vekaleten öğretmenlik yapıyodum alan değişikliğinden dolayı yerime yeni bi öğretmen verdiler..bendeeeee doğru eve..öğrencilerim nasıl ağladılar yaa ben de oturdum onlarla ağladım :43::43:

ıyamam bensana .üzme bukadar kendini :50: başka bi kulda başlıyabilecekmisin hemen

Back
X