- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
amin gulum saol hepimizde insallahİnşaallah pozitifi de görürsün canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin gulum saol hepimizde insallahİnşaallah pozitifi de görürsün canımmm
sen yap Emine sana serbestŞuan itibariyle ben de test yapmaktan vazgeçtim kızlar
İnşaallah canım benimAyy inşallah bol pozitifler görmek nasip olsun kuzum hepimize
noldu balimAhahahah güvenemedim bi ya kendime
Kız testi bırak ben bugün çok kötü oldum ya
Kız bir anda iki büklüm kaldım lavabodan çıktım odaya giderken bi kramp girdi elektrik çarpması gibi durdum sonra baktım bisi yok devam ettim sonra bir kramp girdi alt karın tam ortaya iki büklüm oldum bacaklarımı bile uzatamadim suan daha iyiyim ama ara ara ağrı oluyor orda kramp etkisini hissediyorumnoldu balim
hmm bu kadar belirtiyi nasil yasiyonuzz anlamadim cidden insallah bebek vardirda onun belirtisidir cnm dikkat et sen yinede yorma kendiniKız bir anda iki büklüm kaldım lavabodan çıktım odaya giderken bi kramp girdi elektrik çarpması gibi durdum sonra baktım bisi yok devam ettim sonra bir kramp girdi alt karın tam ortaya iki büklüm oldum bacaklarımı bile uzatamadim suan daha iyiyim ama ara ara ağrı oluyor orda kramp etkisini hissediyorum
İnşallah bebektir yoksa ben hiç anlam veremedim bu yaşadığımahmm bu kadar belirtiyi nasil yasiyonuzz anlamadim cidden insallah bebek vardirda onun belirtisidir cnm dikkat et sen yinede yorma kendini
benimde onceki asilamalarim oyleydi cok agrili geciyodu bunda da hic bisey yok iyimi kotumu bilemedimİnşallah bebektir yoksa ben hiç anlam veremedim bu yaşadığıma
Şu günler geçip bi netlesseydi var ya da yokbenimde onceki asilamalarim oyleydi cok agrili geciyodu bunda da hic bisey yok iyimi kotumu bilemedim
cok yorucu bir surec demi hem ruhen hem bedenen ne diyim Allah buyuk bklmŞu günler geçip bi netlesseydi var ya da yok
Inanki böyle bilinmezlikle ve her an beklenmedik bi sey olarak geçince daha çok yıpraniyor insan
Kizlarr bacak arisi ineden mi olurr ?
Ay yazamadım sanırım canım benimde çok oldu iğne etkisi galibaKizlarr bacak arisi ineden mi olurr ??
Ayy bende bilmiyorumm sol ust bacam cok armaya basladiAy yazamadım sanırım canım benimde çok oldu iğne etkisi galiba
Benim de oluyordu canım bacak ağrılarımKizlarr bacak arisi ineden mi olurr ??
Benimde ilk 4 gün bacaklarım ağrıyordu baya baya. İğnedendir canım sıkma canını.Ayy bende bilmiyorumm sol ust bacam cok armaya basladi