Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunlerde gecmiyo kizGece uyumadan önce benim de bacak ağrım oldu sonra sızmışım.
Canım onu bilemedim ama şöyle soyleyim doktorla konuştuğumda bana gunde 3 defa fitil olarak almamı 8 saat arayla olmasını söyledi ben de o yüzden alarm kurdum sabah 8de 16da ve 24te kullanıyorum5.günden merhaba herkese. Benım uyurken sağa sola döndüğümde , yürürken evin içinde, bide uzanırken ağrıyor kasıklarım. Ciddi bir ağrı değil ama hissediyorum.
Bide şunu sorayım size doktor bana günde 4 adet progestan verdi ben özellikle onun için uyanıp almıyorum. 10,11 gibi uyanıyorum geç uyuduğum için . Uyandığımda bir bardak suyla aç karına içiyorum ilkini çünkü uyanır uyanmaz bıseyler asla yiyemem.
Diğerlerini de güne bölüyorum işte. Bunun zararı olur mu ya saat mı kursam
Benim 4 bende 6 saatte bir kurayım saati bariCanım onu bilemedim ama şöyle soyleyim doktorla konuştuğumda bana gunde 3 defa fitil olarak almamı 8 saat arayla olmasını söyledi ben de o yüzden alarm kurdum sabah 8de 16da ve 24te kullanıyorum
Bana o sekilde anlattığı için böyle yapiyorum
Hissediyorlar yaYa konudan bağımsız benim dünya tatlısı bi kedim var o kadar akıllı ki küçükken de hep gelirdi böyle karnıma uyumaya ama büyüyünce bıraktı o huyunu. Hasta olduğumda gelirdi ben iyileşene kadar. Ve inanır mısınız aşılamanın ilk gününden beri dibimden ayrılmıyor. Sürekli karnıma çıkıp mırlanıp uyuyor. Özellikle kasıklarıma doğru kendini süzüp bırakıyor sanki biliyor
Eki Görüntüle 3465066
tok karnami icmen gerekiyomus5.günden merhaba herkese. Benım uyurken sağa sola döndüğümde , yürürken evin içinde, bide uzanırken ağrıyor kasıklarım. Ciddi bir ağrı değil ama hissediyorum.
Bide şunu sorayım size doktor bana günde 4 adet progestan verdi ben özellikle onun için uyanıp almıyorum. 10,11 gibi uyanıyorum geç uyuduğum için . Uyandığımda bir bardak suyla aç karına içiyorum ilkini çünkü uyanır uyanmaz bıseyler asla yiyemem.
Diğerlerini de güne bölüyorum işte. Bunun zararı olur mu ya saat mı kursam
aaa ciddimisiiin cok etkilendim vallahi insallah dedigin gibidirYa konudan bağımsız benim dünya tatlısı bi kedim var o kadar akıllı ki küçükken de hep gelirdi böyle karnıma uyumaya ama büyüyünce bıraktı o huyunu. Hasta olduğumda gelirdi ben iyileşene kadar. Ve inanır mısınız aşılamanın ilk gününden beri dibimden ayrılmıyor. Sürekli karnıma çıkıp mırlanıp uyuyor. Özellikle kasıklarıma doğru kendini süzüp bırakıyor sanki biliyor
Eki Görüntüle 3465066
insallah bebek belirtileridir bunlarKızlaaar anlık durum bildiriyorum karnımda batma belimden yukarı doğru ağrı ve babacklarimda ağrı hissediyorum
benimde oyle oluyo isteİnşallah yaa bi geliyo bi gidiyo dengem şaştı
hangisini yeni yaptin cnm usttekimi yeni alttakimiKızlar merhaba ben 4 agustos pazar çatlatma iğnesi, 6 Ağustos salı günü aşılama oldum. Regle 6 gün var dayanamadım erken test yaptım çok ama çok silik çizgi var. Sizce çatlatma ignesinden mıdır?
Canım testi her gün yapKızlar merhaba ben 4 agustos pazar çatlatma iğnesi, 6 Ağustos salı günü aşılama oldum. Regle 6 gün var dayanamadım erken test yaptım çok ama çok silik çizgi var. Sizce çatlatma ignesinden mıdır?
Usttekini dün , alttakini bugün yaptım daha silik çıktıhangisini yeni yaptin cnm usttekimi yeni alttakimi