• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:9::9::9::9::9: bak nasıl bılıyorr kankasınııı yoksa daya fırcayı yıcektınnn :4::4::4: dün gez allah gez :ssz::ssz:
at bakayım havanı :19: bnde dün kaynanaya abilere fırında hamsi yaptım yağlı kağıdı ilk defa görmüşler böyle bakıyolar :53::53:
üstüne dizdim balıkları tepsi ne koktu ne kirlendi ohhh mis

kanka ayıp ettin valla aklıma geldn ama kociş face kapalı biliyo diye ses etmedim eniştem gezdiriyodur kankaı deidm yanlışmıyım:51::51:

at bakayım havanı :19: bnde dün kaynanaya abilere fırında hamsi yaptım yağlı kağıdı ilk defa görmüşler böyle bakıyolar :53::53:
üstüne dizdim balıkları tepsi ne koktu ne kirlendi ohhh mis

:9::9::9::9: ılk defamı gormuslerrr :1::1: sende baslarını dondurdun desenee :56::56: ellerıne saglık minnoşşş

hmmm.. gelsin onun kulağını çekecem ben .. ben yokken ne dolanıyo kk da, ayakları elleri birbirine dolaşsın emi :))
klavyesi bozulsun :1::1:
:9::9::9::9: ılk defamı gormuslerrr :1::1: sende baslarını dondurdun desenee :56::56: ellerıne saglık minnoşşş
bende yada evimde gördükleri şeyleri hep ilk görüyolar yenilikçi değiller bunlar anam gelenekçiler :20::20:
kaynanam sipariş verdi alınacak onada işte okadar :kkk::kkk:
ellerime sağlıkda fırınım koktu oda koktu kahve koydumda havalandırıyorum biraz normale dönüyo:54:

Yasakhayaliniz burda iste allaalla:27:

kız nerdesin sen .. hakkında neler duyyorum, gece yarıları fink atıyomuşun burda, çabuk açıkla bakim, bensiz haaa.. bir kisiyede bu kadar istek olsun .. vay anassını arkadas yaaa,,, banada istek yapın çabuk... hahaha :))))

Son düzenleme:
kız nerdesin sen .. hakkında neler duyyorum, gece yarıları fink atıyomuşun burda, çabuk açıkla bakim, bensiz haaa.. hahaha :))))

inanma umudum inanma .:16::16::16:bu gumus varya bize neler yapti bi bilsen hayalotla ikimiz nerdeyse onun yüzünden ta coruma gidecektik....:10::10:

inanma umudum inanma .:16::16::16:bu gumus varya bize neler yapti bi bilsen hayalotla ikimiz nerdeyse onun yüzünden ta coruma gidecektik....:10::10:

valla hayalot bana birsey demedi, iiyi ki bi haftasonu yoktum, yiyin birbirinizi :DDD

Son düzenleme:
Yasakhayaliniz burda iste allaalla:27:
kız nerdesin yeni uyandın dimi:51:
kız nerdesin sen .. hakkında neler duyyorum, gece yarıları fink atıyomuşun burda, çabuk açıkla bakim, bensiz haaa.. bir kisiyede bu kadar istek olsun .. vay anassını arkadas yaaa,,, banada istek yapın çabuk... hahaha :))))
ben gördüm fink atıyo burda :ssz:
kızımsizin gelesiniz varmış atalayk gelek diyo kocan sana yalan söylemez aldatmaz demiyo :9::9:

kız nerdesin yeni uyandın dimi:51:

ben gördüm fink atıyo burda :ssz:

kızımsizin gelesiniz varmış atalayk gelek diyo kocan sana yalan söylemez aldatmaz demiyo :9::9:

bak anam halen bizi sucluyo:52::52::52::52:delürtecek:27::27: bu kiz beni zaten deliyim allalala:35::35::35:bize anlatti anlatti sonra ertesi gün kocacim melek dedi :52::52:acaba hangi melek:44::44

Son düzenleme:
bak anam halen bizi suyluyo:52::52::52::52:delürtecek:27::27: bu kiz beni zaten deliyim allalala:35::35::35:bize anlatti anlatti sonra ertesi gün kocacim melek dedi :52::52:acaba hangi melek:44::44
kızım benm kocam melektir asla yapmaz dünden öğrendmki fabrikada müdür hıvardalık yapmaya gelmş bnm kocamda hemen adamı satıp evne geldi
şimdi bu adam melek değilde ne söyle:kkk::kkk:

Back
X