- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
bu yalanci pozitif cnm kii insallah gerceginide goruruz sen yaptinmi hic testen azından silik bir gebelik testi sonucun var biz onu bile göremedik daha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yalanci pozitif cnm kii insallah gerceginide goruruz sen yaptinmi hic testen azından silik bir gebelik testi sonucun var biz onu bile göremedik daha :)
Harbiden silik bile pozitif görmek nasip olmadı banada yaen azından silik bir gebelik testi sonucun var biz onu bile göremedik daha :)
Alah iyiliginizi versin igne oHarbiden silik bile pozitif görmek nasip olmadı banada ya
insallah cnm insallah testler 20 tl olmus kizlar 6 tane aldim ve benim progestanin recetesinin gunu gecmis tekrar doktoruma gitmemek icin recetesiz aldim vallahi oda 350 tlmiys yuh dedim yaniKız olsunn gerçeğide olacak inşallah
Bende erken olanı 75 gbi biseye almıştıminsallah cnm insallah testler 20 tl olmus kizlar 6 tane aldim ve benim progestanin recetesinin gunu gecmis tekrar doktoruma gitmemek icin recetesiz aldim vallahi oda 350 tlmiys yuh dedim yani
evet cnm yapmiycam ya baska sonrasi malum baya stresli oluyoCanım evet ben de gördüm silik çizgiyi yeni yeni geçiyor iğnenin etkisi
erken alsaydim herhalde direk net bir sekilde pozitif cikardiBende erken olanı 75 gbi biseye almıştım
Evet sebepsiz infertilite sadece eşimde sperm morfolojisi çıktı değeri 3.tü ahhhh baştan kısaca anlatayım 7 yılık evliyim 5 yıl sonra çocuk düşündüm ve dener demez 3 ay hamile kaldım ama gelişimi olmadı kürtaj oldumNe kadar süredir deniyorsun bilmiyorum ki kuzum? Yaşın kaç ve ne kadar süredir deniyorsunuz? Sebepsiz infertilite mi?
Ay almayın bundan sonra ön uyarıcı olarak hayatıma devam edicemannem kardeşim teyzem den bide azar yedim neden erken yaptın kafan kariscak diye annemde hemşire sizi kırmamak için kanda yapcam ikna olun diye dedimerken alsaydim herhalde direk net bir sekilde pozitif cikardi
Evet sebepsiz infertilite sadece eşimde sperm morfolojisi çıktı değeri 3.tü ahhhh baştan kısaca anlatayım 7 yılık evliyim 5 yıl sonra çocuk düşündüm ve dener demez 3 ay hamile kaldım ama gelişimi olmadı kürtaj oldum
Şimdi 1 yıldır olmur 2 aydır tedavi görüyorum klomenle 4 tane sağlıklı yumurtam oluşuyor ama hamile kalamıyorum doktor bu ayda adet olursan rahim filmi çektirip aşilma yapcaz dedi ama benim kafam alak Bulak
yapmayalim kizlar cidden etkileniyoz sonra Allah yardimcimiz olsun insallah guzel haberler alirix hep beraberAy almayın bundan sonra ön uyarıcı olarak hayatıma devam edicemannem kardeşim teyzem den bide azar yedim neden erken yaptın kafan kariscak diye annemde hemşire sizi kırmamak için kanda yapcam ikna olun diye dedim
Kız ben dün yaptım iğne etkisine bakmak için 3.gündü gram olsun silik çıkmaz mı bembeyazdı onu bile göremedim valla inşallah koyulaşır gittikçe bu silik çizgi :)bn daha net goruyom elimdeyken fotografta silik cikti kizlar benim igne etkisi tam gecmemis
yok artik ciddenmiii 3.gunden etkisi gecermi yaaaaKız ben dün yaptım iğne etkisine bakmak için 3.gündü gram olsun silik çıkmaz mı bembeyazdı onu bile göremedim valla inşallah koyulaşır gittikçe bu silik çizgi :)
Canım 3.gun erken bencede acaba testmi hataliydi ki yaKız ben dün yaptım iğne etkisine bakmak için 3.gündü gram olsun silik çıkmaz mı bembeyazdı onu bile göremedim valla inşallah koyulaşır gittikçe bu silik çizgi :)
İnşaallah pozitifi de görürsün canımmmbn daha net goruyom elimdeyken fotografta silik cikti kizlar benim igne etkisi tam gecmemis
Bana daHarbiden silik bile pozitif görmek nasip olmadı banada ya
Ayy inşallah bol pozitifler görmek nasip olsun kuzum hepimizeBana da