Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz aslinda ne izlesek suc bacim drama izlesek uzuluyoz agliyoz o hic olmaz stres iceriyo komedi izlesek gulmekten icimiz disimiza cikar karnimiza agrilar girer macere izlesek heycandan kalbimiz cikar korku desen oyle napsakkiKız yattığım yerden izliyom hiiih falan demedim zaten de urktum
He ya zamanı nasıl geçirecez yoksakiz aslinda ne izlesek suc bacim drama izlesek uzuluyoz agliyoz o hic olmaz stres iceriyo komedi izlesek gulmekten icimiz disimiza cikar karnimiza agrilar girer macere izlesek heycandan kalbimiz cikar korku desen oyle napsakki
eveet yaaa 2 gun oncesinden attigim mesaja emoji koyuyo Rabia gelene kadar sabah olurBence mesajları anca okuyup geliyor
Sen neredesin ki kuzumkiiiiz afyon bana yakin biliyonmu 2 saatlim falam buraya galiba oyleydi bnde aydindayim
Kız bende cidden sorun var bende rüyamda doktora dertleniyordum neden olmadı felan diyehamileydim isteee
Aşılama 9 ovitrelle 11Kızlar herkes bi asilamanin ertesi gununden baslayip sayarak gününü yazsin hele ben başlıyorum
Aşılama 9 ovitrelle 11
Canım çok haklısın 30dan önce önermiyor zaten doktorlar biraz kafandan atmayı dene öyle de çoğunluk oluyormuşiste olmazsa tup bebek yapcazya oyuzden ben 1 yil sonra yapmak istiyom hem bazi sartlar uymadi hemde yasim 24 cnmmm yaaa erken degilmi sence istemiyom yani eger testim pozitif olursa oyle giderim doktora
Emine kos Rabia geldiiiiSen neredesin ki kuzum
Kız bende cidden sorun var bende rüyamda doktora dertleniyordum neden olmadı felan diye
Aşılama 9 ovitrelle 11
Canım çok haklısın 30dan önce önermiyor zaten doktorlar biraz kafandan atmayı dene öyle de çoğunluk oluyormuş
Koşşşş koş kim geldi bir bakEmine kos Rabia geldiiii
Özledik seni kizKoşşşş koş kim geldi bir bak
Kız biz ne negatifler gördük sen yokken baciiim her yaptığım test negatif en son bu akşam bi tribe girmiştim de sonra atiyede korkunca unuttum onuWaww M mehem58 kız geldimmm hiç susmamış konuşmuşsunuz ancak okudum malûm yollardayım gezmelerdeyim, düğünlerdeyim hangi vakit test yapayım dedim ya size ben pazartesi yaparım artık diye yarın akşam evde olurum ama bilmiyorum yiaa negatifleri görünce benim bu aydan beklentim kalmadı zaten Eylül'de İstanbul'a gidiyorum aşılama yapamam Ekim'de bakarız artık
Ahahahajajajaja Atiye öyle ya bende bir gerilmiştim izlediğimde senin negatifi gördüm kanki ama üzmemek için üzerine basmadım hiç hayırlısı olsun belki son anda pozitif olacaz bizKız biz ne negatifler gördük sen yokken baciiim her yaptığım test negatif en son bu akşam bi tribe girmiştim de sonra atiyede korkunca unuttum onu
Kız biz ne negatifler gördük sen yokken baciiim her yaptığım test negatif en son bu akşam bi tribe girmiştim de sonra atiyede korkunca unuttum onu
Oyy gerçekten benim de hep aklımda siz varsınız ne yaptılar test yaptılar mı felan diyeÖzledik seni kiz
İnşallah kankii umudumuz o yönde bu ay hepimiz hamile olsak nolur sankiAhahahajajajaja Atiye öyle ya bende bir gerilmiştim izlediğimde senin negatifi gördüm kanki ama üzmemek için üzerine basmadım hiç hayırlısı olsun belki son anda pozitif olacaz biz
Hiç söyleme yaaa Allahımm çok bişey istemiyoruz yanında sonsuz bizi de sevindirİnşallah kankii umudumuz o yönde bu ay hepimiz hamile olsak nolur sanki