- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Bende tuvalet sorunu yok çok şükür test günün ne zaman bitiyor2 saat demiyor tuvalet nöbeti tutuyorum doğru düzgün baklagil de yiyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tuvalet sorunu yok çok şükür test günün ne zaman bitiyor2 saat demiyor tuvalet nöbeti tutuyorum doğru düzgün baklagil de yiyemiyorum
Test günüm çarşamba yada cuma biterBende tuvalet sorunu yok çok şükür test günün ne zaman bitiyor
Silik bi çizgi var hayırlısı ile kuçağınıza alınCanlarım selam bugün yine test yaptım ben hiç umudum yokken böyle çıktı daha önce bu markada çıkmamıştı hiç bugün iki tane yaptım aynı anda aynı markadan demek ki geç tutundu diyorum ben bi bakar mısınız umutlandım tekrardan yaaaa
Teşekkür ederim 2 gündür hiç çıkmamıştı çizgi bir tanesinde çıktı ama ertesi gün o markadan yine çıkmamıştı. 5. Gün çift embriyo 8. Gün bugünSilik bi çizgi var hayırlısı ile kuçağınıza alın
Kaçıncı gün embriyosu Transfer sonra kaçıncı gün
Test farkı var evet bazıları hiç çıkarmıyorTeşekkür ederim 2 gündür hiç çıkmamıştı çizgi bir tanesinde çıktı ama ertesi gün o markadan yine çıkmamıştı. 5. Gün çift embriyo 8. Gün bugün
Bu markada da 2 gündür çıkmıyordu bugün ilk defa çıktı mahvoldum ama gerçi kanı görmeden sevinmek istemiyorum Rabbim en iyisini bilir inşallah nasip eder bize de ama çok heyecanlandımTest farkı var evet bazıları hiç çıkarmıyor
Ben 4gün günden başlamıştım çok şükür dün kan testinde görünce bi huh dedimBu markada da 2 gündür çıkmıyordu bugün ilk defa çıktı mahvoldum ama gerçi kanı görmeden sevinmek istemiyorum Rabbim en iyisini bilir inşallah nasip eder bize de ama çok heyecanlandım
Ben de 6. Gün başladım ama 2 gündür mahvoldum çıkmadığı için ama geç olsun güç olmasın vardır Rabbimin bir bildiğiBen 4gün günden başlamıştım
Kanın ne zamanBen de 6. Gün başladım ama 2 gündür mahvoldum çıkmadığı için ama geç olsun güç olmasın vardır Rabbimin bir bildiği
Ya hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kaç gündür yapıyorum hep negatif çıkıyor benimde bugün 6. gün 5. gün embriyosuydu. Umut oldun bana..Ben de 6. Gün başladım ama 2 gündür mahvoldum çıkmadığı için ama geç olsun güç olmasın vardır Rabbimin bir bildiği
Perşembe günü inşallahKanın ne zaman
Ayyy hadi inşallahPerşembe günü inşallah
Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah Rabbim inşallah nasip eder bu kez kucağımıza almayı hepimize İnan ki mahvoldum 2 gündür 6. 7. Gün çıkmadı dedim herhalde yok yani olmadı yine ama bugün tekrar umutlandım perşembeye kadar artık test yapmiycam perşembe test günüm bugün 8. Günüm çift 5. Gün embriyosu benim de inşallah bu kez olur Rabbim güzellikler bahşetsin hepimizeYa hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kaç gündür yapıyorum hep negatif çıkıyor benimde bugün 6. gün 5. gün embriyosuydu. Umut oldun bana..
İnşallah canım benim inşallahAyyy hadi inşallah
Amin canım hep bu sabırsızlığımızdan oluyor dayanamıyoruz erkenden test yapıyoruz kendimizi yıpratıyoruz ama insan kendine engel olamıyor işte. Rabbim hepimize pozitifleri görüp hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinTeşekkür ederim canım benim Amin inşallah Rabbim inşallah nasip eder bu kez kucağımıza almayı hepimize İnan ki mahvoldum 2 gündür 6. 7. Gün çıkmadı dedim herhalde yok yani olmadı yine ama bugün tekrar umutlandım perşembeye kadar artık test yapmiycam perşembe test günüm bugün 8. Günüm çift 5. Gün embriyosu benim de inşallah bu kez olur Rabbim güzellikler bahşetsin hepimize
Amin canım inşallah Rabbim ele özendirmesinAmin canım hep bu sabırsızlığımızdan oluyor dayanamıyoruz erkenden test yapıyoruz kendimizi yıpratıyoruz ama insan kendine engel olamıyor işte. Rabbim hepimize pozitifleri görüp hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Aynı gün olmuşuz sizde son durum nedir ?Merhaba ben 12 Kasım'da saat 11:15 te transfer oldum. 1 adet 2 günlük embriyo. Estrofem, progesstan ve prolutex coraspin ve presnol kullanıyorum.
evet ilaçlardan kaynaklanıyor bence deGaz ilaçlardan ve hareketsizlikten kaynaklı oluyor özellikle progresteronun böyle bir etkisi varmış