- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
ovulasyon testinde yumurtlama gibi cikiyomus sanirim hamilelik varsa eger ama adete bir kac gun kala yapcan onuOvulasyon testi olayına ne diyorsunuz öyle gebelik anlaşılır mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovulasyon testinde yumurtlama gibi cikiyomus sanirim hamilelik varsa eger ama adete bir kac gun kala yapcan onuOvulasyon testi olayına ne diyorsunuz öyle gebelik anlaşılır mı sizce
Canım gebe kalabilmek için bi ay denedim ben onu ulan hiç mi anlamaz bi insan inan hiç anlamadım ben onun mantığını habore her gün pozitiftiOvulasyon testi olayına ne diyorsunuz öyle gebelik anlaşılır mı sizce
yuuuhErken gebelik eczanede 75-100 arası canım
Ben onu beceremedim yaa diyo ki 2 saat sıvı almadığın ama sabah ilk idrarını yaptıktan sonra felan filan olmadı ysniOvulasyon testi olayına ne diyorsunuz öyle gebelik anlaşılır mı sizce
Benim 5 gün var aşırı derecede silik ciktiiovulasyon testinde yumurtlama gibi cikiyomus sanirim hamilelik varsa eger ama adete bir kac gun kala yapcan on
Ajajajajaja buna sesli güldüm yemin ederim pozitif kotamızı orada doldurdukCanım gebe kalabilmek için bi ay denedim ben onu ulan hiç mi anlamaz bi insan inan hiç anlamadım ben onun mantığını habore her gün pozitifti
Gel canım beklerim burda gebelik testi de 50 TLBen Adana'ya geliyom ya herşey ucuz ve özelde rapor çıkıyor kuzum valla bilemedim ben hiç duymadım belki vardır arkadaş sorsun ben kliniğe gidiyorum orada hiç bir türlü olmuyor
Maalesef burada öyle
Ahahahajaj kız Allah seni yiaaa cidden uygun kazıklanıyorum hissi oluşuyor bendeGel canım beklerim burda gebelik testi de 50 TL
Sonuç alırsın bence canım ama geç döllenme olursa belki göstermezKızlar merhaba ovitralle 11 aşılama 9.gunum bende erken gebelik testi aldım ama cuma yapmayı düşünüyorum beni şuan herşey durtuyo ama yapamicam zaten bende korkuyorum su negatifi görmekten cuma 11.gunum oluyor erken gebelikte bir sonuç alirmiyim sizce
hmmm sen bosver onu bn yapmistim burda yapanlari gorunce direk aninda pozitif cikmisti acaba tekrarmi yumurtluyom diye hamile olabilirsin falan dediler adet olmustum adete 2 gun kala yapmistim hatta sevinmistim hamilemiyim acaba diye cunku baya net cikmisti yani yumurtlama gibi sonrasi husran hic takilma bunlara bizzat yasadim yani onu takipda strese girme lutfenBenim 5 gün var aşırı derecede silik ciktii
Valla yaaAjajajajaja buna sesli güldüm yemin ederim pozitif kotamızı orada doldurduk
Kız biz de 50tlye almışız ama cubuktuGel canım beklerim burda gebelik testi de 50 TL
kiiiiiiiz nasil yapmazsiiin sen o testiiiKızlar merhaba ovitralle 11 aşılama 9.gunum bende erken gebelik testi aldım ama cuma yapmayı düşünüyorum beni şuan herşey durtuyo ama yapamicam zaten bende korkuyorum su negatifi görmekten cuma 11.gunum oluyor erken gebelikte bir sonuç alirmiyim sizce
Aslında doktor direk pazartesi kanda bak dedi ama ben test aldım ne olur ne olmaz belkide direk pazartesi kan veririm sağol canımSonuç alırsın bence canım ama geç döllenme olursa belki göstermez
Yok benim dediğim büyük olanlar varya ondan ekliyorum fotoğrafValla yaa
Kız biz de 50tlye almışız ama cubuktu
Bana alırsın gibi geldiKızlar merhaba ovitralle 11 aşılama 9.gunum bende erken gebelik testi aldım ama cuma yapmayı düşünüyorum beni şuan herşey durtuyo ama yapamicam zaten bende korkuyorum su negatifi görmekten cuma 11.gunum oluyor erken gebelikte bir sonuç alirmiyim sizce
Ama buna da katılıyorumSonuç alırsın bence canım ama geç döllenme olursa belki göstermez
Aynen onu da biliyorum productor iyi bi testYok benim dediğim büyük olanlar varya ondan ekliyorum fotoğraf
napalim alcaz artikMaalesef burada öyle