- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
biz yaptik sen yapma bacim aman diyim gerildikde gerildik bgnOyy gerçekten benim de hep aklımda siz varsınız ne yaptılar test yaptılar mı felan diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz yaptik sen yapma bacim aman diyim gerildikde gerildik bgnOyy gerçekten benim de hep aklımda siz varsınız ne yaptılar test yaptılar mı felan diye
Amiiin inşallah rabbimmm yüpteeeenHiç söyleme yaaa Allahımm çok bişey istemiyoruz yanında sonsuz bizi de sevindir
He ya birde biri şey yazmıştı 5 gün üzüleceğime doktora gittiğim gün üzülürüm onu mantıklıı buldum ama işte bende bekleyecek sabır yokbiz yaptik sen yapma bacim aman diyim gerildikde gerildik bgn
heeee bana demisti onun sen ne zmn yapcaya testiHe ya birde biri şey yazmıştı 5 gün üzüleceğime doktora gittiğim gün üzülürüm onu mantıklıı buldum ama işte bende bekleyecek sabır yok
Öyle yapsam daha kötü yıkılırım ay ben gerçi onu bile e nabizdan bakıp öyle girerim doktorun yaninaHe ya birde biri şey yazmıştı 5 gün üzüleceğime doktora gittiğim gün üzülürüm onu mantıklıı buldum ama işte bende bekleyecek sabır yok
Kiz Emine bi dur da akillanmadinmi halâPazartesi yapacam hala akillanmadim illa bi darbe yemem lazım vallah rahatlayamam
Bende yapıcam biz uslanmayız agaPazartesi yapacam hala akillanmadim illa bi darbe yemem lazım vallah rahatlayamam
E nabıza düşmedi diye hastaneyi 100 kere arayan benÖyle yapsam daha kötü yıkılırım ay ben gerçi onu bile e nabizdan bakıp öyle girerim doktorun yanina
Kız benim suan göğüs uçlarım sizliyo bir de karnım yaniyoKizlarr nasilsinizz benim asilamanin 8 gunu hic bi belirtimm yokk
Canım bence pek belirtiyle alakalı değil ya bence 11. Günden sonra çıkan belirti belirtidirKizlarr nasilsinizz benim asilamanin 8 gunu hic bi belirtimm yokk
Benim de yapmışlığım var öyle şeylerE nabıza düşmedi diye hastaneyi 100 kere arayan ben
Ooo o zmn pazartesi gunu buyuk gun ilk idrarla yapin mademBende yapıcam biz uslanmayız aga
Kız ben anlamıyorum bu test negatif oluyor ama belirti oluyor valla beynim yanıyorKız benim suan göğüs uçlarım sizliyo bir de karnım yaniyo
Bencede öyle ama suan psikolojik falan baya bisiler oluyo zaten vücutta ya da vücut tamamen tepkisiz kalıyorCanım bence pek belirtiyle alakalı değil ya bence 11. Günden sonra çıkan belirti belirtidir
Tabi o vazgeçilmez zatenOoo o zmn pazartesi gunu buyuk gun ilk idrarla yapin madem
Psikolojik de oluyor işte bacımKız ben anlamıyorum bu test negatif oluyor ama belirti oluyor valla beynim yanıyor
Kız ben ilk defa bugün ilk idrarla yaptım o da inan bi gözüm açık bi gözüm kapalıTabi o vazgeçilmez zaten