11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Canlarım selam bugün yine test yaptım ben hiç umudum yokken böyle çıktı daha önce bu markada çıkmamıştı hiç bugün iki tane yaptım aynı anda aynı markadan 5-10dk içerisinde çıktı hemen ikisi de demek ki geç tutundu diyorum ben bi bakar mısınız umutlandım tekrardan yaaaa🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_4277.jpeg
    IMG_4277.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4273.jpeg
    IMG_4273.jpeg
    304,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_4276.jpeg
    IMG_4276.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 44
Canlarım selam bugün yine test yaptım ben hiç umudum yokken böyle çıktı daha önce bu markada çıkmamıştı hiç bugün iki tane yaptım aynı anda aynı markadan demek ki geç tutundu diyorum ben bi bakar mısınız umutlandım tekrardan yaaaa🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Silik bi çizgi var hayırlısı ile kuçağınıza alın 🤲🏻

Kaçıncı gün embriyosu Transfer sonra kaçıncı gün

Ben de 6. Gün başladım ama 2 gündür mahvoldum çıkmadığı için ama geç olsun güç olmasın vardır Rabbimin bir bildiği 🤲🏻🥹
Ya hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🥰 bende kaç gündür yapıyorum hep negatif çıkıyor benimde bugün 6. gün 5. gün embriyosuydu. Umut oldun bana..🤩

Ya hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🥰 bende kaç gündür yapıyorum hep negatif çıkıyor benimde bugün 6. gün 5. gün embriyosuydu. Umut oldun bana..🤩
Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah Rabbim inşallah nasip eder bu kez kucağımıza almayı hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹 İnan ki mahvoldum 2 gündür 6. 7. Gün çıkmadı dedim herhalde yok yani olmadı yine ama bugün tekrar umutlandım perşembeye kadar artık test yapmiycam perşembe test günüm bugün 8. Günüm çift 5. Gün embriyosu benim de inşallah bu kez olur Rabbim güzellikler bahşetsin hepimize 🤲🏻🧿🥹❤️

Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah Rabbim inşallah nasip eder bu kez kucağımıza almayı hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹 İnan ki mahvoldum 2 gündür 6. 7. Gün çıkmadı dedim herhalde yok yani olmadı yine ama bugün tekrar umutlandım perşembeye kadar artık test yapmiycam perşembe test günüm bugün 8. Günüm çift 5. Gün embriyosu benim de inşallah bu kez olur Rabbim güzellikler bahşetsin hepimize 🤲🏻🧿🥹❤️
Amin canım 🤲 hep bu sabırsızlığımızdan oluyor dayanamıyoruz erkenden test yapıyoruz kendimizi yıpratıyoruz ama insan kendine engel olamıyor işte. Rabbim hepimize pozitifleri görüp hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin🤲🤲❤️

Amin canım 🤲 hep bu sabırsızlığımızdan oluyor dayanamıyoruz erkenden test yapıyoruz kendimizi yıpratıyoruz ama insan kendine engel olamıyor işte. Rabbim hepimize pozitifleri görüp hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin🤲🤲❤️
Amin canım inşallah Rabbim ele özendirmesin🤲🏻❤️🧿

X