- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
bn hic bisey dusunemiyom cnm ne moddayim oda belirsizAyy bilmiyorum biraz tedirginim biraz heycanli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn hic bisey dusunemiyom cnm ne moddayim oda belirsizAyy bilmiyorum biraz tedirginim biraz heycanli
Tamam canım teşekkür ederizkizlar bu arada şunuda soylemek istedim arada bir incir yiyin meyveleriniz arasinda incirde bulundurun rahim icin incir cok faydali biliyosunuzdur bn Aydin'da yasadigim icin bolca tuketiyorum kurusundan ve tazesinden
Tamam canım teşekkür ederiz
valla yatmaktan belim tutuldu yarim saat yuruyus yapip geldimNasıl gidiyor kızlar ne var ne yok
Günaydın canım peki ovitrelleden kaç gün sonra adet oluyorsunOlabilirsin canım bende senin gibiyim adet olmam zor iğne sonrası kendi kendine başladı
ne bilim yaa bitane arkadasim var asilama ile hamile kaldi ondan sonra bn denedim iste ilk asilamami sonra benimki tutmayinca baya bi kizdi bana sen hic yatmadinda kalktinda is yaptin falan bnde bu sefer tm hic kalkmiycam dedim o yuzden yatiyom iste ama aksamlari yarim daat yuruyus yapcamO kadar yatmana gerek yok bence canım ya
Ay böyle aşılama ile hamile kalan duyunca çok mutlu oluyorum yane bilim yaa bitane arkadasim var asilama ile hamile kaldi ondan sonra bn denedim iste ilk asilamami sonra benimki tutmayinca baya bi kizdi bana sen hic yatmadinda kalktinda is yaptin falan bnde bu sefer tm hic kalkmiycam dedim o yuzden yatiyom iste ama aksamlari yarim daat yuruyus yapcam
Kız benim de gece bacaklarım ağrıdığı5.gunden gunaydin kizlar bgn sabaha kadar uyumadim desem yeridir o kadar bel ve bacak agrim olduki uyutmadi beni kivrandim durdum ve birde oyle kasindimki sanku bisryler isiriyo gibi sabah baktim hic sivrisinek isirigi falan yok vucudumda normalde benim odam surekli kapali sinegin girmesi zor yani pencerem hep acik ama sineklik takili Allahim hic uyuyamadim yaaa baktim olmuyo rahat kivranamiyom esimde rahatsiz oluyo yer yatagi yapip yerde yattim sizlerin nasil gidiyo
Günaydınn ben Max 14 gün sonra adet oldum birisinde de 12. Gün lekelenme oldu adetim başladı sandım ama yerleşme kanamasıymış. (O gebelik maalesef düşükle sonuçlandı)Günaydın canım peki ovitrelleden kaç gün sonra adet oluyorsun
Teşekkür ederim canımm ayy üzüldüm yaaa Rabbim aratmadan versinGünaydınn ben Max 14 gün sonra adet oldum birisinde de 12. Gün lekelenme oldu adetim başladı sandım ama yerleşme kanamasıymış. (O gebelik maalesef düşükle sonuçlandı)
Rica ederim amin inşaallah canımTeşekkür ederim canımm ayy üzüldüm yaaa Rabbim aratmadan versin
bilemedim bacim vallahi gunduz iyim aksam kotu oluyom bn yaaa uyuyamiyom hicKız benim de gece bacaklarım ağrıdığı
Bugün 5. Günüm progestan için uyandım 8de bir midem bulaniyordu anlatamam cikaricam sandım ama yeni yeni sakinledi üşüttüm mü naptim anlamadim