- 10 Haziran 2024
- 117
- 33
Teşekkürler bilgi için canımYok canım bildiğim kadarıyla çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bilgi için canımYok canım bildiğim kadarıyla çıkmıyor
Valla sırf onun için bile benimde yapasım var ama kendime dur diyorumignenin etkisi gecmediyse yalanci pozitifi bari goreyim
Ayneeennn böyle daha katlanılır oluyor bence süreçGör kız yalnız biz üçümüz iyi gaz veriyoz ha kendimize rabia96 Waww
Sizi sevdim ay içimde size karşı akan bi enerji var doğru söylüyorsun zaman geçmek bilmiyorAyneeennn böyle daha katlanılır oluyor bence süreç
Yap yap sen de yap ben dün yaptım bak içimde kalacağına yaptım kurtuldum güya kopkoyu iki çizgi gorecektim bak simdi Waww yapacam ben de dedi hadi bakalım sira sendeValla sırf onun için bile benimde yapasım var ama kendime dur diyorum
kaset testmi aliyonuz kizlar siz yoksa erken gebelik testimiValla sırf onun için bile benimde yapasım var ama kendime dur diyorum
Ahhahs anlastik kızlar bugün alip yaparım atarım burayaE hadi tamam o zaman bi bugün yap kız kirmizicilek00 bi de 2 gün sonra yap sonuçta bu betaya 2gunde bir bakiyler kankimi mi kiracam
Ayy bende sizi sevdim valla birde aynı şeyleri yaşadığımız için daha yakın hissediyoruzSizi sevdim ay içimde size karşı akan bi enerji var doğru söylüyorsun zaman geçmek bilmiyor
hep senin yuzunden olduYap yap sen de yap ben dün yaptım bak içimde kalacağına yaptım kurtuldum güya kopkoyu iki çizgi gorecektim bak simdi Waww yapacam ben de dedi hadi bakalım sira sende
bekliyoz cnm heycanla bnde yarin alcamAhhahs anlastik kızlar bugün alip yaparım atarım buraya
Hadi bekliyoruz tatlım aha bak bugün de bulduk kendimizeAhhahs anlastik kızlar bugün alip yaparım atarım buraya
Ben internetten toplu erken gebelik testi alıyorum uyguna geliyor baya prdoctur muydu neydi markası ondankaset testmi aliyonuz kizlar siz yoksa erken gebelik testimi
Kizlar adanada çıkıyor bence hastanenize sorun. Biz bilmiyorduk kendileri söyledi rapor cikarticaz diyeYok canım bildiğim kadarıyla çıkmıyor
Tamam ben cuma yapsamYap yap sen de yap ben dün yaptım bak içimde kalacağına yaptım kurtuldum güya kopkoyu iki çizgi gorecektim bak simdi Waww yapacam ben de dedi hadi bakalım sira sende
Ovulasyon testi olayına ne diyorsunuz öyle gebelik anlaşılır mı sizceHadi bekliyoruz tatlım aha bak bugün de bulduk kendimize
oylemi bn eczaneden alicam en son 15 tlydi bklm simdi kac kat arttiBen internetten toplu erken gebelik testi alıyorum uyguna geliyor baya prdoctur muydu neydi markası ondan
Ben Adana'ya geliyom ya herşey ucuz ve özelde rapor çıkıyor kuzum valla bilemedim ben hiç duymadım belki vardır arkadaş sorsun ben kliniğe gidiyorum orada hiç bir türlü olmuyorKizlar adanada çıkıyor bence hastanenize sorun. Biz bilmiyorduk kendileri söyledi rapor cikarticaz diye
Kaset istemiştim ama her zamanki aldığımız kaset test çubuk forma dönmüş görünce şaşırdım fotoyu atmistimya oylekaset testmi aliyonuz kizlar siz yoksa erken gebelik testimi
Doğru diyorsunAyy bende sizi sevdim valla birde aynı şeyleri yaşadığımız için daha yakın hissediyoruz
Vallah ben bir şey etmemişem ne yaptıysam kendime yaptım anam siz heveslendiniz test açılışı yaptım ben sadecehep senin yuzunden oldu
Erken gebelik eczanede 75-100 arası canımoylemi bn eczaneden alicam en son 15 tlydi bklm simdi kac kat artti
Sen nasıl istersen sekerimmTamam ben cuma yapsam