- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.021
awake77
hayıtsuyunu ne sekilde içiyorsun ? yani sabah- aksam ölçü fln ?
aktarlarda mı bulunuyo ?
iyi kızmıyo kocalar benmki hayatta izin vermezay napam bırakamıyom burayıama kocamada sarılıyom o arada nasılsın canım
bende ıyıyım canım ne olsun bıraz sevınclı bıraz huzunluyum :S[/QUOTE
kırmızılarmı geldi canım
aynen sana katılıyorummm dıger ay bomba gıbı gelıyorumm vallaa tam teskılattt ınsallaahhh
bidaha yapsan aslında iyi olur
sana sormuştum zaten cnm
aynen benmde yeni topik içelim de bu saatte o fincandaki kahvedir heralde
kanka hayıt suyu pkolular için diye biliyorum yumurtlamayı düzene sokuyo hamileliği kolaylaştırıyo bizle ilgisi yok
bende ıyıyım canım ne olsun bıraz sevınclı bıraz huzunluyum :S[/QUOTE
kırmızılarmı geldi canım
yoq canım ya dun adet olcagım gundu adetolmadım bı gun gecıktım acaba hamısmıyım yoksaolurmuyum dıe bı endıse ıcındeyım yaaaaa((((((
ne olsun.. kırmızıları görünce bian tepki veriyoruz ama, her acının arkasında kendimizi güçlü bulacak nedenler arıyoruz.. sanki bi yarıştayız.. her sonucu aldığımızda, bir dahaki yarışa daha mı güçleniyoz ne .. sanki o yarışı bir dahakine kazanmak için, yeni yöntemler yeni faydalar arıyoruz gibi birsey..
ben öle oldum.. smdi yeni taktikler pesindeyim
arısütü .. civanperçemi karışımı ... birde az önce awake77 arkadastan hayıtotu nu duydum okudum.. smdi sırada bunlar var yapacak olduğum hepside etkin görülüyo.. kısmetimiz bunlarda ise yapacaz, baska çare yok .. biz elimizden geleni yapalımda, ya nasip diyelim .. :)
iyi kızmıyo kocalar benmki hayatta izin vermez
iyiym cnm bnde kankama üzüldüm bugünde
iyi kızmıyo kocalar benmki hayatta izin vermez
iyiym cnm bnde kankama üzüldüm bugünde
niyet önemli diyosun yanibende bal tarcın çörek otuna devam edicem... hayırlısı bakalım.
bi bayram daha buruk gecicek(((
valla kafayı bulmak yada kendi keyfini bulmak için istediğini içebilirsin canım
yavrum ayen1986 ben kanka olur kendilerinolduki canım hayırdırya bu arada kankan kimdi senin:44:
bende bal tarcın çörek otuna devam edicem... hayırlısı bakalım.
bi bayram daha buruk gecicek(((
valla kafayı bulmak yada kendi keyfini bulmak için istediğini içebilirsin canım
yoq canım ya dun adet olcagım gundu adetolmadım bı gun gecıktım acaba hamısmıyım yoksaolurmuyum dıe bı endıse ıcındeyım yaaaaa((((((
kafana takmamaya bak canım yoksa hamile değilsen bile psikolojık olarak çok etkilenirsin düşünme.elbet gelicek bebişlerimiz.hayırlısı olsun inşallah umarımdirama değilsede hemen olki ekimin sonuna yetiş
hee dogruu bız hamıle kalıosdaa devamı gelmıoobenım adetlerde duzenlıdır normaldee pko olsa duzenlı olmazdı heraldee :26::26:
saol cnmm ama okudugum kadarıyla benle pek ılgısı yokmuss ne duysak umut edıorus ıstee
rica ederim.bende pko var.ama adetlerim düzenlidir.her hasta da aynı olmuyor maalesef.ben de okuduğumda pek kendimle bağdaştıramadım ama burada bir bayanın mesajını okuduktan sonra kullanmaya karar verdim.10 yıl çocuk sahibi olamayıp pes eden bir bayan. "bir aktar gördüm ,girdim ve derdimi söyledim.oda bana bu hayıt suyunu verdi.ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim." demişti mesajında.herşeyi denedim bir de bunu deneyeyim dedim ve aldım bende.belki işe yarar.umutsuz yaşanmıyor :)
hee dogruu bız hamıle kalıosdaa devamı gelmıoobenım adetlerde duzenlıdır normaldee pko olsa duzenlı olmazdı heraldee :26::26:
saol cnmm ama okudugum kadarıyla benle pek ılgısı yokmuss ne duysak umut edıorus ıstee
rica ederim.bende pko var.ama adetlerim düzenlidir.her hasta da aynı olmuyor maalesef.ben de okuduğumda pek kendimle bağdaştıramadım ama burada bir bayanın mesajını okuduktan sonra kullanmaya karar verdim.10 yıl çocuk sahibi olamayıp pes eden bir bayan. "bir aktar gördüm ,girdim ve derdimi söyledim.oda bana bu hayıt suyunu verdi.ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim." demişti mesajında.herşeyi denedim bir de bunu deneyeyim dedim ve aldım bende.belki işe yarar.umutsuz yaşanmıyor :)
yavrum ayen1986 ben kanka olur kendileri
bugün itibariyle 2. ayda 2.kimyasal gebeliğini geçiriyo üzüldük
amanın kızlar ben gidiyorum şu hayıtı bulmaya
heee kızz oo cok faydalııı haaaa bendee bı ara yemıstımm o ay hamıle kaldım ama preseed de kullanmıstımm hangısının daha cok etkısı olduu bılemıyorumm :26::26: eger bebegım yasasaydıı ıkı aylık olacaktı bayramdada kucagımda olacaktıııseneye inşallaaah
demek adetle anlasılmıyormuss cnmmmıyı yapmıssın ınsallahhhh en kısa zamandaa müjdeyii verirsin anladıgım kadarıyla sen hamıle kalmakta zorluk cekıyosun nezamandır hamıle kalamadın cnmm??
merhaba kızla nasılsınız? ben moralmen çökük durumdayım, eve geldiğim gibi burayı açtım.. looriciğim başka bi hastaneye gitseydin umarım hamilesindir, ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim..bu arada hayıt suyunu sadece pkolular içecek diye bişey yok, kaliteli yumurta luşumunu sağlıyo valla ben 2 ayında faydasını gördüm, adetlerim düzensizdi, 2 aydır düzenli..bi de hiç ovulasyon günümü hissetmezdim ama bu ay 14. günümde sol kasığımda fena halde batmalar vardı..içelim hamile olalım yarasıııııııııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?