Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin etkisi geçiyor canım önce pozitif sonra negatif çıkmışUsttekini dün , alttakini bugün yaptım daha silik çıktı
Bana da öyle geldiİğnenin etkisi geçiyor canım önce pozitif sonra negatif çıkmış
catlatma ignesinin 10.gunu olmus oluyo yani bgn kesin sonuc icin 12.gun test yapiliyo ama 10.11. gunde yapip dogru sonuc alanda var cnm sen testini hergun tekrarla olurmu bk bklm silik cizgi kaybolcakmi yoksa iyice netlescekmi yaptikca bizimlede paylasirsan sevinirizUsttekini dün , alttakini bugün yaptım daha silik çıktı
Moral bozmak yok asıl o negatiften sonra pozotifi görürsen harikkaaaaBana da öyle geldi
Heyecanla bekliyoruuuzcatlatma ignesinin 10.gunu olmus oluyo yani bgn kesin sonuc icin 12.gun test yapiliyo ama 10.11. gunde yapip dogru sonuc alanda var cnm sen testini hergun tekrarla olurmu bk bklm silik cizgi kaybolcakmi yoksa iyice netlescekmi yaptikca bizimlede paylasirsan seviniriz
vallahi ben esime sunu alda suraya koy derken herhalde 9 kere tekrarliyom evde o kadar insan var banami diyon diyo bnde trio atiyom yarin bi kaklimde gor sen diyom hic bisey yapmiyon diyom he tm sus sus koyayim diyoAhahahah kız Allah iyiliğini versin öyle ol tabi ben de az önce karnımı tutarak oturmuştum eşim diyoki daha hamile değilken böyleysen hamile olduğunda vay halimize diyor birazdan evi temizleyecek kendisi
Ahahahahahvallahi ben esime sunu alda suraya koy derken herhalde 9 kere tekrarliyom evde o kadar insan var banami diyon diyo bnde trio atiyom yarin bi kaklimde gor sen diyom hic bisey yapmiyon diyom he tm sus sus koyayim diyo
ya bu fitili koyup yarim saat uzandiktan sonra bi kalkiyom tuvalete gitmek icin bi bakiyom camasirim bembeyaz acaba hepsi disariyami geliyo geri anlamadim senin oluyomu oyleAhahahahah
Benimki de öyle yapar normalde ben o yüzden kimseyi istemedim yanıma bi eşim bi ben varız yemek falan yapıyorum ama ağır işlerin tümü eşimde oh iyi oldu geçen bi ev süpürdü öldüm bittim diyor hemen
Ben bir saate yakın yatıyorum canım bir de hemen tuvalete gitme bekle. Benim de çamaşırım beyaz oluyor ama fitili koyduktan 3 4 saat sonra oluyorya bu fitili koyup yarim saat uzandiktan sonra bi kalkiyom tuvalete gitmek icin bi bakiyom camasirim bembeyaz acaba hepsi disariyami geliyo geri anlamadim senin oluyomu oyle
Kızlar doktor bana fitil falan vermedi hatta günlük hayatına devam et dedi şimdi de temizlik yapicam siz o kadar dikkat ediyo musunuz grcektenBen bir saate yakın yatıyorum canım bir de hemen tuvalete gitme bekle. Benim de çamaşırım beyaz oluyor ama fitili koyduktan 3 4 saat sonra oluyor
hmm bende 1 saat yatim mademBen bir saate yakın yatıyorum canım bir de hemen tuvalete gitme bekle. Benim de çamaşırım beyaz oluyor ama fitili koyduktan 3 4 saat sonra oluyor
bizede oyle dedi cnm da iste bu benim 3.oldugu icin oncekilerde cok dikkat etmedim bu son oldugu icin dikkat ediyom bn isteKızlar doktor bana fitil falan vermedi hatta günlük hayatına devam et dedi şimdi de temizlik yapicam siz o kadar dikkat ediyo musunuz grcekten
Günlük hayatına devam et dedi ama temizlik yapma dedi canım bana özellikle de süpürge kullanmaKızlar doktor bana fitil falan vermedi hatta günlük hayatına devam et dedi şimdi de temizlik yapicam siz o kadar dikkat ediyo musunuz grcekten
Anladım canım inşallah hayırlısı ile tutar sonra tüp bebek mi yapacaksinizbizede oyle dedi cnm da iste bu benim 3.oldugu icin oncekilerde cok dikkat etmedim bu son oldugu icin dikkat ediyom bn iste