- 17 Şubat 2020
- 256
- 175
Canım psikolojik olabilir ama olmayabilir de gerçekten çok benziyor çünküBelirti olarak göğüs hassasiyeti bel ağrısı adet olacak gibi hislerim var acaba psikolojik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım psikolojik olabilir ama olmayabilir de gerçekten çok benziyor çünküBelirti olarak göğüs hassasiyeti bel ağrısı adet olacak gibi hislerim var acaba psikolojik mi
Benim de öyle hayırlısı bakalımaynen cnm
niye oyle diyon yapsaydi ya Allahim kendimden cok sizleri merak ediyom vallahi2 gün daha bekle canım aşılama 10. Günün olur daha iyi olabilir
Kız sorma içimdeki enerjiyi aklımdaki düşünceyi hiiic tutamam ben karşımdakine ne düşündüğümü o an hemen söylemem lazım bire bir aklıma bi sey geldiğinde o an yaparım hiiic düşünmem önünü arkasiniOğlak akrep ama seni biraz tahmin etmiştim enerjinden belli maşallah
Ben de öyle dusundum silik testlerden sonra negatif görünce yıkılacam muhtemelen2 gün daha bekle canım aşılama 10. Günün olur daha iyi olabilir
Olumlu düşün tatliıimBen de öyle dusundum silik testlerden sonra negatif görünce yıkılacam muhtemelen
Ahahahajaj biraz da öyle olmak lazım geliyor benceKız sorma içimdeki enerjiyi aklımdaki düşünceyi hiiic tutamam ben karşımdakine ne düşündüğümü o an hemen söylemem lazım bire bir aklıma bi sey geldiğinde o an yaparım hiiic düşünmem önünü arkasini
E hadi tamam o zaman bi bugün yap kız kirmizicilek00 bi de 2 gün sonra yap sonuçta bu betaya 2gunde bir bakiyler kankimi mi kiracamniye oyle diyon yapsaydi ya Allahim kendimden cok sizleri merak ediyom vallahi
Bazen kötü oluyor ay niye dedimki simdi bunu diyorum çocuk konusunda yapamiyonuz mu diyen birine demiştim yapamıyoz gel yanımızda dur da anlat diyeAhahahajaj biraz da öyle olmak lazım geliyor bence
Moralini yüksek tut canım hiç bişey belli değil daha. Burada bi başlıkta okumuştum galiba bi kadın test günü test yapmış negatif bir hafta sonra adet olmayınca kan vermiş pozitif çıkmış. Gerçekten Allah ol dediyse olacaktırBen de öyle dusundum silik testlerden sonra negatif görünce yıkılacam muhtemelen
bnde alayim bari test gaza geliyom valla yarin bndr alayimE hadi tamam o zaman bi bugün yap kız kirmizicilek00 bi de 2 gün sonra yap sonuçta bu betaya 2gunde bir bakiyler kankimi mi kiracam
Ahahajajajaja Allah'ım noluuurrr birisine şöyle bişey diyebilsem helal kız sana valla haketmiş. Bana neler neler söylediler de hiç bişey diyemedim. Birinci derece canım kanım annem bile bi çocuk yapmayı beceremiyorsun demişti ne çok zoruma gitmiştiBazen kötü oluyor ay niye dedimki simdi bunu diyorum çocuk konusunda yapamiyonuz mu diyen birine demiştim yapamıyoz gel yanımızda dur da anlat diye
Evet ben de çok gördüm öyle örnek geç döllenme ihtimali falan da varMoralini yüksek tut canım hiç bişey belli değil daha. Burada bi başlıkta okumuştum galiba bi kadın test günü test yapmış negatif bir hafta sonra adet olmayınca kan vermiş pozitif çıkmış. Gerçekten Allah ol dediyse olacaktır
Al kız albnde alayim bari test gaza geliyom valla yarin bndr alayim
ignenin etkisi gecmediyse yalanci pozitifi bari goreyimAl kız al
Hiiih kız hele valla annemle çok dalasiyorum huyumu bildiği ve beni konuşturmak istediği için damarıma basıyor söylüyorum gülüyor karşımda mahsus yapıyor kadınAhahajajajaja Allah'ım noluuurrr birisine şöyle bişey diyebilsem helal kız sana valla haketmiş. Bana neler neler söylediler de hiç bişey diyemedim. Birinci derece canım kanım annem bile bi çocuk yapmayı beceremiyorsun demişti ne çok zoruma gitmişti
Özelde de rapor çıkıyor diye umutlanmıştımKızlar günaydın takip ediyordum ama maalesef dün bildirimler düşmemiş şimdi hepsini toplu okudum cevap vereyim bazılarına. Özelde rapor olmuyor bizim burada ama belki sigorta yada çalıştığın yer ile hastane anlaşmalı olunca indirim oluyor.
Canım ben klinikte yaptırdım 12.500 TL sadece aşılama 3750 TL ganol f 900 TL çatlatma iğnesi için ödeme yaptım hapları takviyeleri söylemiyorum bile
Yok canım bildiğim kadarıyla çıkmıyorÖzelde de rapor çıkıyor diye umutlanmıştım