- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.081
gece yarılarına kadar kk da takılıyo uyanmaması normalyasakhayal bak çabuk gel hakkındaki düsünceye ne dersin bilemem:)
ben geldim sen yoksun :S
kanka ayıp ettin valla aklıma geldn ama kociş face kapalı biliyo diye ses etmedim eniştem gezdiriyodur kankaı deidm yanlışmıyım
at bakayım havanıbak nasıl bılıyorr kankasınııı yoksa daya fırcayı yıcektınnn dün gez allah gez
gece yarılarına kadar kk da takılıyo uyanmaması normal
kanka ayıp ettin valla aklıma geldn ama kociş face kapalı biliyo diye ses etmedim eniştem gezdiriyodur kankaı deidm yanlışmıyım
at bakayım havanıbnde dün kaynanaya abilere fırında hamsi yaptım yağlı kağıdı ilk defa görmüşler böyle bakıyolar
üstüne dizdim balıkları tepsi ne koktu ne kirlendi ohhh mis
ılk defamı gormuslerrr sende baslarını dondurdun desenee ellerıne saglık minnoşşş
klavyesi bozulsunhmmm.. gelsin onun kulağını çekecem ben .. ben yokken ne dolanıyo kk da, ayakları elleri birbirine dolaşsın emi :))
bende yada evimde gördükleri şeyleri hep ilk görüyolar yenilikçi değiller bunlar anam gelenekçilerılk defamı gormuslerrr sende baslarını dondurdun desenee ellerıne saglık minnoşşş
kaynanam sipariş verdi alınacak onada işte okadar
ellerime sağlıkda fırınım koktu oda koktu kahve koydumda havalandırıyorum biraz normale dönüyo
Yasakhayaliniz burda iste allaalla
kız nerdesin sen .. hakkında neler duyyorum, gece yarıları fink atıyomuşun burda, çabuk açıkla bakim, bensiz haaa.. hahaha :))))
inanma umudum inanma .bu gumus varya bize neler yapti bi bilsen hayalotla ikimiz nerdeyse onun yüzünden ta coruma gidecektik....
inanma umudum inanma .
kız nerdesin yeni uyandın dimiYasakhayaliniz burda iste allaalla
ben gördüm fink atıyo burdakız nerdesin sen .. hakkında neler duyyorum, gece yarıları fink atıyomuşun burda, çabuk açıkla bakim, bensiz haaa.. bir kisiyede bu kadar istek olsun .. vay anassını arkadas yaaa,,, banada istek yapın çabuk... hahaha :))))
kızımsizin gelesiniz varmış atalayk gelek diyo kocan sana yalan söylemez aldatmaz demiyoinanma umudum inanma .bu gumus varya bize neler yapti bi bilsen hayalotla ikimiz nerdeyse onun yüzünden ta coruma gidecektik....
valla hayalot bana birsey demedi, iiyi ki bi haftasonu yoktum, yiyin birbiriniziDD
onun yüzünden senin topigini bile isgal ettikgirde baksana actigin topige.....dagittik valla
o umut bu umutmuydu kız söyleme bakmasın ortalık fena dağınıktı ayıp olmasınonun yüzünden senin topigini bile isgal ettikgirde baksana actigin topige.....dagittik valla
kız nerdesin yeni uyandın dimi
ben gördüm fink atıyo burda
kızımsizin gelesiniz varmış atalayk gelek diyo kocan sana yalan söylemez aldatmaz demiyo
o umut bu umutmuydu kız söyleme bakmasın ortalık fena dağınıktı ayıp olmasın
kızım benm kocam melektir asla yapmaz dünden öğrendmki fabrikada müdür hıvardalık yapmaya gelmş bnm kocamda hemen adamı satıp evne geldibak anam halen bizi suyluyodelürtecek bu kiz beni zaten deliyim allalala bize anlatti anlatti sonra ertesi gün kocacim melek dedi acaba hangi melek:44::44
kaybolan umutlar :18::18:bak sennnn... çabuk hanhgi topikti söyleyin , hepinizi furucammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?