- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 29
Anladım canım peki sizin ilk aşılama miGünlük hayatına devam et dedi ama temizlik yapma dedi canım bana özellikle de süpürge kullanma
Progestan fitil verdi tutunmasi ve rahmi hazırlamak icinmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım peki sizin ilk aşılama miGünlük hayatına devam et dedi ama temizlik yapma dedi canım bana özellikle de süpürge kullanma
Progestan fitil verdi tutunmasi ve rahmi hazırlamak icinmis
1 yil sonra basliycaz ona tabi insallah olurda hic ugrasmayizAnladım canım inşallah hayırlısı ile tutar sonra tüp bebek mi yapacaksiniz
Bi de siz hangi gün aşılama oldunuz acabatemizlik yapmakda su sekilde yani en fazla evi toparlarsin supurge falan tutmam yani surekli ayakta duracak bir islede ugrasmam agir seylere yanaşmazsin yani
Yaa neden 1 yıl bekliyorsunuz peki özel değilse, bi de kaç senedir istiyosunuz1 yil sonra basliycaz ona tabi insallah olurda hic ugrasmayiz
cuma gunu oldum cnm 5.gun bgnBi de siz hangi gün aşılama oldunuz acaba
sartlar uymadi diyelim 6 yillik bir ugrasimiz var malesef sizin pekiYaa neden 1 yıl bekliyorsunuz peki özel değilse, bi de kaç senedir istiyosunuz
Evet canım ilk aşılamaAnladım canım peki sizin ilk aşılama mi
Anladım canım Allah tez zamanda hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Biz 2 yıldır istiyoruz olmayınca ilk kez aşılama yaptırdık, eğer olmaz ise 1 kez daha aşılama yaparız dedi doktorum. Sonra tüp bebek ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz da bebiş sahibi olurz hepimizsartlar uymadi diyelim 6 yillik bir ugrasimiz var malesef sizin peki
amiiiiin cnm insallah yasin kacAnladım canım Allah tez zamanda hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Biz 2 yıldır istiyoruz olmayınca ilk kez aşılama yaptırdık, eğer olmaz ise 1 kez daha aşılama yaparız dedi doktorum. Sonra tüp bebek ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz da bebiş sahibi olurz hepimiz
28 seninamiiiiin cnm insallah yasin kac
Aynı durumdayız benim de 2 yıl olmayınca bu ay tedaviye başladımAnladım canım Allah tez zamanda hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Biz 2 yıldır istiyoruz olmayınca ilk kez aşılama yaptırdık, eğer olmaz ise 1 kez daha aşılama yaparız dedi doktorum. Sonra tüp bebek ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz da bebiş sahibi olurz hepimiz
Ay hiç umitlenmek istemiyorum ama sanki böyle adet olacakmış gibiyim.ve hep halsizlik var ama tutma şansının düşük olduğunu biliyorumAynı durumdayız benim de 2 yıl olmayınca bu ay tedaviye başladım
Asilamanin 12 13. Günü çıkar bence kaçıncı gundesinAy hiç umitlenmek istemiyorum ama sanki böyle adet olacakmış gibiyim.ve hep halsizlik var ama tutma şansının düşük olduğunu biliyorum
Sizce kanda en erken ne zaman cikar
bnde 24 cnm28 senin
yap bklm yalanci pozitifi gormek belkj sana ilham verirIyi yapmissin canım
Ben bugün bi test yapacam bakalım ilaç etkisi olacak biliyorum ama olsun