- 17 Şubat 2020
- 256
- 175
Ya birde herkes ilaca farklı tepki veriyor kuzumBencede öyle ama suan psikolojik falan baya bisiler oluyo zaten vücutta ya da vücut tamamen tepkisiz kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya birde herkes ilaca farklı tepki veriyor kuzumBencede öyle ama suan psikolojik falan baya bisiler oluyo zaten vücutta ya da vücut tamamen tepkisiz kalıyor
bnde hic bisey yok gogus agrimda hafifledi dun cok fenaydi bgnde yaptim bn test cooook silik cikti tam gecmemis etkisi artik test yapmak yok siz yapin gariKız ben anlamıyorum bu test negatif oluyor ama belirti oluyor valla beynim yanıyor
Silik bile çizgi yok muyduKız ben ilk defa bugün ilk idrarla yaptım o da inan bi gözüm açık bi gözüm kapalı
Kız hâlâ mı silik çizgibnde hic bisey yok gogus agrimda hafifledi dun cok fenaydi bgnde yaptim bn test cooook silik cikti tam gecmemis etkisi artik test yapmak yok siz yapin gari
Ama bilemezsin öyle de ilaç etkisi mi değil mi hadi 3 gün yapmadın sonra yaptın ve pozitif aklında şüphe olmaz mı bacım ilaç mi bebe mi diye bence en azından ilacın negatifi görene kadar yapmalısınbnde hic bisey yok gogus agrimda hafifledi dun cok fenaydi bgnde yaptim bn test cooook silik cikti tam gecmemis etkisi artik test yapmak yok siz yapin gari
Yoktu canım bugünkü tertemizdiSilik bile çizgi yok muydu
he valla ama ilk yaptigimadan silik tabiKız hâlâ mı silik çizgi
Kız bende öyleydim dün birde flaşla ve güneş ışığında baktım sonra kendime üzüldümYoktu canım bugünkü tertemizdi
Hayırlısı kuzum ya senin vücut geç atıyor demek kihe valla ama ilk yaptigimadan silik tabi
Bi davranışı yapıyoruz sonra anlam veremiyoruz onu neden yaptığımıza cidden bu süreç değişik her yöndenKız bende öyleydim dün birde flaşla ve güneş ışığında baktım sonra kendime üzüldüm
Hayırlısı kuzum ya senin vücut geç atıyor demek ki
evet galiba hayirlisi cnm zaten belirtiler adet yaklastikca artarmis cnm adet belirtileri olurmus hep adet gunu gectikce o belirtilerde gecermisKız bende öyleydim dün birde flaşla ve güneş ışığında baktım sonra kendime üzüldüm
Hayırlısı kuzum ya senin vücut geç atıyor demek ki
Öyle gerçekten yani birde gözünle görmüyorsan yoktur yani daha neyin kanıtıBi davranışı yapıyoruz sonra anlam veremiyoruz onu neden yaptığımıza cidden bu süreç değişik her yönden
Iste kendimize bi sey arıyoruz istediğimiz yönde olması içinÖyle gerçekten yani birde gözünle görmüyorsan yoktur yani daha neyin kanıtı
Evet bende öyle düşünüyorum. Benim gebelik olduğunda 11. Gün çok net bir ikinci çizgi vardı yani ben onu bile iğne etkisi sanmıştımevet galiba hayirlisi cnm zaten belirtiler adet yaklastikca artarmis cnm adet belirtileri olurmus hep adet gunu gectikce o belirtilerde gecermis
kiz ben onuda bilmiyom ne zmn ki acaba adet gunum 3 4 aydir hic takip etmiyodumBenim daha bir hafta var adetime
Benim ne kadar var bilmiyorum ortalama o kadardırBenim daha bir hafta var adetime
sen daha once gebelik yasadinmiEvet bende öyle düşünüyorum. Benim gebelik olduğunda 11. Gün çok net bir ikinci çizgi vardı yani ben onu bile iğne etkisi sanmıştım
Aşılama ile mi olmuştu canımEvet bende öyle düşünüyorum. Benim gebelik olduğunda 11. Gün çok net bir ikinci çizgi vardı yani ben onu bile iğne etkisi sanmıştım
Insallah tutmusturr canmmKız benim suan göğüs uçlarım sizliyo bir de karnım yaniyo
Bilmiyorumm canmm vala bu son sansim olmasa tup bebekCanım bence pek belirtiyle alakalı değil ya bence 11. Günden sonra çıkan belirti belirtidir