11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Yani 2 gündür genelde uzanıyorm ama yemeğimi falan yaptım yavaş yavaş full yatmadm kabak çekirdeği tüketiyorm olumlu etkisi çokmuş bakalm hayırlısı olsun inşallah
Benim doktorum bana rutin hayatına devam et dedi. Sadece çok ağır kaldırma, zıplama kolu çok aşırı yukarı kaldırma dedi. En önemli şey seni kötü hissettirecek ortamdan uzak dur dedi. Yürüyüş yap, ev işini yap dedi. Kan dolaşımı olması lazım. Bol bol su iç, ilacını aksatma ve enfeksiyon kapma dedi. Normal bir süreç gibi hayatıma devam ettim. Şuan 7 haftalık ikizlerim 🤗 hiç belirtim yoktu. Üzülmüştüm. Sonradan farkettim gece defalarca tuvalete çıkıyorum, nefes alıp verisim hızlandı. Belki de belirti bunlardı. Rabbim bu kadar emek veren ve isteyen herkese nasip etsin. Süreci çok rahat ve sağlıklı atlatıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏

Benim doktorum bana rutin hayatına devam et dedi. Sadece çok ağır kaldırma, zıplama kolu çok aşırı yukarı kaldırma dedi. En önemli şey seni kötü hissettirecek ortamdan uzak dur dedi. Yürüyüş yap, ev işini yap dedi. Kan dolaşımı olması lazım. Bol bol su iç, ilacını aksatma ve enfeksiyon kapma dedi. Normal bir süreç gibi hayatıma devam ettim. Şuan 7 haftalık ikizlerim 🤗 hiç belirtim yoktu. Üzülmüştüm. Sonradan farkettim gece defalarca tuvalete çıkıyorum, nefes alıp verisim hızlandı. Belki de belirti bunlardı. Rabbim bu kadar emek veren ve isteyen herkese nasip etsin. Süreci çok rahat ve sağlıklı atlatıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏
Amin canım inşallah Allah bakabilecek herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar karın ağrınız var mı? Benim 6. Gün. İlk günden itibaren kasıklarımda hep ağrı var
Bugün 3. Günün transfer harici sabahtan her sol kasıkta batma ağrı var acı eşiğim düşüktür o yüzden ağrıları daha fazla hissediyorum özellikle solda daha çok ağrım oluyor sağda bazen oluyor sol bugün bayağı ağrı arttı ya

bende arada kasık ağrısı oluyor ama çok hafif gıdıklanıyor gibi ama belim çok ağrıyordu bugün geçti ama bence yatmaktan ağrıyor birde ilaçlardan çok çabuk yoruluyorum bir günü daha yarıladık kızlar hadi bakalımmm

Ben 9 kasımda 3. Gün taze 2 embriyo transfer oldum bugün 4. Gün test günüm 21 kasım hafıf kasık ağrısı bol bel agrısı var yaş 41 umarım Rabbim hepımızın kucağını doldursun
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. 37 yaş üzeri için genelde pgt istiyorlar size önerildi mi acaba merak ettim Ben de 39 yaş olduğum için önerdiler. Daha önceki transferlerim 5. Gün olmasına rağmen hiçbiri tutmadı.

bende arada kasık ağrısı oluyor ama çok hafif gıdıklanıyor gibi ama belim çok ağrıyordu bugün geçti ama bence yatmaktan ağrıyor birde ilaçlardan çok çabuk yoruluyorum bir günü daha yarıladık kızlar hadi bakalımmm
Benim de bugün solda ağrı var ya inşallah tutunuyordur bebişlerimiz 🤲🏻👼🏻👼🏻

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. 37 yaş üzeri için genelde pgt istiyorlar size önerildi mi acaba merak ettim Ben de 39 yaş olduğum için önerdiler. Daha önceki transferlerim 5. Gün olmasına rağmen hiçbiri tutmadı.
Hayır benım 4 yumurta toplandı 2 si 1. Kalite dediler ve 9 kasımda 2 tane 3. Gün embriyosu tranafer edildi benım tüplerin bağlı 13 yasında oğlum var ona doğum yaparken bağlanmıstı bakalım şimdi beklıyorum sanırım erken gebelik testi yarın denesem diyorum cıkarmı

X