Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

awake77

hayıtsuyunu ne sekilde içiyorsun ? yani sabah- aksam ölçü fln ?

aktarlarda mı bulunuyo ?

sabah ve akşam açken içiyorum.hayıt suyu 1 litrelik şişelerde satılıyor.çay bardağının 4/1 i kadar hayıt suyu koyuyorsun üzerine normal su ile tamamlıyor ve içiyorsun.içimi hiç zor değil.

aynen sana katılıyorummm dıger ay bomba gıbı gelıyorumm vallaa tam teskılattt ınsallaahhh

bende bal tarcın çörek otuna devam edicem... hayırlısı bakalım.

bi bayram daha buruk gecicek(((

valla kafayı bulmak yada kendi keyfini bulmak için istediğini içebilirsin canım

ya ben içemiyorum evdede var civan perçemi falan deniyorum olmuyo bıraktım vallaiç ama faydasını görürsün inşallah canım benimben daha hasta olmadım gelmiyo bi türlü büyük ihtimal kasımın başına kalcam ama sizlerden kesin bekliyorum haberlerinizi

bende bal tarcın çörek otuna devam edicem... hayırlısı bakalım.

bi bayram daha buruk gecicek(((

valla kafayı bulmak yada kendi keyfini bulmak için istediğini içebilirsin canım

heee kızz oo cok faydalııı haaaa bendee bı ara yemıstımm o ay hamıle kaldım ama preseed de kullanmıstımm hangısının daha cok etkısı olduu bılemıyorumm :26::26: eger bebegım yasasaydıı ıkı aylık olacaktı bayramdada kucagımda olacaktııı seneye inşallaaah

merhaba kızla nasılsınız? ben moralmen çökük durumdayım, eve geldiğim gibi burayı açtım.. looriciğim başka bi hastaneye gitseydin umarım hamilesindir, ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim..bu arada hayıt suyunu sadece pkolular içecek diye bişey yok, kaliteli yumurta luşumunu sağlıyo valla ben 2 ayında faydasını gördüm, adetlerim düzensizdi, 2 aydır düzenli..bi de hiç ovulasyon günümü hissetmezdim ama bu ay 14. günümde sol kasığımda fena halde batmalar vardı..içelim hamile olalım yarasıııııııııınnn

daha çok bayramlar göreceğiz kızlar bak hamile kalınca kızlarla buluşup toplu bebek mağazasına dalıcaz

hoşgeldin canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…