- 16 Ağustos 2024
- 45
- 16
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de kaliyo icinde biraz ama bidaha deneyecek olursaniz yetmez bn 3 kere kullandim kalanlari hep attim her seferinde yeniden aldim hem o igneler tekrar kullanilmaz canm yaa evet maliyeti yuksek ama iste yapcak bisey yok18mm olana kadar 37.5 vurdum dedim son lari yuksek vurdurucak heralde. Simdi baktim tam 600ml geri kalmis. Bide 2.asilamada kullanamazsin derse hem parama uzulurum hem bilsem bi ihtiyaci olana verebilirdim
Evet 300 ml bile yetiyomus bana yada 450 ml aldirabilirdi. Yapacak bisey yok napalimbenim de kaliyo icinde biraz ama bidaha deneyecek olursaniz yetmez bn 3 kere kullandim kalanlari hep attim her seferinde yeniden aldim hem o igneler tekrar kullanilmaz canm yaa evet maliyeti yuksek ama iste yapcak bisey yok
benimki buyduEvet 300 ml bile yetiyomus bana yada 450 ml aldirabilirdi. Yapacak bisey yok napalim
Evet aynibenimki buydu
senin doz dusukmus benim 75diEvet ayni
Evet amacı o ama adet günün gelince bıraktım ben yanlış mı yaptım kiAslinda adeti geciktirdigini degil rahim duvarini kalinlastirma ve olasi dusuk kanamasini onleme amacli oldugunu biliyorum ben progestan in
Yok canım görmedimTestte pozitif görmüş müydün kişiler karışıyor burda hep önce negatif görüp sonra pozitif gören sen miydin
Ay yanlis bilgi vermiyim ama adet olmadan yada dr soylemeden birakmasamiydin acaba canim. Yani ben oyle yapardimEvet amacı o ama adet günün gelince bıraktım ben yanlış mı yaptım ki
Bende 5+2 once 18 mm oldu sonra 21 e ulasti6 gun kullanmistim
12.günde bıraktım canımAy yanlis bilgi vermiyim ama adet olmadan yada dr soylemeden birakmasamiydin acaba canim. Yani ben oyle yapardim
anladim cnm insallah guzel sonuclar aliriz pazartesimi gitcen doktoraBende 5+2 once 18 mm oldu sonra 21 e ulasti
Pazartesi gidicem canim. Pek umutlu degilim acikcasi bakalimanladim cnm insallah guzel sonuclar aliriz pazartesimi gitcen doktora
kendini nasil iyi hissediyosan oyle yap Emineyle bana kalirsa yap deriz bizTest yapmak icin köprüden önce son cikis bitek yarin kaliyor yarin Allahtan esim evde o tutar beni heralde yada birbirimizi gazlar yapariz test hic kestiremiyorum neler olur. Yapmayinca daha mutluyum sanki
napiyosun tatlumAy valla son günler geldikçe biz tuhaflasiyoruz ya cidden hem psikolojik hem de bedenen garip garip şeyler oluyor
kiiiiiiiz sen nasil oyle seyler izlersin hadi korkuda bebegin düştü nolcaaaakAtiyeyi izliyordum da korktum kız sen napıyosun