• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

awake77

hayıtsuyunu ne sekilde içiyorsun ? yani sabah- aksam ölçü fln ?

aktarlarda mı bulunuyo ?

sabah ve akşam açken içiyorum.hayıt suyu 1 litrelik şişelerde satılıyor.çay bardağının 4/1 i kadar hayıt suyu koyuyorsun üzerine normal su ile tamamlıyor ve içiyorsun.içimi hiç zor değil.

aynen sana katılıyorummm dıger ay bomba gıbı gelıyorumm vallaa tam teskılattt ınsallaahhh :23::23::23:

bende bal tarcın çörek otuna devam edicem... hayırlısı bakalım.

bi bayram daha buruk gecicek:((((

:14::14:

bidaha yapsan aslında iyi olur

sana sormuştum zaten cnm :1:

aynen benmde yeni topik içelim de bu saatte o fincandaki kahvedir heralde :9::9:

kanka hayıt suyu pkolular için diye biliyorum yumurtlamayı düzene sokuyo hamileliği kolaylaştırıyo bizle ilgisi yok :20:

valla kafayı bulmak yada kendi keyfini bulmak için istediğini içebilirsin canım

ne olsun.. kırmızıları görünce bian tepki veriyoruz ama, her acının arkasında kendimizi güçlü bulacak nedenler arıyoruz.. sanki bi yarıştayız.. her sonucu aldığımızda, bir dahaki yarışa daha mı güçleniyoz ne .. sanki o yarışı bir dahakine kazanmak için, yeni yöntemler yeni faydalar arıyoruz gibi birsey..
ben öle oldum.. smdi yeni taktikler pesindeyim :D
arısütü .. civanperçemi karışımı ... birde az önce awake77 arkadastan hayıtotu nu duydum okudum.. smdi sırada bunlar var yapacak olduğum hepside etkin görülüyo.. kısmetimiz bunlarda ise yapacaz, baska çare yok .. biz elimizden geleni yapalımda, ya nasip diyelim .. :)

ya ben içemiyorum evdede var civan perçemi falan deniyorum olmuyo bıraktım valla:50:iç ama faydasını görürsün inşallah canım benim:49:ben daha hasta olmadım gelmiyo bi türlü büyük ihtimal kasımın başına kalcam ama sizlerden kesin bekliyorum :49:haberlerinizi:52::52::52:

bende bal tarcın çörek otuna devam edicem... hayırlısı bakalım.

bi bayram daha buruk gecicek:((((

:14::14:

valla kafayı bulmak yada kendi keyfini bulmak için istediğini içebilirsin canım

heee kızz oo cok faydalııı haaaa bendee bı ara yemıstımm o ay hamıle kaldım ama preseed de kullanmıstımm hangısının daha cok etkısı olduu bılemıyorumm :26::26: eger bebegım yasasaydıı ıkı aylık olacaktı bayramdada kucagımda olacaktııı :43::43::43: seneye inşallaaah :5:

yoq canım ya dun adet olcagım gundu adetolmadım bı gun gecıktım acaba hamısmıyım yoksaolurmuyum dıe bı endıse ıcındeyım yaaaaa :(((((((

kafana takmamaya bak canım yoksa hamile değilsen bile psikolojık olarak çok etkilenirsin düşünme.elbet gelicek bebişlerimiz.hayırlısı olsun inşallah umarım :emir_bebek: dirama değilsede hemen olki ekimin sonuna yetiş:49::9::9:

hee dogruu bız hamıle kalıosdaa devamı gelmıoo :5::5: benım adetlerde duzenlıdır normaldee pko olsa duzenlı olmazdı heraldee :26::26:
saol cnmm ama okudugum kadarıyla benle pek ılgısı yokmuss ne duysak umut edıorus ıstee :5::5::5:

rica ederim.bende pko var.ama adetlerim düzenlidir.her hasta da aynı olmuyor maalesef.ben de okuduğumda pek kendimle bağdaştıramadım ama burada bir bayanın mesajını okuduktan sonra kullanmaya karar verdim.10 yıl çocuk sahibi olamayıp pes eden bir bayan. "bir aktar gördüm ,girdim ve derdimi söyledim.oda bana bu hayıt suyunu verdi.ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim." demişti mesajında.herşeyi denedim bir de bunu deneyeyim dedim ve aldım bende.belki işe yarar.umutsuz yaşanmıyor :)

hee dogruu bız hamıle kalıosdaa devamı gelmıoo :5::5: benım adetlerde duzenlıdır normaldee pko olsa duzenlı olmazdı heraldee :26::26:
saol cnmm ama okudugum kadarıyla benle pek ılgısı yokmuss ne duysak umut edıorus ıstee :5::5::5:

rica ederim.bende pko var.ama adetlerim düzenlidir.her hasta da aynı olmuyor maalesef.ben de okuduğumda pek kendimle bağdaştıramadım ama burada bir bayanın mesajını okuduktan sonra kullanmaya karar verdim.10 yıl çocuk sahibi olamayıp pes eden bir bayan. "bir aktar gördüm ,girdim ve derdimi söyledim.oda bana bu hayıt suyunu verdi.ikinci ayımda hamile olduğumu öğrendim." demişti mesajında.herşeyi denedim bir de bunu deneyeyim dedim ve aldım bende.belki işe yarar.umutsuz yaşanmıyor :)

amanın kızlar ben gidiyorum şu hayıtı bulmaya:10::10:

merhaba kızla nasılsınız? ben moralmen çökük durumdayım, eve geldiğim gibi burayı açtım.. looriciğim başka bi hastaneye gitseydin umarım hamilesindir, ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim..bu arada hayıt suyunu sadece pkolular içecek diye bişey yok, kaliteli yumurta luşumunu sağlıyo valla ben 2 ayında faydasını gördüm, adetlerim düzensizdi, 2 aydır düzenli..bi de hiç ovulasyon günümü hissetmezdim ama bu ay 14. günümde sol kasığımda fena halde batmalar vardı..içelim hamile olalım yarasıııııııııınnn :7:

heee kızz oo cok faydalııı haaaa bendee bı ara yemıstımm o ay hamıle kaldım ama preseed de kullanmıstımm hangısının daha cok etkısı olduu bılemıyorumm :26::26: eger bebegım yasasaydıı ıkı aylık olacaktı bayramdada kucagımda olacaktııı :43::43::43: seneye inşallaaah :5:

daha çok bayramlar göreceğiz kızlar bak hamile kalınca kızlarla buluşup toplu bebek mağazasına dalıcaz:9::9::9::9::nazar:

demek adetle anlasılmıyormuss cnmmm :53::53: ıyı yapmıssın ınsallahhhh en kısa zamandaa müjdeyii verirsin anladıgım kadarıyla sen hamıle kalmakta zorluk cekıyosun :5::5: nezamandır hamıle kalamadın cnmm??

merhaba kızla nasılsınız? ben moralmen çökük durumdayım, eve geldiğim gibi burayı açtım.. looriciğim başka bi hastaneye gitseydin umarım hamilesindir, ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim..bu arada hayıt suyunu sadece pkolular içecek diye bişey yok, kaliteli yumurta luşumunu sağlıyo valla ben 2 ayında faydasını gördüm, adetlerim düzensizdi, 2 aydır düzenli..bi de hiç ovulasyon günümü hissetmezdim ama bu ay 14. günümde sol kasığımda fena halde batmalar vardı..içelim hamile olalım yarasıııııııııınnn :7:

hoşgeldin canım nasılsın:16:

Back
X